Humanzero Odesláno středa v 14:44 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:44 před 5 minutami, Prochy68 napsal: Ne, 3x jsem se spalil s IPO a uz stacilo...no a ted jsem mohl udelat rychly prachy Po dlouhé době dobry titul, dobře připraveno, dobré PR i podklady. Snad jich bude víc. Takhle jsem promeškal ARM a pak půl roku čekal na naskočeni . Pak je to hop nebo trop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 14:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 14:50 MSFT už se pomalu blíží 400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno středa v 18:21 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 18:21 (upraveno) před 3 hodinami, Humanzero napsal: MSFT už se pomalu blíží 400 Venujes se tradingu s definovanym RRR a SL nebo spise jedes swing s/bez SL..? Na ten MSFT jsem se vcera dival, byl na peknym supportu, celkove ten graf byl ready na longovou akci.. Drzim palce Upraveno středa v 18:21 uživatelem Axel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno středa v 22:52 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 22:52 před 4 hodinami, Axel napsal: Venujes se tradingu s definovanym RRR a SL nebo spise jedes swing s/bez SL..? Na ten MSFT jsem se vcera dival, byl na peknym supportu, celkove ten graf byl ready na longovou akci.. Drzim palce Trading ne, skoro vše jedu long run, ale samo vše podle situace. Když se vyskytne příležitost tak samo rychle zobchoduju třeba naposledy OKLO. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno středa v 23:21 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 23:21 před 8 hodinami, Humanzero napsal: Po dlouhé době dobry titul, dobře připraveno, dobré PR i podklady. Snad jich bude víc. Takhle jsem promeškal ARM a pak půl roku čekal na naskočeni . Pak je to hop nebo trop jen to krácení objednávek zamrzelo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 03:48 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 03:48 před 4 hodinami, Jehlan napsal: jen to krácení objednávek zamrzelo.... O hodně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno čtvrtek v 14:51 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:51 před 10 hodinami, Humanzero napsal: O hodně? Naštvalo mě to, protože jsem dával nákup o 5,- víc než se nakonec prodával, tedy se uspokojila poptávka i těch, kteří nabízeli méně. Doosan může zaplakat, že se cena nerealizovala výš a prodávalo se to fondům levněji... Já jsem si "odplivnul a prodal to hned. 25% hrubého z 1/3 kterou mi milostivě poslali. Tak a teď můžou soupeřit s číňanem, stejně jako Primoco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 17:50 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 17:50 Tak to je síla. Ale rychle vydělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno čtvrtek v 18:26 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 18:26 Řešíte někdo Intel? Jsem tam rok a půl, teď -5. Dobrá zpráva po roce…pokud to poroste, vyberu si svých 15% a jdu pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Tam smci už mi předběhlo Oklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami V 12. 2. 2025 v 15:44, Humanzero napsal: Po dlouhé době dobry titul, dobře připraveno, dobré PR i podklady. Snad jich bude víc. Takhle jsem promeškal ARM a pak půl roku čekal na naskočeni . Pak je to hop nebo trop myslíte že doosan bude gut? prodal jsem COLT a koupil doosan, ale tak nějak pořád nevím, zda jsem udělal dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 15 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 59 minutami, Prochy68 napsal: Tam smci už mi předběhlo Oklo Pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno před 14 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 55 minutami, Petr11 napsal: myslíte že doosan bude gut? prodal jsem COLT a koupil doosan, ale tak nějak pořád nevím, zda jsem udělal dobře... Po válce bude EU energetika (a jako že spotřeba půjde s dovozem čínských elektromobilů nahoru) - zelená energie vyrovnávaná paroplynovkama (když nesvítí/nefouká). To je super. Ale naštvalo mě IPO a nevím, jak se evropský zákazník zachová - koupí kvalitnější turbíny z Doosan , nebo levnější čínskou produkci ? Colt mě překvapil, že takřka nereaguje na Trampputinské hovory. Myslím, že tam jdou momentálně proti sobě dvě myšlenky - 1) EU (sice) musí doplnit zásoby toho co se vystřílelo... ( ale ) 2) Když pomine problém, nehas co tě (teď !) nepálí a peníze použij jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami před 26 minutami, Jehlan napsal: Pěkně Takhle to vypadá ještě líp 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Takhle to vypadá ještě líp Já si gratuluju že jsem ve čtvrtek nekoupil SOUN: -28 a HL: -14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami No a teď koupíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se