petr_cha Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 Tak všechno je potřeba dopředu zohlednit poplatky a kurz u zahraničních akcií jsou samozřejmosti. Když si všechno spočítáš máš nějakou strategii, hodíš si to do tabulky nemůžeš minout. Já s Fio spokojen nepotřebuju milion grafů a serepetiček v aplikaci.Me slo spis o to, ze kdyz nemas proslapanou cestičku, tak ne vsechny poplatky se daji dovodit dopredu... u vsech komentaru k investicim v rajfce byla potvrzovana prirazka ke stredovemu kurzu 0.8%.. coz i platilo pri nakupu.. ale najednou pri prodeji uz to tak nebylo, clovek to malem odmackl.. takze nastesti jsem to vcas stopnul, dozapnul smenarnu, prevedl a nakonec skoncil na kurzu 23.8 za dolar.. coz je fajn.. I kdyz zas za dalsi maly fixni poplatek za funkci smenarny..Takze to byl muj první testovací plny nakup a prodej v usd.. bych si to cele procvicil.. :-) jinak jsem dosud mel jen KB v CZK.. P.s. a hlavne mi nerikejte, co jsem delal posledni dva roky, kdyz rostlo snad vsechno a ze jsem prisel s krizkem po funuse.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 před 54 minutami, petr_cha napsal: Me slo spis o to, ze kdyz nemas proslapanou cestičku, tak ne vsechny poplatky se daji dovodit dopredu... u vsech komentaru k investicim v rajfce byla potvrzovana prirazka ke stredovemu kurzu 0.8%.. coz i platilo pri nakupu.. ale najednou pri prodeji uz to tak nebylo, clovek to malem odmackl.. takze nastesti jsem to vcas stopnul, dozapnul smenarnu, prevedl a nakonec skoncil na kurzu 23.8 za dolar.. coz je fajn.. I kdyz zas za dalsi maly fixni poplatek za funkci smenarny.. Takze to byl muj první testovací plny nakup a prodej v usd.. bych si to cele procvicil.. jinak jsem dosud mel jen KB v CZK.. P.s. a hlavne mi nerikejte, co jsem delal posledni dva roky, kdyz rostlo snad vsechno a ze jsem prisel s krizkem po funuse.. Vždycky budou propady, každý se dočká :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 před 18 minutami, Humanzero napsal: Vždycky budou propady, každý se dočká :)) Ja celkem pravidelne, vzdy kdyz nemam cash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 Mě povídej…FTNT, PYPL, WBD měli být dávno z mýho portfolia… Ale když pořád křivka nahoru…. A pak není na další tituly 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 5. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 před 19 minutami, Humanzero napsal: Mě povídej…FTNT, PYPL, WBD měli být dávno z mýho portfolia… Ale když pořád křivka nahoru…. A pak není na další tituly koukám, máš tam výkon za 12 měsíců : +87%, +49%, -6% = +43% (průměr) ....udělat za rok z 1mil 430 000,- to jde jen v Americe 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 jj v tý americe to jsou žně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 5. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2024 U WBD jsem teď +45. Jenže pak je těžký chytit vrchol a vystoupit ne brzo a nebo moc pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 (upraveno) BMW už taky pěkně jede EL také konečně Upraveno 6. prosince 2024 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 tesla už se taky blíží ke 400 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 6. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Před hodinou, Petr11 napsal: tesla už se taky blíží ke 400 Elonův vabank se vyplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 17 hodinami, Humanzero napsal: BMW už taky pěkně jede Pořád málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Neboj teprve se rozjíždí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 57 minutami, Humanzero napsal: Neboj teprve se rozjíždí Kéž by, ale Evropě moc nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 19 hodinami, Jehlan napsal: Elonův vabank se vyplatil Elon - vítěz roku 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 49 minutami, Jeronimo napsal: Kéž by, ale Evropě moc nevěřím. Já taky ne, ale BMW je dle mě zdravá firma a dobře rozkročena na všechny druhy pohonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 V 5. 12. 2024 v 9:08, Kotlick napsal: Nechci se chlubit, ale když na to přišla řeč: Wow, super. Plánuješ už realizovať zisk alebo ešte podržíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 8. 12. 2024 v 0:07, KarolLopkar napsal: Wow, super. Plánuješ už realizovať zisk alebo ešte podržíš? Ještě asi podržím do časového testu a pak uvidím. Pokud by to začlo padat tak to střelím dřív. Jsem lakomej parchant . Já teď jedu většinu věcí long a příští rok chci začít překlápět některé zisky do DIPu, jestli najdu nějaký dobrý produkt na trhu. Jen čistě z hlediska daňové optimalizace. Uvidím kdo co bude mít a jak to bude fungovat z hlediska uživatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 tak tesla 400 o 14 dni dříve než jsem čekal. možná už je čas prodat a koupit T 3:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 (upraveno) Co se to děje? Všechno mi leze šíleně nahoru …. Snad v lednu nebude rychlý sešup.. HL, TX Upraveno 9. prosince 2024 uživatelem Humanzero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Xmass rally 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se