Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nike jsem odstřelil minulý týden přesně kvůli daňové optimalizaci, ale zase vlezu zpátky

z dalších (v optimismu lepších zítřků ale s risikem) - Walmart a UPS

• Dát hlas 1
Odesláno

80.000 lidi jen v usa

ebitba 7miliard. Nehledal jsem kde, ale počítám ze dani v usa

too big to fail. 

Ale uznávám, že pokud se naplní Doníkovi vlhký sny (přesun factories), tak tenhle business je jeden z těch co bude nejvíce krvácet 

Odesláno

Jj taky jsem si myslel, ze americký sen je neco jineho nez sit doma kecky za mzdu 200 USD mesicne... :-)

Jak to cele dopadne?
A ) trumpeta odvola
B ) trumpeta neodvola a bude sesazen, protoze ekonomika
C ) trumpeta neodvola, vsechny fabriky se do roka vrati do usa, budou strasne moderni, samej robot a umela inteligence a budou to chrlit levneji nez nyni a bude to raj

Kdyby to ten kokos nevzal kulometem, ale postupne a s dopredu vyhlasenym planem a jednotlive staty postupne podusil a dostal z nich vyhody, tak bych mu snad i veril.. ale po tom vcerejsku ho nesnasi celej svet.. to nemuze ustat... neco proste rupne..:-)

Odesláno
před 19 minutami, Zlý Jabko napsal:

Ze všech věcí co se nestanou, je přesun výroby do US to, co se nestane ze všeho nejvíc.

Všichni - ale úplně všichni - na tom prodělaj.

Vuuubec... ty tovarny prece postavis obratem, stejne tak najdes vsechny ty kvalikovane zamestnance.. A kdyz Trumpeta otoci, tak to v pohode vsechno zase prodas/vymenis/zbouras/presunes a tak.. Idealni stabilni prostredi pro podnikani :) 👍

• Like 1
Odesláno

ale když tak vidím rozhovory ve zpravodajství s “běžným” amíkem, tak prěkvapivě hodně jich tomu věří.

no nechám to koňovi, ten má větší hlavu.  Budu se držet Mike Tyson výroku “každej tam vlezl s nějakým plánem, než jsem ho praštil do ksichtu…”

• Haha 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 3 minutami, Jehlan napsal:

ERBAG - vzal jsem za 1463,-  uvidíme kolik projedu 😕 😄 

Mozna tolik jako ja na KB 😅

• Like 1
Odesláno
před 43 minutami, petr_cha napsal:

Ale pokud budete mit nejakou fenomenalni megagalaktickou nabidku, pak se mozna neco stane.. 🙂Screenshot_20250404_094453_Finance.jpg

🇪🇺 : " Pane Trump, co to grónsko ? ...."

Odesláno
V 13. 3. 2025 v 13:32, geometr napsal:

@Pozorovatel, Ty si myslíš, že hodnota nemůže kolísat 2,5% za měsíc? Tak to možná zažiješ ještě krušný chvilky :D Tvl to není lichva, to chce trochu času.

...hmmm...

Odesláno
před 9 minutami, Prochy68 napsal:

Tak po vcerejsku jde krypto narozdil od akcii zatim mirne nahoru

Jenom krypto za posledních pár krizí nic moc nepředvedlo. Jak šli akcie, tak šlo krypto v podstatě taky do kopru. Vypadá to, že se budu muset zabezpečit na důchod prací. Smutná to vize 🤔🤔🤔

Odesláno
před 1 minutou, Ajaj napsal:

Jenom krypto za posledních pár krizí nic moc nepředvedlo. Jak šli akcie, tak šlo krypto v podstatě taky do kopru. Vypadá to, že se budu muset zabezpečit na důchod prací. Smutná to vize 🤔🤔🤔

Jj, vesmes to kopiruje akciovej trh.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...