Prochy68 Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Já uprodal SMR a BTC a na víc dneska nesaham. Jo vlastně ráno jsem přikoupil RR a RHM.
Humanzero Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna (upraveno) SMR jsem včera přikoupil, budu držet minimálně do 20ti. Dnes je zelená tak žádný nákup Upraveno 22. dubna uživatelem Humanzero
petr_cha Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Zatim ten bitcoin nejak nevi, kdy se zastavit.. stale vzhuru.. ze by uz opravdu zacal prebirat nalepku "digitalni zlato"... ? :-) kdyby nic jineho je posledni dobou stabilnejsi nez lecktera akcie.. :-)
Humanzero Odesláno 22. dubna Nahlásit Odesláno 22. dubna Tak čtvrtletní výsledky Tesly jsou parodie sliby, sliby, výmluvy a akcie půjdou doufám nahoru President Donald Trump said Tuesday he has no plans to fire Federal Reserve Chair Jerome Powell, just days after his statement that he would like to terminate the head of the U.S. central bank caused a stock market selloff. “I have no intention of firing him,” Trump told reporters. Zřejmě jeho lidi nakoupili a nyní zase schrábnou zisk....vše letí nahoru 1
Prochy68 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna (upraveno) Je zeleno, uprodávam, doufám že zítra je ten nákupní den. Nejpozději v pondělí Ale musím říct, že tohle mě baví, žádná nuda a hlavně na to nejsou třeba žádný technický analýzy a znalosti, to znamená přesně pro mě Upraveno 24. dubna uživatelem Prochy68 2 1
Humanzero Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna já nedělám nic nový pozice pěkně v plusu, starý se většinou ještě zotavují vidím to stejně, max pondělí červená a nějaké příkupy i po reportech něco nového třeba bude....
Jeronimo Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Teď jsem vzal něco PEPSI kdyby chtěl někdo fajn dividendovku za dobrou cenu. 1
Humanzero Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna já nabízím vzdušné zámky...jsem největší, nejlepší, všechno znám, všechno bude zítra a když ne tak pozítří jmenuji se Elon a robotaxi bude zítra úplně všude a budu se přehrabovat v miliardách. Tak rychle buďte u toho. 1
Jeronimo Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna před 27 minutami, Humanzero napsal: já nabízím vzdušné zámky...jsem největší, nejlepší, všechno znám, všechno bude zítra a když ne tak pozítří jmenuji se Elon a robotaxi bude zítra úplně všude a budu se přehrabovat v miliardách. Tak rychle buďte u toho. Právě jsem se jí zbavil když už byla v zeleném 1
Humanzero Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Před hodinou, Jeronimo napsal: Teď jsem vzal něco PEPSI kdyby chtěl někdo fajn dividendovku za dobrou cenu. mám trochu ve WEN...rok 2024 v pohodě, ale co udělají tržby, když bude v us inflace?? teď je tam divi 7,94
Jehlan Odesláno 25. dubna Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna před 54 minutami, Humanzero napsal: já nabízím vzdušné zámky...jsem největší, nejlepší, všechno znám, všechno bude zítra a když ne tak pozítří jmenuji se Elon a robotaxi bude zítra úplně všude a budu se přehrabovat v miliardách. Tak rychle buďte u toho. ElonMusk plánuje up-grade Tesly, aby podpořil up-adající oblibu v USA https://youtu.be/B0gm9H2dPGE 1
Humanzero Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-cinane-vyjeli-na-trumpa-nevykladejte-ze-se-blizi-dohoda-zruste-cla-az-pak-muzeme-jednat-40518641#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz to je ulhaný jako ve všem
Prochy68 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna před 7 hodinami, Humanzero napsal: https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-cinane-vyjeli-na-trumpa-nevykladejte-ze-se-blizi-dohoda-zruste-cla-az-pak-muzeme-jednat-40518641#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz to je ulhaný jako ve všem Taky jsem se ráno za bricho popadal, tenhle svět prostě není pro nás stary (tím myslím sebe abych jako někoho třeba neurazil)
Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna https://www.novinky.cz/clanek/ekonomika-trump-zmirni-cla-na-automobilovy-prumysl-40519125#dop_ab_variant=1445520&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=abtest288_local_box_varAA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Úžasný to prezident, všechno jde tak jak jsem slíbil
Prochy68 Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Všechno je promyslenej plán jeho gigantickýho mozku
Humanzero Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna Asi přikoupím UPS. Nevypadá špatně, marže jde nahoru, zbavili se Amazonu, který půjde dolů...čísla jsou zatím dobrý....z Číny mají jen 1/10 i když vysoce ziskovou...tak jen doufat, že Čínu čekají normální cla....snad ho k tomu všichni dokopou
sido Odesláno 29. dubna Nahlásit Odesláno 29. dubna před 1 hodinou, Humanzero napsal: Asi přikoupím UPS. Nevypadá špatně, marže jde nahoru, zbavili se Amazonu, který půjde dolů...čísla jsou zatím dobrý....z Číny mají jen 1/10 i když vysoce ziskovou...tak jen doufat, že Čínu čekají normální cla....snad ho k tomu všichni dokopou no a ještě vykopnou 20k zaměstnanců takže ušetří hromadu nákladů 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se