Humanzero Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září Nu což září bývá minutový měsíc a všichni se upírají na FED a hádají se jestli je AI bublina, CHIP bublina...k poklesu musí dojít tak jako tak...záleží jak FED naplánuje snižování...jestli to bude pálit jedno za druhým, nebo víc rozložené v čase...trh práce v pytli jestli vyhodí Trump někoho z úředníků statistiků nebo ne...Powel je mezi mlýnskými kameny....řešit inflaci, nakopnout trh práce, pomoct snižovat dluh, nebo slabý dolar? Myslím, že v cenách už je započteno snižování sazeb...záleží jak to podá Powel...každý nadechnutí navíc bude znamenat problém a půjde to dolů...což je ale normální...máme měsíce před vánoci, které to doženou a zajistí nový maxima... rozhodně nebudu uzavírat pozice, spíš přikupovat. 1 2
Jehlan Odesláno 16. září Autor Nahlásit Odesláno 16. září udělal jsem si radost a vzal nový "Chronos 2025" a k tomu "Monarchs" Chronos (2025) - 1 Oz - stříbrná investiční mince ( doručení 18.9.2025) Monarchs of Britain (2025) - 1 Oz - stříbrná proof sběratelská mince 1
Kotlick Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září Vyměnil jsem půlku volného CZK cash za USD a EUR a čekám co se dneska posere...
Humanzero Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září čekám když to půjde dolů tak to nebude na pár hodin a pak zase do nebes...takže času nakoupit bude dost. Relax
Prochy68 Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ekonomika-finance-akcie-cez-ve-stinu-voleb-americky-spravce-prodava-kvuli-hrozbe-zestatneni-286226#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest290_novy_boxik_streamu_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz 1
Jehlan Odesláno 17. září Autor Nahlásit Odesláno 17. září před 4 hodinami, Humanzero napsal: čekám když to půjde dolů tak to nebude na pár hodin a pak zase do nebes...takže času nakoupit bude dost. Relax no BMNR si jede
Humanzero Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září QBTS +19 já jsem dnes spokojen, portfolia v plusu. Pomalu se blíží KB a Colt doufejme zítra klesne ještě níž...
Prochy68 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září https://www.patria.cz/zpravodajstvi/6584034/nvidia-investuje-pet-miliard-dolaru-do-intelu-spolecne-budou-vyvijet-cipy-pro-pc-a-datova-centra.html Intel v pre +27% 2
kloubik Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Dejte vědět až to bude +127% Nás "profíky" co jsme koupili za 55 zatím všechen nárůst nechává chladným 1
Prochy68 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Dneska jsem prodával, zítra jsem mimo a v pondělí až je to hezky dole
Prochy68 Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září před 2 hodinami, kloubik napsal: Dejte vědět až to bude +127% Nás "profíky" co jsme koupili za 55 zatím všechen nárůst nechává chladným Věncim psa, vidím tvuj příspěvek a při svém investičním diletantství neznaje aktualni cenu ti to lajkuju jako že si těžce vydělal . Tak doufám že jsem tě neurazil
kloubik Odesláno 18. září Nahlásit Odesláno 18. září Vůbec, dělám si z toho srandu právě už. Bylo to v té době takové - s Intelem nešlapne člověk vedle a šup, minus 50 procent po roce a další 3 roky pořád dole. Tak třeba jednou budeme na nule
Jehlan Odesláno 19. září Autor Nahlásit Odesláno 19. září před 7 minutami, Humanzero napsal: Nuclear jede bomby $NU mám taky, ale ty myslíš asi sektor 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se