Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 43 minutami, Jehlan napsal:

poslední dobou je to "chodí pešek okolo" 😄 

intc ,cpri, smci, el,  počítám teď je na řadě AAPL 

Tak aspoň jsem EL přikoupil a hold bude u mě ležet déle 🙂 Hodně mi to zachránil MO takže krve jen trochu. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 42 minutami, Ajaj napsal:

ARR. Koupit? Vypadá dobře a Q3 výsledky ok

jaký mají dluh ? ...

sleduju " W " - výsledky.

Výsledky by měly být teď slabší a růst až 2025 = chtěl jsem chytnout cenu kolem 40 a nenabral za 42 😞  

Čekám na trochu lepší cenu u NOMD, fakt se mi líbí. 

Nomad Foods to Report Third Quarter 2024 Financial Results on Thursday, November 14, 2024 - Nomad Foods

No a klasika GRPN (vs ZIM) permanentní sledování a hraní si.

Upraveno uživatelem Jehlan
Odkaz ke komentáři

Kolegové zeptám se úplně laicky, jsem investicni zacatecnik. Na investice pouzivam aplikaci XTB, ale nechce se mi platit dan 35% za srazkove divedendy. Je nejaka aplikace, ktera by umoznovala danit ceske dividendy 15%? Moje banka mi porad nuti nejake svoje fondy a to ja nechci, chci si normalne sam pres aplikaci kupovat co chci a kdy chci. Diky

Odkaz ke komentáři

před 39 minutami, rayethon napsal:

Kolegové zeptám se úplně laicky, jsem investicni zacatecnik. Na investice pouzivam aplikaci XTB, ale nechce se mi platit dan 35% za srazkove divedendy. Je nejaka aplikace, ktera by umoznovala danit ceske dividendy 15%? Moje banka mi porad nuti nejake svoje fondy a to ja nechci, chci si normalne sam pres aplikaci kupovat co chci a kdy chci. Diky

Na české fio broker

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, rayethon napsal:

Moc dekuju!

vyzkoušej, prostuduj 🙂 

Demo e-Broker, on-line investice, burza | Fio banka

a pokud se ti nechce trápit se s daněmi, tak já mám Danění akcií na pár kliků. Úspory pomocí optimalizací. Portfolio tracker. 

Když vás bude víc, můžete dosáhnout na slevu

Upraveno uživatelem Jehlan
Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, petr_cha napsal:

Ja jsem nejakej pomalej.. jak 35, jak 15.. ktery dividendy mas? Bavime se o zamezeni dvojiho zdaneni? Mas podepsanou W8? Delas si priznani sam a umis pripadne zapocet dane zaplacene venku?

Pouzivam XTB a pochopil jsem ze kdyz tam mas nakoupene ceske akcie s dividendy je je jedno jestli mas podepsanou W8, platis 35% zdaneni. W8 se tyka jen americkych akcii ne?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...