Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak výsledky NVDA skvělý, momentálně pořád v minusu, někdy nevim co investoři čekají…poslat dolů, pak vydat zprávu o zvýšení cílové ceny a schrábnout zisk…jsme jen pasažéři 😃

Odesláno

já nástup do Walmart a Porsche.

Žrát se bude furt a kdo by nechtěl druhý auto do rodiny. Různý cílovky ale nekup to, když je to tak levný

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 3 minutami, Ajaj napsal:

Jo, jen jsme do něj měli nastoupit před 2 lety

mam +50%, takze taky dobry 🙂, jen doufam, ze nedopadnu jako u Oklo a SMCI kde jsem vyskakoval za jizdy🤣. Kdyz ja tak nerad prodavam.

Upraveno uživatelem Prochy68
  • Dát hlas 1
Odesláno

Slusnej sesup.. pipa mi jedno upozorneni za druhym.. :-)

.. to vsechno furt ty blaznivy cla? A ja si rikal, jak zejtra budou vsichni nadseni z te vykoristovaci dohody.. a zatim tyhle pady..

Odesláno
před 11 minutami, petr_cha napsal:

Slusnej sesup.. pipa mi jedno upozorneni za druhym.. 🙂

.. to vsechno furt ty blaznivy cla? A ja si rikal, jak zejtra budou vsichni nadseni z te vykoristovaci dohody.. a zatim tyhle pady..

No málo kdo vi co bude zítra, co z tý oranžády vypadne. Předvídatelnost nulová, data a nálada v společnosti mizerná takže to skáče sem tam🤔

Odesláno

Tak bitcoin pod 80, uz je cas? :-) nebo az se amerika probudi a uvidi, tak jeste pojede sesupem.. prijde mi, ze na btc jsou ty reakce dost pomalejsi nez u akcii, tam tu hupne za jeden den a je hotovo.. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...