Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

9.4.2025 13:18 

Čína podnikla odvetná opatření poté, co Spojené státy uvalily celkové clo ve výši 104 % na čínský dovoz. Podle vládního prohlášení Čína zvýšila clo na zboží dovážené z USA na 84 %. Protiopatření je účinné od 10. dubna.

Odesláno
před 8 minutami, Humanzero napsal:

jen na okraj...ropa 55,46 USD za barel....dolar 22,77 CZK. Co na to pumpaři?🤫

Musis pockat 2 mesice nez sem ta levna doputuje, obracene je to samozrejme naopak, to se zdrazuje uz kdyz se o tom zacina mluvit 😄

• Like 2
  • Díky 3
  • Haha 2
  • Dát hlas 3
Odesláno

Cele to byla jen obrovska manipulace, Trump a jeho kamaradi na tom prave vydelali neuveritleny balik.. Beztrestne.. Neskutecny gauner 🤬

• Dát hlas 3
Odesláno

Ještě v letadle, na palubě Air Force One , říkal, že neuhne. Že to bude bolet, ale že neuhne. 

Pak se pilot podíval na svůj účet u XTB .

Odesláno
před 15 minutami, Prochy68 napsal:

Tak a jak dlouho to bude trvat teď?🙂

já jsem v klidu po otevření jsem parádně přikoupil AGNC ve slevě. Čas nákupů teprve přijde...

Odesláno
před 9 minutami, Humanzero napsal:

já jsem v klidu po otevření jsem parádně přikoupil AGNC ve slevě. Čas nákupů teprve přijde...

Já pomalu uprodávam tam kde jsem v plusu

Odesláno

ty vole. Tak dnes hodně upocený čelo. 
Včera jsem odstřelil 60% portfolia, že počkám na nákup do dnešního rána a z 10 prodaných titulů půjdu jen do 2. Nakonec blbec nevydržel a nastoupil opět včera. Dnes jsem mlátil skoro celý den hlavou o zeď, když se dostal v loss na úroveň rolád. Nakonec jsem byl 1 cent od prodeje hlavního titulu, kde jsem držel 70% ceny. Ufff. Tak ať hlavně zítra neřekne, že dá 50% EU on top

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...