Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Humanzero napsal:

Hodně obrů je v defenzivě 👍

GOOGL

MSFT

AAPL

AMZN

Čas přikoupit nebo vstoupit se blíží 

Myslíš si, že MSFT pôjde pod 400? Na ten trochu čakám, ešte ho nevlastním a chcel by som

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 34 minutami, KarolLopkar napsal:

Myslíš si, že MSFT pôjde pod 400? Na ten trochu čakám, ešte ho nevlastním a chcel by som

Už teď je zajímavý čekám ještě chvíli pokles… Apple je pro mě zajímavý jen pod 200. Google, Microsoft a Amazon jsou rostoucí , nečekám zásahy proti nim jako EU a Biden. Čtyři roky budou mít žně. Plus Meta 

Odkaz ke komentáři

Letos si budu muset, jako zamestnanec, prvne resit dane sam, protoze jsem to kapku prehnal s akciema 😀.  A ted dotaz. Co vse dokladate k danovemu priznani? Budu to resit online pres "moje dane". Nechal jsem se zde nalakat na Taxomat, takze mam z neho vypis, kde mi to vyplivlo i nejakou optimalizaci (Fifo v kombinaci s Lifo). Jedna se jen o dva brokery (XTB a Fio). Mam tam prikladat vsechny rocni vypisy od techto brokeru, ktere se tykaji akcii prodanych v 2024 + ten vypocet od Taxomatu? Jak je to s parovanim prodej - nakup, kdyz to taxomat naparoval pro jiz zminenou optimalizaci nejak a realne je to treba u XTB, kde je to vedene pod nejakym ID (jestli se nepletu), jinak? Nebude mit s timto optimalizovanym parovanim financak problem? Nebo neprikladat nic a vyplnit jen prijmy a vydaje a zminene dokumenty nechat az na pripadne dotazovani financaku? Hodne otazek, doufam, ze je tomu rozumet, co jsem chtel rict 😀. Diky za odpoved.

Odkaz ke komentáři

Nikdy jsem nic nedokladal, pouze prijmy a vydaje, samozrejme to mam ulozene kdyby neco, XTB jede fifo nativne, a Fia si to paruju sam podle potreby a snazim se optimalizovat. Nastesti uz nemam nekolik set obchodu rocne, ale jen desitky, takze excel staci 🙂 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...