Kbelik Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Dobry den, mohl bych poprosit o rady na koupi hodinek podle techto pozadavku, sam podle techto pozadavku hledam, ale treba se najde jeste zajimavy tip od Vas, na ktery jsem nenarazil - do 50k- automaty- safirove sklicko- luminiscence- pruhled na strojek- hacking- obstojna rezerva chodu- klidne i mikrobrand- komplikace datumovky- WR alespon 100m- velikost mezi 39-42mm Děkuji předem za tipy Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Zkus trošku zúžit repertoár. Co spíš hledáš: EDC, sportovnější, elegantnější apod.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) Mno, nemyslim si ze bys poridil lip nez Oris Aquis Date 400, 41,5mm. Inhouse, 5 dni rezerva, sympaticka znacka. Akorat ten integrovanej naramek, no. Kousicek nad pade, viz chrono24. Upraveno 7. října 2024 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) Světlé, tmavé, s lunetou nebo bez, na tahu nebo kůži / gumě? Jinak se dost často vylučuje průhled a vyšší vodotěsnost Upraveno 7. října 2024 uživatelem redd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) @Micey Já byl třeba dneska u Bechyněho omrknout Longines Conquest 2023 a od téhle značky je tam kupa budíků v akci, takže pod těch 50 se vleze s mrakem dalších možností. A mám pocit, že třeba diskuzi LHC vs. Oris Aquis jsem tady někde nedávno zahlédl. Upraveno 7. října 2024 uživatelem Allfred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) Datum/nedatum, luneta hladká nebo otočná, celkový styl hodinek, guma, kůže nebo tah? Musí být za ty peníze nové? Nebo i třeba že zdejší inzerce? Takhle se toho do požadavků vejde fakt hodně. Třeba teď mám na ruce Hamilton Murph 42 a ty splňují vše. Koupíš je za 27, za 4500 jsem dokoupil tah, za cca litr nechal dodělat antireflex a jsem maximálně spokojenej parchant. Ale třeba mít teď 50 na nový hodinky, tak bych asi šel do Vulcain skindiver. Oris umí taky super potápky, ať už Aquis s obyčejným strojem nebo divers 65, úplně jinde stylově, ale taky super jsou třeba Mido multifort TV big date. To je třeba to co mě poslední dobou nejvíc zaujalo ze Švýcarska. Pak jsou tu ještě Japonci a Němci, u Seika taky dostaneš hodně muziky do 50k. Výběr je obrovskej. Z Němců mě napadá třeba Tutima M2 coastline, strašně dlouho jsem tady slintal nad těma od Prischery za 30k v inzerci, nové jsou na tahu za 52. Krásné jednoduchý hodinky v pískováním provedení. To samý třeba Sinn 240, tříručky v pouzře legendárního space chronografu. Je toho fakt mraky. Upraveno 7. října 2024 uživatelem Jiří Sedlák 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 (upraveno) @Allfred Ale jo, akorat budes mit kapku duchodcovskou znacku se Sellitou od Swatch group.. si nemuzu pomoct, ale za podobny penize sou ty Oris s petidennim inhousem jinde. Upraveno 7. října 2024 uživatelem Micey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Počkej, ten pětidenní inhouse je za úplně jiný peníze než klasický Aqiusy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 No to ja vim, taky sem to psal. Lehoulince jety do 55 z EU, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Jo tak lehce jety třeba i jo. Nicméně to už porovnáváme trochu jiné kategorie hodinek. Každopádně běží tu 2 témata, by mě zajímalo, jestli Kbelik zúžil výběr na LHC vs Aquis nebo si z těchto dvou nevybral a rozšiřuje pátrání na další hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Opravdu by jsi mohl ty požadavky více specifikovat, jak píší nahoře @Jiří Sedlák já myslím že Kbelik až teď pochopil jak to tu funguje a konečně nezakládá zbytečné témata typu: co si myslíte o značce Studio Underd0g atp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 7. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Děkuji za skvělé tipyAno, LHC a aquisy jsou v mém hledáčku a názor členů a porovnání těchto hodinek mě zajímal, ale obecně požadavky výše jsou obecně po jakých hodinkách koukám.Ty Aquisy se stávájí čím dál větším favoritem, nevím jestli nebude třeba nějaké slevnění jako například u LHC, kde už jsem měl nabídku na a teď sleva cenu skoro vyrovnalaSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 7. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2024 Naco zase nove vlakno? Stacilo rozsirit toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Zdar, doporučuju vřele Sinn 556. Mám druhé, protože ty první mi zmizely... Rovnou k těm problémkům: Luminiscence je oproti třeba Seiko slabá, ovšem do rána vydrží. U tohoto modelu je i docela problém v noci poznat, kde je 12tka :), ale zase je to čistý design. Obstojná rezerva? Jestli se nepletu, je tam Selita a rezerva 38 h. Na dnešní poměry dost málo. A velikost 38,5mm, taky těsně pod limitem, ale za mě ideální. No, ale jinak jsou skvělé, takové skvěle provedené no bullshit hodinky. Jsou to tooly, mají 200m a neudělají ostudu ani při formálnější příležitosti. Mám většinu hodinek potápky, ale lunetu jsem skoro nikdy reálně nevyužil. Ten tah je za mě naprosto perfektní. Pěkně bys taky ušetřil. případně jiné Sinn, nebo třeba Damasko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 8. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Zdar, doporučuju vřele Sinn 556. Mám druhé, protože ty první mi zmizely... Rovnou k těm problémkům: Luminiscence je oproti třeba Seiko slabá, ovšem do rána vydrží. U tohoto modelu je i docela problém v noci poznat, kde je 12tka , ale zase je to čistý design. Obstojná rezerva? Jestli se nepletu, je tam Selita a rezerva 38 h. Na dnešní poměry dost málo. A velikost 38,5mm, taky těsně pod limitem, ale za mě ideální. No, ale jinak jsou skvělé, takové skvěle provedené no bullshit hodinky. Jsou to tooly, mají 200m a neudělají ostudu ani při formálnější příležitosti. Mám většinu hodinek potápky, ale lunetu jsem skoro nikdy reálně nevyužil. Ten tah je za mě naprosto perfektní. Pěkně bys taky ušetřil. případně jiné Sinn, nebo třeba Damasko.Děkuji za super, tip. Sinn hodinky jsou casto prehlizeny. Jak je na tom zpeacovani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 no, já už jsem to psal výše, provedení je skvělé. Jestli se dobře dívám, tak plochy pouze broušené, což mi těžce vyhovuje. Skoro všehny hodinky jsem bral použité z fóra, takže lehké záseky na lunetě jsou, ale to mi k nim sedí. Tah je super pohodlný. Jestli jsou často přehlížené je těžko říct, nejsou to rolády, ale fanoušků má značka určitě dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 8. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2024 Tak tady přehlížený rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2024 Union Glashutte Noramis date sport 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 10. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 Union Glashutte Noramis date sportTak to je kousek, ktery splnuje dost kriterii, mate s hodinkami zkusenost? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2024 (upraveno) před 7 hodinami, Kbelik napsal: Tak to je kousek, ktery splnuje dost kriterii, mate s hodinkami zkusenost? Ano mám.... vlastním tyto . Jsou naprosto skvělý. Zpracování, vzhled....vše na jedničku. Upraveno 11. října 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se