Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobry večer, prosím poradí někdo co dělat, když se mi nehýbe velká ručička na tissotkach. malá funguje správně. Mají se natáčet např při kompasu atp. Čas digitální je ok. Čas ručičkový je KO. Synchronizace nejde právě kvůli zmiňované velké ručičce. Zasekla se na cca za 12min celá. Moc děkuji 

prikladam foto

20241004_004125.jpg

20241004_004042.jpg

Odesláno

ještě jedna zajímavost, dnes ráno se probudím a hodinky fungujou. Jak je to možné? Může mít vliv cesta letadlem, kterou jsem absolvoval? nechápu. moc děkuji za kontakt na servis... 

Odesláno

Experty v solaru mám už dlouhou řádku let, hódně toho se mnou zažili, několikrát i letěli jak zmiňuješ a nikdy se mi to nestalo, takže se spíš jedná o závadu. Nekoukal jsi na stav baterie, když se ti to stalo?

Odesláno

také mi to přijde divné. Škoda, že jsem to nenahrál na video. Baterka byla full, pač je nosím daily. Ještě si vybavuji, že jsem si včera hrál s takovým magnetem(automotive), ale že bych s tím magnetem předjížděl přes ciferník se mi nezdá. 😀

Odesláno
Před hodinou, BenikDB napsal:

také mi to přijde divné. Škoda, že jsem to nenahrál na video. Baterka byla full, pač je nosím daily. Ještě si vybavuji, že jsem si včera hrál s takovým magnetem(automotive), ale že bych s tím magnetem předjížděl přes ciferník se mi nezdá. 😀

Nemám u sebe návod, ale určitě tam bude možnost nějakého tvrdého resetu...asi bych to zkusil po takovém výpadku.

Odesláno (upraveno)

Mám sice starší (nesolární) model, ale vzpomínám si že v návodu býval popsaný postup na reset výchozí polohy ruček po výměně baterky - není možné že tady to chtělo udělat taky?

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno
před 20 hodinami, Radek124 napsal:

Mám sice starší (nesolární) model, ale vzpomínám si že v návodu býval popsaný postup na reset výchozí polohy ruček po výměně baterky - není možné že tady to chtělo udělat taky?

Tady je synchronizace ruček...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...