Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, Humanzero napsal:

tak tu máme další válku....půjdou trhy dolů a bude zase frčet zlato?zase?ono frčí pořád😆

no jo, dlouho jsem nekoukal na krugerrandy a docela šly nahoru...aspoň něcoimage.thumb.png.af6283863a3bed89dbf60801afde6610.png

• Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Humanzero napsal:

tak tu máme další válku....půjdou trhy dolů a bude zase frčet zlato?zase?ono frčí pořád😆

ano, cihly mince i ty kapsáče, náramkové + trnové spony, spony na kravaty , šperky , procesory, konektory a zubní protézy... 

..no zatím jsem pustil Erste za 1671,- a zkusím "šort po česku" 

image.png.f3d8b23b3eeb60a36c2cb9e6b4d5cc1b.png

• Haha 1
Odesláno

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s posíláním peněz z banky na Coinbase? Zkusil jsem to přes Partners a zamítli to, že prý to nepodporují. Má někdo vstřícnější zkušenosti z jiných institucí?

Odesláno
před 35 minutami, Jehlan napsal:

ano, cihly mince i ty kapsáče, náramkové + trnové spony, spony na kravaty , šperky , procesory, konektory a zubní protézy... 

..no zatím jsem pustil Erste za 1671,- a zkusím "šort po česku" 

image.png.f3d8b23b3eeb60a36c2cb9e6b4d5cc1b.png

Myslel jsem, ze trejduju, a najednou koukam, ze sortuju 😀

• Haha 3
Odesláno
před 32 minutami, sam.svi napsal:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli tu má někdo zkušenost s posíláním peněz z banky na Coinbase? Zkusil jsem to přes Partners a zamítli to, že prý to nepodporují. Má někdo vstřícnější zkušenosti z jiných institucí?

já posílám přes kreditku

Odesláno

Sakra, jsem s coklem na veterine a takový příležitosti. Tak to nevykupte ať večer ještě něco naberu 😉

Odesláno

Potřeboval bych poradit. Začal usem si hrát s akciemi v appce revolutu, ale úplně tě firmě nevěřím a nerad bych se dočkal toho, že mi tam někdo zablokuje větší sumu peněz kvůli aml nebo jiný blbosti. Mate tu nějaké zkušenosti, s XTB nebo eToro nebo je něco jiného, co se dá pohodlně používat z mobilu, ideálně českého? Děkuju. 

Odesláno
před 14 minutami, Petr R napsal:

Ok, tak to zkusim nainstalovat a uvidim. Asi nema smysl zabývat se něčím jako FIO bank nebo patria? 

Pokud chceš kupovat české akcie tak to má smysl.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...