Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna 9.4.2025 13:18 Čína podnikla odvetná opatření poté, co Spojené státy uvalily celkové clo ve výši 104 % na čínský dovoz. Podle vládního prohlášení Čína zvýšila clo na zboží dovážené z USA na 84 %. Protiopatření je účinné od 10. dubna.
Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna jen na okraj...ropa 55,46 USD za barel....dolar 22,77 CZK. Co na to pumpaři?
Prochy68 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 8 minutami, Humanzero napsal: jen na okraj...ropa 55,46 USD za barel....dolar 22,77 CZK. Co na to pumpaři? Musis pockat 2 mesice nez sem ta levna doputuje, obracene je to samozrejme naopak, to se zdrazuje uz kdyz se o tom zacina mluvit 2 3 2 3
Jehlan Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) 90 dní Upraveno 9. dubna uživatelem Jehlan
Jehlan Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna Asi jsem mu neměl psát , že číňani používají šort jako zbraň proti US firmám 1
Axel Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Cele to byla jen obrovska manipulace, Trump a jeho kamaradi na tom prave vydelali neuveritleny balik.. Beztrestne.. Neskutecny gauner 3
Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna (upraveno) to vypadá, že AI převzala řízení Upraveno 9. dubna uživatelem Humanzero 1
Jehlan Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna Ještě v letadle, na palubě Air Force One , říkal, že neuhne. Že to bude bolet, ale že neuhne. Pak se pilot podíval na svůj účet u XTB .
Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Tak pokud dobře chápu tak Čína je v platnosti (125%)....Takže zítra se schrábnou zisky?
petr_cha Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna .. nebo jeste dneska... uz jen ze to vyhlasili v pribehu obchodniho dne...
Jehlan Odesláno 9. dubna Autor Nahlásit Odesláno 9. dubna Erste si frčí ERSTE GROUP BNK INH. O.N. Aktie | Aktienkurs | Chart | 909943 | AT0000652011
petr_cha Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna Aha, to avizoval... proto to rostlo trochu uz po otevreni :-)
Humanzero Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 15 minutami, Prochy68 napsal: Tak a jak dlouho to bude trvat teď? já jsem v klidu po otevření jsem parádně přikoupil AGNC ve slevě. Čas nákupů teprve přijde...
Prochy68 Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna před 9 minutami, Humanzero napsal: já jsem v klidu po otevření jsem parádně přikoupil AGNC ve slevě. Čas nákupů teprve přijde... Já pomalu uprodávam tam kde jsem v plusu
Ajaj Odesláno 9. dubna Nahlásit Odesláno 9. dubna ty vole. Tak dnes hodně upocený čelo. Včera jsem odstřelil 60% portfolia, že počkám na nákup do dnešního rána a z 10 prodaných titulů půjdu jen do 2. Nakonec blbec nevydržel a nastoupil opět včera. Dnes jsem mlátil skoro celý den hlavou o zeď, když se dostal v loss na úroveň rolád. Nakonec jsem byl 1 cent od prodeje hlavního titulu, kde jsem držel 70% ceny. Ufff. Tak ať hlavně zítra neřekne, že dá 50% EU on top
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se