Humanzero Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února před 17 minutami, AlfGS napsal: Pokud BTC skočí pod 80K USD tak něco přikoupím Mám to podobně. První nákup 2
Prochy68 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února Až spadne na 15 tak přikoupit jeden celek kousek 1
Petr11 Odesláno 25. února Nahlásit Odesláno 25. února SMCI zejtra minimálně +25%, dalo se to čekat, času na to měli dost.Stejně jsem 70% radši prodal. Safety first! 1
Humanzero Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února (upraveno) Čekáte dnes po 22:00 velký up, nebo velký sešup? jak bude nižší výhled bude to masakr. Upraveno 26. února uživatelem Humanzero
Kotlick Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února Slovy těžké váhy na poli ekonomie, ekonomiky a daní: "Ví vyl sí" 1
Prochy68 Odesláno 26. února Nahlásit Odesláno 26. února At je to bud totalne v pr... nebo super dobry at je nejaka ta sranda 1
Humanzero Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Tak výsledky NVDA skvělý, momentálně pořád v minusu, někdy nevim co investoři čekají…poslat dolů, pak vydat zprávu o zvýšení cílové ceny a schrábnout zisk…jsme jen pasažéři
Prochy68 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Verim ze bude +10%, nekde jsem to cetl, tak to musi bejt pravda
Ajaj Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února já nástup do Walmart a Porsche. Žrát se bude furt a kdo by nechtěl druhý auto do rodiny. Různý cílovky ale nekup to, když je to tak levný 1
Humanzero Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Sleduju WEN. Těžko se mi teď vybírá něco co není ovlivněno 1
Prochy68 Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února (upraveno) před 3 minutami, Ajaj napsal: Jo, jen jsme do něj měli nastoupit před 2 lety mam +50%, takze taky dobry , jen doufam, ze nedopadnu jako u Oklo a SMCI kde jsem vyskakoval za jizdy. Kdyz ja tak nerad prodavam. Upraveno 27. února uživatelem Prochy68 1
Humanzero Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Pomalu se otvírá okno pro nákupy…SMR, Uber, MSFT a dokoupení ASML, DELL
petr_cha Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Slusnej sesup.. pipa mi jedno upozorneni za druhym.. :-).. to vsechno furt ty blaznivy cla? A ja si rikal, jak zejtra budou vsichni nadseni z te vykoristovaci dohody.. a zatim tyhle pady..
Humanzero Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února před 11 minutami, petr_cha napsal: Slusnej sesup.. pipa mi jedno upozorneni za druhym.. .. to vsechno furt ty blaznivy cla? A ja si rikal, jak zejtra budou vsichni nadseni z te vykoristovaci dohody.. a zatim tyhle pady.. No málo kdo vi co bude zítra, co z tý oranžády vypadne. Předvídatelnost nulová, data a nálada v společnosti mizerná takže to skáče sem tam
petr_cha Odesláno 28. února Nahlásit Odesláno 28. února Tak bitcoin pod 80, uz je cas? :-) nebo az se amerika probudi a uvidi, tak jeste pojede sesupem.. prijde mi, ze na btc jsou ty reakce dost pomalejsi nez u akcii, tam tu hupne za jeden den a je hotovo.. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se