Trawex8 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Tohle už je můj několikátej bearmarket co zažívám, takže v klidu sedím a láduju kanón do budoucna... Saylor měl asi trochu zkažený narozeniny, no, líto mi ho není 2
miguel Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Kolega v robote dnes sedi a hovori: ale je krasny den - prave sa mi vyparilo 3K€... Za par hodin... Takze chlapi - ide to cele do prd**le
Humanzero Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) EL -22 Společnost Estée Lauder (EL) nedávno oznámila silné výsledky za 2. čtvrtletí, kdy zisk na akcii dosáhl 0,89 USD a tržby dosáhly 4,23 miliardy USD, čímž překonala očekávání analytiků. Akcie však klesly o více než 16 % kvůli přetrvávajícím obavám z cel, které ovlivňují ziskovost, a to i přes optimistickou úpravu celoročního výhledu. Upraveno 5. února uživatelem Humanzero
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 10 minutami, Humanzero napsal: sedím a nic nedělám času dost Já při 5 a více procentním poklesu od posledního nákupu prostě přikupuju a až dojdou prachy tak zavřu aplikaci a dám si prázdniny 1
Trawex8 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Já ještě dělám jednu věc, a to že odprodávám postupně do cashe to málo co mám ještě na burze na spotu a obratem to strkám do úplně mírně pákovaný long pozice, kterou hodlám držet klidně dlouho... Tím, že to hned pozicuju, tak vlastně nemám blbej pocit, že prodávám dole
Humanzero Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 24 minutami, Prochy68 napsal: Já při 5 a více procentním poklesu od posledního nákupu prostě přikupuju a až dojdou prachy tak zavřu aplikaci a dám si prázdniny Teď -5 je málo…přikupuju jen tituly pokud mi klesnou na -10. Akcie v plusu neřeším . Jediná výjimka MO a VZ až bude tam trochu větší pokles hned beru.
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 15 minutami, Humanzero napsal: Teď -5 je málo…přikupuju jen tituly pokud mi klesnou na -10. Akcie v plusu neřeším . Jediná výjimka MO a VZ až bude tam trochu větší pokles hned beru. Já na to kouknu párkrát denně, nedavam příkazy, takže záleží kdy na to kouknu a je to tak podle situace mezi 5-12. 1
petr_cha Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února ....nejake nakupy mozne udajne pod 60.. ale furt to pry neni dlouhodobejsi dno... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Prochy68 Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Když bude ráno 60, tak něco vezmu, pak 55, 50, 45.......a pak budu na mizině 1 1
AlfGS Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února před 2 minutami, Prochy68 napsal: Když bude ráno 60, tak něco vezmu, pak 55, 50, 45.......a pak budu na mizině Taky čekám na 60K USD
Humanzero Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Amazon plánuje pro rok 2026 značné kapitálové výdaje ve výši 200 mld dolarů, zejména do infrastruktury umělé inteligence, což přispívá k obavám investorů uprostřed širšího výprodeje technologických akcií. Googl přidá 180mld....hoši si honí ego???
geometr Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února (upraveno) No, dojíždějí na to všichni - na ty plánovaný investice do AI a u investorů se to až s takovým nadšením evidentně nesetkává. Uvidíme, jakou ťafku dostane zejtra Amazon, dneska cca -4,5% , teď v aftermarketu dalších skoro -10%. Nejspíš se to v techách zejtra bude zase pěkně červenat. Pak taky ještě s čím vyleze Nvidia... Možná nastane přepřahání koní. Upraveno 5. února uživatelem geometr
Zlý Jabko Odesláno 5. února Nahlásit Odesláno 5. února Tak úplně jsem nečekal -15% celýho portfolka, ale kdo se bojí, nesmí do lesa. Držím a koukám, co nabrat, než zelenáči dopanikaří.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se