Jehlan Odesláno 10. září Autor Nahlásit Odesláno 10. září (upraveno) před 4 hodinami, Humanzero napsal: Mam nakupku průměr 470, takze 465 no jestli půjde přes 30% dolů ... ideálně 35% stálo by to za hřích, pak ohlásí výměnu CEO a půjde to up. Upraveno 10. září uživatelem Jehlan
Humanzero Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Před hodinou, Jehlan napsal: no jestli půjde přes 30% dolů ... ideálně 35% stálo by to za hřích, pak ohlásí výměnu CEO a půjde to up. naštěstí když jsem kouknul ráno zrušil jsem to 1
Jehlan Odesláno 10. září Autor Nahlásit Odesláno 10. září před 10 minutami, Maro napsal: Vzal jsem ted za 400, tak snad se to uz ted otočí 4x401 ,+ 1000x3,35 ETHD
Prochy68 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Pustil jsem nejakej Oracle a vzal neco malo za 393
Humanzero Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září Před hodinou, Jehlan napsal: 4x401 ,+ 1000x3,35 ETHD bral jsem taky za 401
Jehlan Odesláno 11. září Autor Nahlásit Odesláno 11. září před 17 hodinami, Humanzero napsal: bral jsem taky za 401 "wheeeeeeeeee !"
Prochy68 Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 5 minutami, Jehlan napsal: "wheeeeeeeeee !" 2
Humanzero Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září před 41 minutami, Jehlan napsal: zas sleduju DOLE, NOMD, SBUX netahej do akcií emoce, ale nemůžu... SBUX kafe DOLE jen na krátký otočení?
Humanzero Odesláno 11. září Nahlásit Odesláno 11. září (upraveno) WBD +28 WTF Společnost Paramount Skydance údajně připravuje nabídku na převzetí společnosti Warner Bros. Discovery ve snaze spojit dva největší americké mediální konglomeráty a hollywoodská filmová studia. Necelý měsíc poté, co produkční firma Skydance, vedená Davidem Ellisonem, synem miliardářského technologického magnáta Larryho Ellisona, uzavřela fúzi se společností Paramount Upraveno 11. září uživatelem Humanzero 1
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Nějaká korekcicka by byla? A mohl bych ji vidět?
Humanzero Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září před 2 hodinami, Prochy68 napsal: Nějaká korekcicka by byla? A mohl bych ji vidět? taky se přidávám i když WBD +110 potěší
Franta Dobrota Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Pokud by tu byl někdo, kdo je schopen zainvestvat řádově 3-5 milionů Kč, měl bych tu jednu příležitost. Než mi tu budou nějací "obyvatelé maloměsta v zaměstnaneckém poměru na úřadu nebo u malé české firmy" nadávat - nemám zájem tahat peníze z babiččiny vkladní knížky. Ani dávat řetízek do špatného hrmečku... Jedna se operativní rychlý nákup konkrétního investičního bytu. Firma, která jej chce koupit by ručila buď jinými svými nemovitostmi nebo případně také tím nakupovaným bytem (spolu s jinými svými nemovitostmi). Standardní smluvní zajištění včetně zápisu do KN, splacení celé půjčky se očekává předběžně do dvou let, případně do roku. Více info přes SZ.
Kotlick Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Poslouchal jsem https://cc.cz/podcasty/money-maker/ s Michal Semotan z J&T Investiční společnosti a Filip Kejla z Next Wealth a chlapi tam naznačovali, že by mohl přijít výplach okolo zasedání FEDu 17/9. Něco jako, že portfolio manageri fondů vyberou zisky, ať mají do konce roku klid a portfolia v zisku. Co vy na to? Mám sto chutí zavřít většinu pozic co jsou přes 100% a nakoupit to zpět se slevou. Asi se mi to tam nechce nechávat. Sice to budu muset zdanit, ale co už.
Kotlick Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Koukám teď na indexy 6 let zpátky a září, říjen tam jsou vždycky znatelné korekce... kurec....
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se