Zlý Jabko Odesláno pondělí v 16:56 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:56 Jako první to rozsekne beztak péčko 1
Humanzero Odesláno pondělí v 17:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:21 před 22 minutami, Zlý Jabko napsal: Jako první to rozsekne beztak péčko už je pár let co jsem četl nějakou zprávu, že se na to těší online rýžovači a snad to už mělo být k dispozici...ale chce to někoho kdo to viděl představa hrozná 1
Jehlan Odesláno pondělí v 17:49 Autor Nahlásit Odesláno pondělí v 17:49 Před hodinou, Humanzero napsal: Netflix dolů takže přikupuju, ten bude lídr ať budou hrát lidi nebo AI. ok, tak in 95.93$
Humanzero Odesláno pondělí v 18:04 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:04 já mám průměr 93,20....přikupuju okolo 90
Humanzero Odesláno včera v 19:57 Nahlásit Odesláno včera v 19:57 jako investor jsem spokojen, ale co z "kauzy WBD" chce vyždímat Trump a spol, z toho je mi na blití...ale co se divím, vždyť to dělá od začátku roku, ale jak jde čas netají vůbec nic a spíš se tím ještě chlubí
Humanzero Odesláno včera v 20:44 Nahlásit Odesláno včera v 20:44 Asi to jde i když se o tom moc nemluví https://medium.seznam.cz/clanek/thomas-paukner-bod-obratu-evropa-zacina-tezit-ve-velkem-216286?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=blogy.sznhp.box&dop_vert_ab=&dop_vert_id=&source=hp&seq_no=2 1 1 2
Jehlan Odesláno před 12 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 12 hodinami https://www.patria.cz/zpravodajstvi/6712613/cena-stribra-pro-okamzite-dodani-je-na-rekordu-presahla-61-dolaru-za-unci.html
Humanzero Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami před 21 minutami, Jehlan napsal: https://www.patria.cz/zpravodajstvi/6712613/cena-stribra-pro-okamzite-dodani-je-na-rekordu-presahla-61-dolaru-za-unci.html Ty jo já to stříbro odkládám a pořád roste asi si dám menší dárek pod stromeček 1
Kotlick Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 59 minutami, Jehlan napsal: https://www.patria.cz/zpravodajstvi/6712613/cena-stribra-pro-okamzite-dodani-je-na-rekordu-presahla-61-dolaru-za-unci.html Naskočil jem pozdě, ale i tak pěkných 25% 1
Jehlan Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 11 hodinami před 58 minutami, Humanzero napsal: Ty jo já to stříbro odkládám a pořád roste asi si dám menší dárek pod stromeček ta jehla spadne (snad) , jestli ne , budu muset měnit na zlato. Ale každopádně teď už je to tak, že buď je opravdu problém se světovou zásobou, a bude to akcelerovat, bude tam volatilita, dokud se nenajde reálná cena, nebo je to o tom, že kapacity zpracovatelů jsou momentálně zahlcené a !momentálně! nestíhají a je to takový Labubu a až opadne zájem, zas budou stíhat rafinerie i mincovny a ceny spadnou. Osobně se přikláním k tomu, že reálná cena je kolem 30kč/g a že zpracovatelé sice nestíhají, ale nevyplatí se jim rozjíždět další provozy, protože až opadne zájem, byly by nadbytečné. PS: jak to že jsou v prodeji mince s ražbou 2026?
Humanzero Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Odesláno před 9 hodinami před 1 hodinou, Jehlan napsal: ta jehla spadne (snad) , jestli ne , budu muset měnit na zlato. Ale každopádně teď už je to tak, že buď je opravdu problém se světovou zásobou, a bude to akcelerovat, bude tam volatilita, dokud se nenajde reálná cena, nebo je to o tom, že kapacity zpracovatelů jsou momentálně zahlcené a !momentálně! nestíhají a je to takový Labubu a až opadne zájem, zas budou stíhat rafinerie i mincovny a ceny spadnou. Osobně se přikláním k tomu, že reálná cena je kolem 30kč/g a že zpracovatelé sice nestíhají, ale nevyplatí se jim rozjíždět další provozy, protože až opadne zájem, byly by nadbytečné. PS: jak to že jsou v prodeji mince s ražbou 2026? myslíš, že netluču před každým usnutím hlavou do zdi? HL nákup 4,73 a pak jsem ho prodal 6,75 a teď? 17,02 1
petr_cha Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Kdyz jsem vyskakoval z btc, tak v rijnu po tom malem propadu jsem vzal zlato.. no mel jsem vzit stribro noo.. :-)
Humanzero Odesláno před 3 hodinami Nahlásit Odesláno před 3 hodinami a opět skvělá příležitost dokupovat UBER
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se