Beet Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Nemám F8, ale otázka směřuje na majitele F8. Mám Forerunner 970 dva dny a zjistil jsem jednu věc. Při dosažení denního gólu (kroky nebo vystoupaná patra) se nezobrazí hláška a animace během aktivity. Včera během chůze při dosažení 10k kroků se nic nezobrazilo. Až když jsem aktivitu ukončil a vrátil se na základní hodinkový display, tak teprve potom se animace zobrazila. U vsech predchozich Garmin hodinek co jsem mel (naposledy Instinct 3) se dosažení denního gólu během aktivity normálně zobrazuje. Jak to máte na F8 vy? Je to chyba na FR970 nebo zase nějaký nelogický update u nových Garminů?
Z. Paul Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Na F8 se mi obrazovka a animace se splněním cíle ukáže taky až po aktivitě při ukládání. Je fakt, že na starších typech pár let zpět se mi to ukázalo taky klidně během aktivity.
m4stic Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března @Beet@Z. Paul Je to preto lebo Garmin zaviedol tzv. Focus Mode > ked mas aktivitu tak sa aktivuje Focus Mode - Activity a tam to mate vypnute. Otvorte Garmin Connect na telefone > v pravo hore vyberte hodinky > najdite polozku menu Focus Modes ( taky tercik ) > tam mate defaultne 2 focus mody > Sleep a Activity >> dajte activity > a tam je vypnute GOAL ALERTS. Syncnite hodinky a uz sa Vam to bude zobrazovat aj pocas aktivity 1
Z. Paul Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 16 minutami, m4stic napsal: @Beet@Z. Paul Je to preto lebo Garmin zaviedol tzv. Focus Mode > ked mas aktivitu tak sa aktivuje Focus Mode - Activity a tam to mate vypnute. Otvorte Garmin Connect na telefone > v pravo hore vyberte hodinky > najdite polozku menu Focus Modes ( taky tercik ) > tam mate defaultne 2 focus mody > Sleep a Activity >> dajte activity > a tam je vypnute GOAL ALERTS. Syncnite hodinky a uz sa Vam to bude zobrazovat aj pocas aktivity Díky, ale já to nepotřebuji jen jsem psal, že to mam stejně jak Beet. Ale Tvůj návod určitě někomu přijde vhod 1
stando Odesláno 5. března Autor Nahlásit Odesláno 5. března (upraveno) ...ja som konkretne rád, že ma pri aktivite nerusia vselijake zbytocne pi....ny. Ked si idem zabehat, tak je to vzdy 10km+ takze po aktivite sa mi aj tak ukaze, že som splnikl denny ciel krokov, ked idem na bajk, alebo plavat, tak viem, že tych krokov moc nenarobim Upraveno 5. března uživatelem stando
Beet Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března před 25 minutami, m4stic napsal: @Beet@Z. Paul Je to preto lebo Garmin zaviedol tzv. Focus Mode > ked mas aktivitu tak sa aktivuje Focus Mode - Activity a tam to mate vypnute. Otvorte Garmin Connect na telefone > v pravo hore vyberte hodinky > najdite polozku menu Focus Modes ( taky tercik ) > tam mate defaultne 2 focus mody > Sleep a Activity >> dajte activity > a tam je vypnute GOAL ALERTS. Syncnite hodinky a uz sa Vam to bude zobrazovat aj pocas aktivity To jsou zas novinky. Kdo to má vědět. Díky. Nastaveno a hned to půjdu prubnout.
Ivan Lelák Odesláno 6. března Nahlásit Odesláno 6. března Tenhle příspěvek nemá žádnou hodnotu a možná se i opakuju, ale za mne se tenhle titanový tah Garminu fakt povedl. Tahy jinak nesnáším, seděl mi kdysi jen jeden titanový k hodinkám Traser a pak až tenhle. Snad je to tím titanem a nízkou hmotností, nevím. Nemám rád, když se mi hodinky na ruce mrdlají, u chytrých hodinek to ani není žádoucí a tenhle tah jde utáhnout tak akorát aby hodinky pevně seděly a přitom není tah zařízlý v zápěstí. Když ho nasadím, což je obvykle na 2-3 dny v týdnu, s hodinkami i spím a nijak mne to neobtěžuje. PS: Nemám rád přeplácané analogové ciferníky. Když tak digitální, ale spíš preferuji (mimo volnočasových aktivit) jednoduché analogové, mám jich několik. Ale tenhle se mi kupodivu už delší dobu líbí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se