Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Ještě bych upozornil, že Monstra jako originál jsou ty původní, nešizené. Dnešní nemají kolem lumi bodu na lunetě lesklý kroužek. Vzadu logo tsunami je celolesklé a má ostřejší hrany nožek.

Takže je možný, že tu mezi náma běhaj i fake Monster nebo skx007? :jawdrop:
Odesláno

Takže je možný, že tu mezi náma běhaj i fake Monster nebo skx007? :jawdrop:

Mno, tak seiko je taky docela fejkovana znacka -nejen tyto dva modely - a po svete jich beha docela dost... tak doufam, ze ne na chronomagu.

Odesláno

tyjo, to je hnus, fejkovat moje oblíbený lowendseikopotápky. ale hodně řekne lumi bod na lunetě, tam je to jasný i u 007. naopak těch hran na nožkách bych si asi ani nevšiml..

nemyslím, že na foru nějaký obíhaj..na tyhle srágory jsem nenarazil ani na ebay ani jinde.

jinak monstra se dělají ve více provedeních, resp. opracováních pouzdra, tsunami na dýnku taky je buď gravírovaná nebo vyražená. viz tady

Odesláno

To Honza: Ja to veľmi dobre poznám, na Korfu som posledné leto pracoval 3 mesiace počas letných prázdnin, konkrétne som navštivil mestá: Sidari, Acharavi, Kassiopi a možem potvrdiť čo stánok to FAKE boli ich tam na tony. Posted Image

Odesláno

To Honza: Ja to veľmi dobre poznám, na Korfu som posledné leto pracoval 3 mesiace počas letných prázdnin, konkrétne som navštivil mestá: Sidari, Acharavi, Kassiopi a možem potvrdiť čo stánok to FAKE boli ich tam na tony. Posted Image

Což stánky mne nedeprimovaly, ale tohle byl normální kamenný obchod, kde se prodávaly i originální hodinky. A je to tam tak všude. Já bych se tam pomalu bál koupit i toaleťák, aby to nebyl fík.
Odesláno

Což stánky mne nedeprimovaly, ale tohle byl normální kamenný obchod, kde se prodávaly i originální hodinky. A je to tam tak všude. Já bych se tam pomalu bál koupit i toaleťák, aby to nebyl fík.

:gora: JJ, role brusného papíru s nápisem "Ultra soft toilet paper"
Odesláno (upraveno)

Při brouzdání jsem narazil na stránku, kde prodavají oficiálně FAKE (Repliky) různých výrobců.

Upraveno uživatelem Jay Doll
odkaz zmizen, na tohle se tu neodkazuje

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...