Gustaf Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Gratulka k černejm....hezkej příběh 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tak když už nemusíme odrazovat nastal čas ke gratulaci - jsou fakt moc pěkný, taky jsem je měl v merku, nakonec se to ubírá jiným směrem. Ať slouží a dělají radost! Tahle fáze je nejhezčí, celej den koukáš na hodinky a když se tě někdo zeptá kolik je hodin tak vlastně ani nevíš 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 14. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Pardonte, včera jsem sem nahrával fotky tak intenzivně, až jsem u toho vytuhnul nad klávesnicí při komprimaci na povolených 4,88 MB. Holt, "čím větší, tím lepší" není vždycky výhodou. Jo, a taky jsem chtěl napsat, že rozuzlením celé té anabáze jsou... ...ty zelené. Fakt nešlo jinak. Hned v první vteřině to prostě cinklo. 4 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tak gratulace, nakonec ses rozhodl (teda podle mě) s tím zeleným cifrem dobře, jednak proto, že do důchodce máš asi ještě daleko a ten zelený je přeci takový "svěžejší". Nechtěl jsem do toho kecat, napsal bych ti hned, za tu cenu je ber a černé, protože je taky mám, ale finální výběr si musí stejně nakonec rozseknout každý sám podle osobního pocitu. Jen mě s těma 38 mm začínáte nahlodávat pokud jde o velikost , dneska bych volil spíš tyhle než 41 mm. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října (upraveno) Dobre si spravil. Ja som síce radil čierne, lebo sú univerzálnejšie, ale zelená je zelená gratulujem! Upraveno 14. října uživatelem tr0t3l 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tady nešlo vybrat špatně. Zelená je super! Z tvé fotky mě překvapilo, že ta černá není vůbec černá, jako na produktovkách. Působí na mě spíš jako tmavě hnědá metalíza - ten krásnej sunburst. Je také pěkná. Ta velikost je na užší zápěstí geniální. Bral bych jí taky. A jak jsi v úvodu psal o těch Explorerech, tak já zde jistou podobnost v tvaru pouzdra vidím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Gratulujem, skvelý výber ! Sadnú ti parádne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Tiež sa pridávam ku gratulácii. Tak nech ťa tá zelená neomrzí a nech ti hodinky dlho slúžia a robia radosť 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Už jen za ten skvělý příběh sis je zasloužil , tak ať dělají radost! A zelená byla po celou dobu mým tajným favoritem, i když jsem jen tiše sledoval zapálenou konverzaci kolegů 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Gratulace a super příběh! Modrá varianta by nebyla? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelH Odesláno 16. října Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října Vypadaji skvele a krasne sedi, gratuluji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 20. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října V 14. 10. 2024 v 21:12, Spongebob napsal: Gratulace a super příběh! Modrá varianta by nebyla? Bohužel, měl jsem na ruce všechny ostatní varianty v obou velikostech. O té modré verzi jsem ani nepřemýšlel. Modrocifrové hodinky mám několikery a dvoje z nich jsem doteď celkem dost nosil (jakože vlastně furt). Takže jsem si potřeboval rozšířit repertoár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 20. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října (upraveno) Každopádně všem díky za pomoc, komentáře i následné gratulace. Hodinky mám už víc než týden a zatím jsem na ty 39kové Expy v inzerci mrkl jen čtyřikrát. Upraveno 20. října uživatelem Allfred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 20. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října (upraveno) Jen si teď říkám, že by to chtělo upgrade oblekovek. A některé ty GS vypadají hodně dobře. Upraveno 20. října uživatelem Allfred Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 21. října Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 11 hodinami, Allfred napsal: Každopádně všem díky za pomoc, komentáře i následné gratulace. Hodinky mám už víc než týden a zatím jsem na ty 39kové Expy v inzerci mrkl jen čtyřikrát. Takže sis vybral delší a finančně bolestivější cestu... Ale o to je hezčí Taky teď nevím, co bych vlastně chtěl... Mám potápky, pilotky a teď... Nějaké EDC, asi tooly. A pořád mi to v hlavě skáče mezi Rollex Explorer, Tudor Ranger a Hamiltony Murph... vím , velký cenový rozptyl a trochu i stylem... A teď nedokážu říct, s čím budu spokojený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 21. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 3 hodinami, gathis napsal: Takže sis vybral delší a finančně bolestivější cestu... Ale o to je hezčí Jójó, člověk si to musí zasloužit a dospět. Nač si hned koupit Aqua Terry a mít EDC vyřešené. Toho bych si nevážil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allfred Odesláno 21. října Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října před 4 hodinami, gathis napsal: Taky teď nevím, co bych vlastně chtěl... Mám potápky, pilotky a teď... Nějaké EDC, asi tooly. A pořád mi to v hlavě skáče mezi Rollex Explorer, Tudor Ranger a Hamiltony Murph... vím , velký cenový rozptyl a trochu i stylem... A teď nedokážu říct, s čím budu spokojený Takže plán máš vlastně hotový: Kup nejprve Hamiltony. Pak je prodej. Pořiď Rangery. A nakonec, po mučivém přemýšlení a každotýdenním monitorování zdejší prodejní sekce, si kup Explorery. Jo, a někde v mezičase to ještě doplň Seiko Alpinisty apod. Jak jsem říkával skautíkům při tréninku orientace v terénu: "Když sis to tak vybral, tak jdeme. Je to delší, zato to bude horší cesta." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se