Jehlan Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami před 17 minutami, Humanzero napsal: Já zvažuju …ale šel bych níž je to 220-260 , je mi jasné že půl národa tam dá 225,- .... no ale co když bude cena stanovená na 230,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami UPS mi taky zní rozumně. Rozvod s Amazon bude jen k dobru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami Tak jsem to ups zkusil... precet si ty clanky o reorganizaci a dal to.. na 101 to asi spadnout nemohlo a tech odpolednich 110 usd jsem prosvihl..tak holt za 114 a uvidime.. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami před 19 minutami, petr_cha napsal: Tak jsem to ups zkusil... precet si ty clanky o reorganizaci a dal to.. na 101 to asi spadnout nemohlo a tech odpolednich 110 usd jsem prosvihl..tak holt za 114 a uvidime.. Taky jsem koupil 114, kdyžtak zítra přikoupím jestli ještě trochu klesne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se