Přejít na obsah

Investice - akcie, ETF, měny, komodity

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, Prochy68 napsal:

Ne, 3x jsem se spalil s IPO a uz stacilo...no a ted jsem mohl udelat rychly prachy 😅

Po dlouhé době dobry titul, dobře připraveno, dobré PR i podklady. Snad jich bude víc. Takhle jsem promeškal ARM a pak půl roku čekal na naskočeni . Pak je to hop nebo trop🤔

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, Humanzero napsal:

MSFT už se pomalu blíží 400👍

Venujes se tradingu s definovanym RRR a SL nebo spise jedes swing s/bez SL..? Na ten MSFT jsem se vcera dival, byl na peknym supportu, celkove ten graf byl ready na longovou akci.. :) Drzim palce 🤞✊

Upraveno uživatelem Axel
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Axel napsal:

Venujes se tradingu s definovanym RRR a SL nebo spise jedes swing s/bez SL..? Na ten MSFT jsem se vcera dival, byl na peknym supportu, celkove ten graf byl ready na longovou akci.. :) Drzim palce 🤞✊

Trading ne, skoro vše jedu long run, ale samo vše podle situace. Když se vyskytne příležitost tak samo rychle zobchoduju třeba naposledy OKLO.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Humanzero napsal:

Po dlouhé době dobry titul, dobře připraveno, dobré PR i podklady. Snad jich bude víc. Takhle jsem promeškal ARM a pak půl roku čekal na naskočeni . Pak je to hop nebo trop🤔

jen to krácení objednávek zamrzelo....

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Humanzero napsal:

O hodně?🫣

Naštvalo mě to, protože jsem dával nákup o 5,- víc než se nakonec prodával, tedy se uspokojila poptávka i těch, kteří nabízeli méně. Doosan může zaplakat, že se cena nerealizovala výš a prodávalo se to fondům levněji... Já jsem si "odplivnul a prodal to hned. 25% hrubého z 1/3 kterou mi milostivě poslali.🤔 Tak a teď můžou soupeřit s číňanem, stejně jako Primoco.

Odkaz ke komentáři

V 12. 2. 2025 v 15:44, Humanzero napsal:

myslíte že doosan bude gut? prodal jsem COLT a koupil doosan, ale tak nějak pořád nevím, zda jsem udělal dobře...  

Odkaz ke komentáři

před 55 minutami, Petr11 napsal:

myslíte že doosan bude gut? prodal jsem COLT a koupil doosan, ale tak nějak pořád nevím, zda jsem udělal dobře...  

Po válce bude EU energetika (a jako že spotřeba půjde s dovozem čínských elektromobilů nahoru) - zelená energie vyrovnávaná paroplynovkama (když nesvítí/nefouká). To je super.

Ale naštvalo mě IPO a nevím, jak se evropský zákazník zachová - koupí kvalitnější turbíny z Doosan , nebo levnější čínskou produkci ? 

Colt mě překvapil, že takřka nereaguje na Trampputinské hovory. Myslím, že tam jdou momentálně proti sobě 

dvě myšlenky - 1) EU (sice) musí doplnit zásoby toho co se vystřílelo... ( ale ) 2) Když pomine problém, nehas co tě (teď !) nepálí a peníze použij jinde.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...