Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Moje Suby LN versus fake, který nosí jen pro zláštní a sváteční přílěžitosti jeden můj známý. Foceno po několika lahvinkách iPhonem, omluvte kvalitu.

to by me zajimalo, jak probihala vase diskuze na toto tema. nebo jste to nerozebirali?

Odesláno

omlouvám se za příspěvek trochu mimo téma fóra..v diskusi ke článku na kterej dkazuješ jsem našel tohle

(myslíte že je to možný? že ten patr co má ve sbírce patek philipe, vacheron a 2xrolex si fakt koupí navíc FAKE na sport?????)

citace:

petr

3.4. 13:51

Jsou vaše hodinky pravé? Některé falzifikáty těžko poznají i hodináři. Podívejte se

je to zvlastni s temi padelky pekne hodinky se mi libi a mam jich nekolik rolex daytona,rolex explorer II,,jedny pattek phlilipe a jedny vacherony.

dostal jsem od taty jednou pekne hodinky vacheron constatntin - nejakym nedopatrenim skoncili v mandlu?!?

byl jsem tehdy uplne KO:((((

nosil jem pak nejaky cas jen designove hodinky ,pak jsem potkal jednoho znameho co prodava repliky hodinek prodejcum originalu - vystavuji je je vylohach no a kdyby to snad nekdo vykradl tak by si moc nepolepsil.koupil jsem si od nej jedny "rolexy" model daytona ten mam rad je obzvlast povedeny - ten padelany model stoji v originale myslim neco kolem 17 tis.eur..nosim je v pohode pak i na sport a kdybych je snad nekde ztrati - tak co:)))

ty moje originalni daytony bych si na surf radsi nevzal.

Odesláno

Uplně nejlepší je tento příspěvek : :suicide_anim:

Naděje umírá poslední

1.4. 02:04

Pokuď jste značkové hodinky koupili v Čechách, nemusejí to být nutně padělky,

věřím, že každoročně se v Česku prodá i pár kusů originálních - poznáte je podle toho, že mají nějakou drobnou vadu (snad nevěříte tomu, že zde někdo bude prodávat první jakost??)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kamarát my ich doniesol z Filipín. Majú cez dva roky ,autonáťah aj manuálny,rezerva chodu asi 35 hod, denná odchýlka 10 sek čo je celkom slušné aj na značkové automaty. Dokonca včera som sa ešte viac prekvapil ked som si bol skrátiť ťah na nových Candinach a zo srandy dal spraviť test vodotesnosti...najprv 70m a potom ešte 100m a vpohode vydržali,takže ani šmejdy nie sú až také šmejdy.

post-22055-019680200 1334738010.jpg

post-22055-035251100 1334738027.jpg

Odesláno (upraveno)

A co to má co dělat v sekci Breitling? Pokud to vůbec na Chronomag patří... :sad01_anim:

Edit: Tak už přesunuto...

Upraveno uživatelem 323GT
Odesláno

A co to má co dělat v sekci Breitling? Pokud to vůbec na Chronomag patří... :sad01_anim:

Edit: Tak už přesunuto...

no pravidlá som si prečítal a predávať ich nepredávam tak som snáť neporušil nejaký paragraf ;) či?

Odesláno

Jak je na kopii název originálu, je to zločin! Jedny "Breitlingy" jsem kdysi dostal z recese, luneta při prvním doteku upadla a uvnitř se skrýval miniaturní, nevábně vyhlížející automatický strojek. Ale pamatuju že jsem je tehdy natáhl, šly 2 dny a celkem přesně, což by jistě netrvalo dlouho.

Odesláno

No tos teda ty pravidla četl dost blbě - "Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny"

Aha,no máš fakticky pravdu. čo už možno to niekomu pomôže ak by ho chceli odrbať :o

tak teda SORRY!

Odesláno

Kamarát my ich doniesol z Filipín. Majú cez dva roky ,autonáťah aj manuálny,rezerva chodu asi 35 hod, denná odchýlka 10 sek čo je celkom slušné aj na značkové automaty. Dokonca včera som sa ešte viac prekvapil ked som si bol skrátiť ťah na nových Candinach a zo srandy dal spraviť test vodotesnosti...najprv 70m a potom ešte 100m a vpohode vydržali,takže ani šmejdy nie sú až také šmejdy.

hodinky celkom otras, ale aj tak by ma zaujimalo - tie hodinky maju 2 sekundovky, z ktorych kazda ukazuje inu hodnotu? nevadi ti to?:suicide_anim:

Odesláno

hodinky celkom otras, ale aj tak by ma zaujimalo - tie hodinky maju 2 sekundovky, z ktorych kazda ukazuje inu hodnotu? nevadi ti to?:suicide_anim:

nevadí lebo ich nenosím a asi si ich prizváram o motorku... myslím že dvojvalec 1600 vka postačí na auto"moto" náťah :D

Odesláno

No tos teda ty pravidla četl dost blbě - "Debaty a odkazy na falzifikáty (fake) nejsou povoleny"

A co tu teda jako dělá toto celý téma "Fake galerie"? :jawdrop:

Odesláno

Erikson77 - nevím, ale spletl sis fórum. K hodinky patří k gentlemanům a Ti jaksi nemají chuť se reprezentovat kradeným peřím. Osobně proti PRC nic nemám, ale jakmile je to okopírovaný design nebo dokonce padělek, tak ruce pryč.

Stejně tak nic nemám proti edukativním galeriím, kde je jednoznačně ukázán rozdíl mezi padělkem a originálem. Ale to co předvádíš jaksi není ani jedno.

Jseš-li ovšem spokojen s fíky a nestydíš se za to, být na Tvém místě a nestyděl bych se pořádat root-admina o zrušení účtu na Chronomágu.

Odesláno

Erikson77 - nevím, ale spletl sis fórum. K hodinky patří k gentlemanům a Ti jaksi nemají chuť se reprezentovat kradeným peřím. Osobně proti PRC nic nemám, ale jakmile je to okopírovaný design nebo dokonce padělek, tak ruce pryč.

Stejně tak nic nemám proti edukativním galeriím, kde je jednoznačně ukázán rozdíl mezi padělkem a originálem. Ale to co předvádíš jaksi není ani jedno.

Jseš-li ovšem spokojen s fíky a nestydíš se za to, být na Tvém místě a nestyděl bych se pořádat root-admina o zrušení účtu na Chronomágu.

milý RS.! Reprezentujem sa tím čo nosím. Momentálne sú to hodinky ktoré sú na profilovej fotke v príspevkoch. Tieto Fakei som sem dal s jasným a čistým zámerom (preto som dal aj nadpis tématu "fake brietling" ) pre amatérov aby získali viac info na rýchlejšie rozoznanie orig. od neorig. , pretože napr. tieto aj hodinár musel nejakú dobu prezerať či sú alebo nie a rozoznal ich až ked som mu ukázal škrabanec na puzdre zktorého vykúkala medená farba (kov sa lepšie chromuje ak sa dáva medená vrstva) nosil som ich len krátko lebo normálny človek rýchlo príde na to že to nieje ono a ho to ani nenaplnuje pocitom ktorý cítite ked si kupujete niečo vysnívané. Takže si myslím že foorum je aj o takýchto veciach. To že som si bohužial nepozorne prečítal pravidlá,tak za to som sa už ospravedlnil a hanbiť sa nehanbím,ale zatial o zrušenie nepožiadam. Nemám proti tvojim komentom nič,ale ked už hovoríš o jednoznačnosti tak by si mohol aj ti jednoznačnejšie odpovedať na iné témy a nie formou otázok a doporučení typu "mudruj" a "hádej kdo" . Vieš začiatočník si stoho vyvodí asi velký kulový. Ano gentelman sa nechváli cudzím perím a možno ani svojim by sa nemal (na foorach je to ok) ,ale mal by sa aspoň niečim predstaviť ked už s niekym komunikuje,lebo pre uplných anonymov si nevytváram žiaden rešpekt.Pomohlo by aspoň do profilu doplniť vek ,lebo ja mám rešpekt a úctu k starším. Mohol by som aj ja zakázať ti komentovať moje príspevky ,ale myslím že pomôcť môže aj kritika.

Ked že si tu dlhšie určite vieš že ako sa vymazáva príspevok,tak poradˇ,lebo toto tu je fakt zbytočne.

Odesláno

pretože napr. tieto aj hodinár musel nejakú dobu prezerať či sú alebo nie a rozoznal ich až ked som mu ukázal škrabanec na puzdre zktorého vykúkala medená farba (kov sa lepšie chromuje ak sa dáva medená vrstva) nosil som ich len krátko lebo normálny človek rýchlo príde na to že to nieje ono a ho to ani nenaplnuje pocitom ktorý cítite ked si kupujete niečo vysnívané

:gora: to byl asi hodinář v té tržnici, kde ti je koupili :P to snad nemyslíš vážně, napsat takovej dlouhej blud na svoji obhajobu :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...