Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 54 minutami, Kotlick napsal: No to já taky v původní měně obchodu, ale pak tam jsou kurzy do CZK apod. To se mi nechce řešit a jak řešíš tu přílohu v daňovém přiznání, myslím tu na dividendy, to je peklo podle zemí nebo jak to je... Kurz resim rocni a udelal jsem si fiscal report z XTB. Jel jsem podle nejakyho navodu na netu, z hlavy to nedam jak presne. Ted koukam do podkladu a taky z toho uz nejsem moudrej :-), ale nejak jsem to spachal. Prilozil jsem doklad z XTB v pdf plus export se seznamem vsech transakci z XTB (nejakejch 1000 radku) a at se s tim pripadne na bernaku poperou . V tom excelu se da dobre filtrovat. 1
Kotlick Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Jo asi to půjde. Mám ještě i Etoro a na XTB mám 3 účtym CZK, EUR, USD, takže se mi to nechce dělat. Taxomat stojí pár stovek a bude to hotové. Dle všech informací co zatím mám, stačí nahrát ty roční reporty z XTB nebo ETORO a ono si to přechroupe.
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 3 hodinami, Gustaf napsal: Taky máme pro dcery (10 a 13) nějakých 150k bokem. Přemýšlím kam to narvat, aby se to nějak zhodnocovalo. Je Portu na to dobrý? už to tu myslím bylo, za mě ETF US/Evropa/Svět dle preferencí 1
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 18 minutami, Prochy68 napsal: Kurz resim rocni a udelal jsem si fiscal report z XTB. Jel jsem podle nejakyho navodu na netu, z hlavy to nedam jak presne. Ted koukam do podkladu a taky z toho uz nejsem moudrej :-), ale nejak jsem to spachal. Prilozil jsem doklad z XTB v pdf plus export se seznamem vsech transakci z XTB (nejakejch 1000 radku) a at se s tim pripadne na bernaku poperou . V tom excelu se da dobre filtrovat. kurz taky dělám roční, ve výsledku je to cca stejný jako aktuální v době koupě/prodej....je s tím míň práce a ten výpis taky, ať mají co dělat
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 18 minutami, Kotlick napsal: Jo asi to půjde. Mám ještě i Etoro a na XTB mám 3 účtym CZK, EUR, USD, takže se mi to nechce dělat. Taxomat stojí pár stovek a bude to hotové. Dle všech informací co zatím mám, stačí nahrát ty roční reporty z XTB nebo ETORO a ono si to přechroupe. letos asi taky budu řešit přes taxomat, protože přes XTB se mi hodně znásobily pohyby v portfoliu....a už mě nebaví všechno datlovat do tabulek....tam už si dávám jenom to pro mě důležitý.
petr_cha Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Ja mel do tech energii fakt jeste vlizt.. jedna restartovana jaderka v usa, dobra nalada kolem nejzravejsiho chipu od nvidie a uz to zase jede.. :-)
HN_R200 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Tak lepší jak spořák to asi je. Na Portu mám za posledních 5 let výnos cca 5,8 % p.a. Míň jak na akciích, ale zas kdyby to padalo, tak toto bude padat méně. Když si zafixuješ dobu na jak dlouho to tam necháš, sníží se ti poplatky a když použiješ kód při registraci od někoho kdo má Portu, máš 3 měsíce zdarma tuším. To se taky hodí vědět.
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Myslim ze sem nekdo daval i nejakej slevovej kupon na Taxomat nebo neco takovyho
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 5 minutami, Humanzero napsal: letos asi taky budu řešit přes taxomat, protože přes XTB se mi hodně znásobily pohyby v portfoliu....a už mě nebaví všechno datlovat do tabulek....tam už si dávám jenom to pro mě důležitý. Ja letos cekam 10 000 radku 1
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 14 minutami, petr_cha napsal: Ja mel do tech energii fakt jeste vlizt.. jedna restartovana jaderka v usa, dobra nalada kolem nejzravejsiho chipu od nvidie a uz to zase jede.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. no podle mě čas je...dneska první den to půjde nahoru....všechno to kleslo minimálně o půlku a nějaký čas to zabere se tam vrátit
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 14 minutami, Prochy68 napsal: Ja letos cekam 10 000 radku tak to z tebe musí mít hrůzu na FÚ přezdívka noční můra 1
memory Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 5 hodinami, Kotlick napsal: No to já taky v původní měně obchodu, ale pak tam jsou kurzy do CZK apod. To se mi nechce řešit a jak řešíš tu přílohu v daňovém přiznání, myslím tu na dividendy, to je peklo podle zemí nebo jak to je... Keď ma boli zub idem za zubarom , keď potrbujem opraviť hodinky idem za hodinárom. Nepopularny nazor ale na toto je dobre sa proste ozvať daňovemu poradcovi ktory to robí za mňa a mám zaruku že to urobil odbornik a nie diletant.
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 7 minutami, memory napsal: Keď ma boli zub idem za zubarom , keď potrbujem opraviť hodinky idem za hodinárom. Nepopularny nazor ale na toto je dobre sa proste ozvať daňovemu poradcovi ktory to robí za mňa a mám zaruku že to urobil odbornik a nie diletant. A kdyz doma potrebuju vymenit zarovku, objednam si atomovyho inzenyra z Temelina
memory Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 2 minutami, Prochy68 napsal: A kdyz doma potrebuju vymenit zarovku, objednam si atomovyho inzenyra z Temelina Samozrejme myslim situaciu ked uz mas pocit ze potrebujes odbornu pomoc a prehrabavas sa vo viacerych zdrojoch z prijmov. Mne sa uz v minulosti odborna pomoc hodila. A verim ze som urobil dobre a vyvaroval som sa situacii ako napriklad prist na to ze mam napr. uroky z omeskania zaplatenia dane po styroch rokoch pre nespravne podanie.
Prochy68 Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 7 minutami, memory napsal: Samozrejme myslim situaciu ked uz mas pocit ze potrebujes odbornu pomoc a prehrabavas sa vo viacerych zdrojoch z prijmov. Mne sa uz v minulosti odborna pomoc hodila. A verim ze som urobil dobre a vyvaroval som sa situacii ako napriklad prist na to ze mam napr. uroky z omeskania zaplatenia dane po styroch rokoch pre nespravne podanie. vzdyt jo, to bylo jen pro srandu 1
Ušák_linn Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 On 11/19/2025 at 11:47 AM, AlfGS said: Je už čas přikoupit nějaký ten BTC,nebo to půjde ještě dolů??? Jak je pod 90 tak já kupuju 1
Humanzero Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 Stačí pár vět od někoho z FEDu a už to zase letí dolů...
tikzot Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 17 minutami, Humanzero napsal: Stačí pár vět od někoho z FEDu a už to zase letí dolů... Dneska je to celkem masakr
AlfGS Odesláno 20. listopadu 2025 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 (upraveno) Kráááása .... 87.400 USD Čas něco přikoupit.... Upraveno 20. listopadu 2025 uživatelem AlfGS 1 1
Jehlan Odesláno 20. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2025 před 7 hodinami, Prochy68 napsal: Ja letos cekam 10 000 radku jen pro zajímavost, kolik titulů takhle sleduješ . Jen prosím nepiš "všechny" (nebo "skoro všechny")
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se