hinkle Odesláno pátek v 14:29 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 14:29 A je to dobrej napad? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 16:36 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:36 před 2 hodinami, hinkle napsal: A je to dobrej napad? Já právě nevím, ale když je to tak levný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno pátek v 16:55 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 16:55 Co je levny… ale jo sam tam mam nasypano, aktualne -35%, takze ztrata jako bych ho mel noveho v garazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 17:16 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 17:16 Hodně obrů je v defenzivě GOOGL MSFT AAPL AMZN Čas přikoupit nebo vstoupit se blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno pátek v 18:19 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:19 Před hodinou, hinkle napsal: Co je levny… ale jo sam tam mam nasypano, aktualne -35%, takze ztrata jako bych ho mel noveho v garazi. Já -11% Tak to asi maličko naředím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno pátek v 18:27 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:27 Ty energetiky to je jízda jak na kryptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koprisalov Odesláno pátek v 18:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 18:39 Že já to Oklo nevzal ,když se tady probíralo...110 % za měsíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarolLopkar Odesláno pátek v 19:05 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:05 před 1 hodinou, Humanzero napsal: Hodně obrů je v defenzivě GOOGL MSFT AAPL AMZN Čas přikoupit nebo vstoupit se blíží Myslíš si, že MSFT pôjde pod 400? Na ten trochu čakám, ešte ho nevlastním a chcel by som Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 19:45 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 19:45 před 34 minutami, KarolLopkar napsal: Myslíš si, že MSFT pôjde pod 400? Na ten trochu čakám, ešte ho nevlastním a chcel by som Už teď je zajímavý čekám ještě chvíli pokles… Apple je pro mě zajímavý jen pod 200. Google, Microsoft a Amazon jsou rostoucí , nečekám zásahy proti nim jako EU a Biden. Čtyři roky budou mít žně. Plus Meta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 20:39 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:39 před 3 hodinami, hinkle napsal: Co je levny… ale jo sam tam mam nasypano, aktualne -35%, takze ztrata jako bych ho mel noveho v garazi. Nesmíš do jednoho titulu vrážet majlant…diverzifikace je předpoklad klidného spánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno pátek v 20:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 20:41 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Ty energetiky to je jízda jak na kryptu. Přesně mám zálusk na SMR při dalším poklesu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno sobota v 09:27 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:27 před 12 hodinami, Humanzero napsal: Přesně mám zálusk na SMR při dalším poklesu No já mám problém přikupovat, kdy mám dobre nakoupeno. SMR ještě jo, ale Oklo to je masakr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno sobota v 11:30 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:30 před 2 hodinami, Prochy68 napsal: No já mám problém přikupovat, kdy mám dobre nakoupeno. SMR ještě jo, ale Oklo to je masakr. Já OKLO pustil při +70. Je to pořád nahoru dolů takže spíš jdu na rychlý zisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno neděle v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 06:24 Pro opravdove strelce nejake prilezitosti zde. Ted by to mohlo byt na dne: https://www.pex.ps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno neděle v 11:56 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 11:56 (upraveno) Máte někdo tip na bitcoin ETF? Asi bych tam dal menší část…IBIT? Upraveno neděle v 11:57 uživatelem Humanzero 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno neděle v 12:00 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:00 před 2 minutami, Humanzero napsal: Máte někdo tip na bitcoin ETF? Asi bych tam dal menší část… Na úkor které části portfolia ? Kterou část by jsi ponížil na úkor BTC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno neděle v 12:08 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 12:08 Mám volný cash a chci další diverzifikaci. Nechci do Btc dávat velký peníze. Takový kdyby btc padnul, abych byl úplně v pohodě a kdyby vyletěl aby to bylo příjemný . Takže max 10% portfolia investic 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno neděle v 19:55 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 19:55 Proč ne přímo btc ale etf? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami Letos si budu muset, jako zamestnanec, prvne resit dane sam, protoze jsem to kapku prehnal s akciema . A ted dotaz. Co vse dokladate k danovemu priznani? Budu to resit online pres "moje dane". Nechal jsem se zde nalakat na Taxomat, takze mam z neho vypis, kde mi to vyplivlo i nejakou optimalizaci (Fifo v kombinaci s Lifo). Jedna se jen o dva brokery (XTB a Fio). Mam tam prikladat vsechny rocni vypisy od techto brokeru, ktere se tykaji akcii prodanych v 2024 + ten vypocet od Taxomatu? Jak je to s parovanim prodej - nakup, kdyz to taxomat naparoval pro jiz zminenou optimalizaci nejak a realne je to treba u XTB, kde je to vedene pod nejakym ID (jestli se nepletu), jinak? Nebude mit s timto optimalizovanym parovanim financak problem? Nebo neprikladat nic a vyplnit jen prijmy a vydaje a zminene dokumenty nechat az na pripadne dotazovani financaku? Hodne otazek, doufam, ze je tomu rozumet, co jsem chtel rict . Diky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami Nikdy jsem nic nedokladal, pouze prijmy a vydaje, samozrejme to mam ulozene kdyby neco, XTB jede fifo nativne, a Fia si to paruju sam podle potreby a snazim se optimalizovat. Nastesti uz nemam nekolik set obchodu rocne, ale jen desitky, takze excel staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se