martin.L Odesláno 23. března 2012 Nahlásit Odesláno 23. března 2012 Tak pridam..Kamarat nakupil, tak som nacvakal ! HUBLOT
Návštěvník km.kmk Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Ještě bych upozornil, že Monstra jako originál jsou ty původní, nešizené. Dnešní nemají kolem lumi bodu na lunetě lesklý kroužek. Vzadu logo tsunami je celolesklé a má ostřejší hrany nožek. Takže je možný, že tu mezi náma běhaj i fake Monster nebo skx007?
libor2002 Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Takže je možný, že tu mezi náma běhaj i fake Monster nebo skx007? Mno, tak seiko je taky docela fejkovana znacka -nejen tyto dva modely - a po svete jich beha docela dost... tak doufam, ze ne na chronomagu.
lub Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 tyjo, to je hnus, fejkovat moje oblíbený lowendseikopotápky. ale hodně řekne lumi bod na lunetě, tam je to jasný i u 007. naopak těch hran na nožkách bych si asi ani nevšiml.. nemyslím, že na foru nějaký obíhaj..na tyhle srágory jsem nenarazil ani na ebay ani jinde. jinak monstra se dělají ve více provedeních, resp. opracováních pouzdra, tsunami na dýnku taky je buď gravírovaná nebo vyražená. viz tady
Dantechno Odesláno 24. března 2012 Nahlásit Odesláno 24. března 2012 Hlavne hodne rekne bilej day/date na cernych monstrech
funf5 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Něco ze Sůdánu, tržnice Khartoum....
ava Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Tak už došlo i na Seika? To jsou věci.
Honza.manta Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Řecko, ostrov Korfu, výloha oficiálního obchodu s hodinkami, cena jednotná - 50?
Honza.manta Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Já to jenom vyfotil. Ale šly na dračku.
Tommy_PP Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 To Honza: Ja to veľmi dobre poznám, na Korfu som posledné leto pracoval 3 mesiace počas letných prázdnin, konkrétne som navštivil mestá: Sidari, Acharavi, Kassiopi a možem potvrdiť čo stánok to FAKE boli ich tam na tony.
Honza.manta Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 To Honza: Ja to veľmi dobre poznám, na Korfu som posledné leto pracoval 3 mesiace počas letných prázdnin, konkrétne som navštivil mestá: Sidari, Acharavi, Kassiopi a možem potvrdiť čo stánok to FAKE boli ich tam na tony. Což stánky mne nedeprimovaly, ale tohle byl normální kamenný obchod, kde se prodávaly i originální hodinky. A je to tam tak všude. Já bych se tam pomalu bál koupit i toaleťák, aby to nebyl fík.
funf5 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Což stánky mne nedeprimovaly, ale tohle byl normální kamenný obchod, kde se prodávaly i originální hodinky. A je to tam tak všude. Já bych se tam pomalu bál koupit i toaleťák, aby to nebyl fík. JJ, role brusného papíru s nápisem "Ultra soft toilet paper"
synek Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 (upraveno) Při brouzdání jsem narazil na stránku, kde prodavají oficiálně FAKE (Repliky) různých výrobců. Upraveno 28. března 2012 uživatelem Jay Doll odkaz zmizen, na tohle se tu neodkazuje
Frantik Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Při brouzdání jsem narazil na stránku kde prodavají oficiálně FAKE (Repliky) různých výrobců. Díky, to se nám všem bude moc hodit
libor2002 Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 nepovidej, jen jednu? Sim te, co pouzivas za vyhledavac?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se