Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 7 minutami, Jehlan napsal: čez - pozastavené obchodování ale jen chvilku, uz to bezi 1
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) https://www.cez.cz/nextcez/cs/pro-investory/akcie/struktura-akcionaru Samozřejmě za ten rok tam mohly být velké pohyby.... Upraveno 20. ledna uživatelem Humanzero
Kotlick Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna (upraveno) Tech teorii je nekonecne, staci si projit diskuzi na Patrii Upraveno 20. ledna uživatelem Prochy68
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 8 minutami, Kotlick napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Čeští miliardáři mají lepší zprávy, MS lepší právníky
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Co jsem koukal tak top je realizace 30tis akcií....každopádně cena kolem 1100,- je nesmysl....držím dál a no panic 2
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Dnesni bilance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kdyby to bylo obracene, dam si panaka, takhle je to na lahev 2
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Právě teď, Prochy68 napsal: Dnesni bilance Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. kdyby to bylo obracene, dam si panaka, takhle je to na lahev já jsem zatím -37 062 a to se ještě neotevřela us burza
Kotlick Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Jsem ovce.... přiznávám... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 3 minutami, Humanzero napsal: já jsem zatím -37 062 a to se ještě neotevřela us burza Tam jsem v cashi, takze dneska nakupuju a snad se trochu zahojim
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna před 16 minutami, Prochy68 napsal: Tam jsem v cashi, takze dneska nakupuju a snad se trochu zahojim mám taky nabito
Kotlick Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Zrealizováno na všech cenách, tak snad to Dvojkarel nedojebe.
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna v us žádná tragédie.....zjevně Trumpa neberou moc vážně a pro moje portfolio je Trump proti Kájovi čučkař 1
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna nová poučka o ekonomii made in Trump....koupím v Finsku ledoborce a za pár dní si je zdražím clem o 10% a když budou zlobit tak o 25%....není to geniální?
Humanzero Odesláno 20. ledna Nahlásit Odesláno 20. ledna Společnost Netflix (NFLX) oznámila hospodářské výsledky za čtvrté čtvrtletí po úterním zveřejnění obchodních zpráv, které překonaly očekávání. Uvedla však, že v nadcházejícím roce zintenzivní zavádění nového obsahu a pozastaví program zpětného odkupu akcií vzhledem k nadcházející akvizici společnosti Warner Bros. Discovery (WBD). Streamovací gigant vykázal tržby ve výši 12,05 miliardy dolarů, což je více než odhady Wall Street na 11,96 miliardy dolarů, dle konsenzuálních dat agentury Bloomberg, což odpovídalo i vlastní prognóze společnosti. Ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku společnost vykázala tržby ve výši 10,25 miliardy dolarů. Zisk na akcii byl mírně vyšší než očekávání, a to 0,56 dolaru, oproti prognóze Wall Street ve výši 0,55 dolaru. To je v rozporu s prognózou Netflixu ve výši 5,45 dolaru, tedy 0,55 dolaru po rozdělení akcií v poměru 10 za 1 v polovině listopadu. Společnost také oznámila, že má nyní po celém světě více než 325 milionů členů. Tržby za celý rok byly o něco vyšší než očekávání, a to 45,2 miliardy dolarů, oproti prognóze Wall Street ve výši 45,1 miliardy dolarů, což představuje 16% růst za rok. Netflix v úterý uvedl, že se očekává, že jeho tržby za rok 2026 v rozmezí 50,7 až 51,7 miliardy dolarů, což představuje růst o 12 až 14 %. Pro první čtvrtletí Netflix předpovídá 15,3% růst tržeb na 12,16 miliardy dolarů a upravený zisk ve výši 0,76 dolaru. To je více, než Wall Street očekávala ve výši 10,54 miliardy dolarů s upraveným ziskem 0,66 dolaru. Pomalejší tempo růstu signalizuje, že se společnost v nadcházejícím roce bude snažit zvýšit zavádění vlastního obsahu, a nejistota ohledně dohody s Warner Bros. zatížila akcie, které v úterý po zavírací době klesly až o 5 %
Jehlan Odesláno 21. ledna Autor Nahlásit Odesláno 21. ledna před 8 hodinami, Humanzero napsal: nová poučka o ekonomii made in Trump....koupím v Finsku ledoborce a za pár dní si je zdražím clem o 10% a když budou zlobit tak o 25%....není to geniální? "Lift embargo" 1
geometr Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna před 10 hodinami, Humanzero napsal: Společnost Netflix (NFLX) oznámila hospodářské výsledky za čtvrté čtvrtletí po úterním zveřejnění obchodních zpráv, které překonaly očekávání. Uvedla však, že v nadcházejícím roce zintenzivní zavádění nového obsahu a pozastaví program zpětného odkupu akcií vzhledem k nadcházející akvizici společnosti Warner Bros. Discovery (WBD). Streamovací gigant vykázal tržby ve výši 12,05 miliardy dolarů, což je více než odhady Wall Street na 11,96 miliardy dolarů, dle konsenzuálních dat agentury Bloomberg, což odpovídalo i vlastní prognóze společnosti. Ve čtvrtém čtvrtletí loňského roku společnost vykázala tržby ve výši 10,25 miliardy dolarů. Zisk na akcii byl mírně vyšší než očekávání, a to 0,56 dolaru, oproti prognóze Wall Street ve výši 0,55 dolaru. To je v rozporu s prognózou Netflixu ve výši 5,45 dolaru, tedy 0,55 dolaru po rozdělení akcií v poměru 10 za 1 v polovině listopadu. Společnost také oznámila, že má nyní po celém světě více než 325 milionů členů. Tržby za celý rok byly o něco vyšší než očekávání, a to 45,2 miliardy dolarů, oproti prognóze Wall Street ve výši 45,1 miliardy dolarů, což představuje 16% růst za rok. Netflix v úterý uvedl, že se očekává, že jeho tržby za rok 2026 v rozmezí 50,7 až 51,7 miliardy dolarů, což představuje růst o 12 až 14 %. Pro první čtvrtletí Netflix předpovídá 15,3% růst tržeb na 12,16 miliardy dolarů a upravený zisk ve výši 0,76 dolaru. To je více, než Wall Street očekávala ve výši 10,54 miliardy dolarů s upraveným ziskem 0,66 dolaru. Pomalejší tempo růstu signalizuje, že se společnost v nadcházejícím roce bude snažit zvýšit zavádění vlastního obsahu, a nejistota ohledně dohody s Warner Bros. zatížila akcie, které v úterý po zavírací době klesly až o 5 % No a jsou pod těma 90, tak jsem na to zvědavej. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 21. ledna Nahlásit Odesláno 21. ledna (upraveno) Tak jsem jeste vzal jeden lotik Cezu za 1170, tak snad neprodelam trencle, A uz na to pecu. @Jehlan i Vladik vzal Upraveno 21. ledna uživatelem Prochy68
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se