epominos Odesláno 10. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2024 (upraveno) Pro mě aktuálně nejkrásnější Tudory. Ale těžko říct, kdyby na mě přišla řada s růžovými, které pro mě budou no.1 Kolik majitelů těchto hodinek tu máme, když se jedná stále o “novinku” letošního roku? Upraveno 10. října 2024 uživatelem epominos 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Odesláno 12. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2024 (upraveno) 5 link musia dať na všetky divery, krásny kus Upraveno 12. října 2024 uživatelem Marcel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epominos Odesláno 31. října 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2024 V 12. 10. 2024 v 22:18, Marcel napsal: 5 link musia dať na všetky divery, krásny kus Rozšířit Souhlas, dělá to z nich úplně jiné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logarex Odesláno 3. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2024 V jednoduchosti je prostě síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 4. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2024 Perfektní hodinky, gratulace! Škoda že ses o nich víc nerozepsal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepe44 Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Moc pěkný kousek, také jsem se byl na ně podívat. Ať dělají radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 8. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna Krásné jsou Budu určitě rád za další fotky, jsou totiž i v mém užším výběru dalších hodinek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hammer Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Teď jsem je viděl pěkně na živo v Chron*Shopu, mají je tam nově v komisi...totální luxus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romachac Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Sakra, z těch mi cuká oko jak jsou krásný. Musím se na ně zajít podívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 7. února Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Luneta opět plech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Zaplat pambu za to. V keramice by byly divny. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. února Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února Přesně a hlavně tudor bude mít keramiku až potom co velkej bratr začne používat jiný materiály na lunety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 8. 2. 2025 v 8:39, tikzot napsal: Přesně a hlavně tudor bude mít keramiku až potom co velkej bratr začne používat jiný materiály na lunety Rozšířit Pelagos? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února V 8. 2. 2025 v 8:21, AndyAaron napsal: Zaplat pambu za to. V keramice by byly divny. Rozšířit Nechápu co by bylo divnýho na keramické lunetě nikdo neříká že musí být lesklá.. Pelagos má taky krásnou matnou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 11. února Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února Podle me toolovy hodinky be mely byt co nejjednodussi. Keramiku drbnes hned a oprava draha. Plechovka naopak chyta fajn patinu a kdyz se rozhodnes to vymenit, tak to bude za par supu. Monochromy neberu jako premiove hodinky, ale jako nastupce 14060 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. února Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se