Petr R Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Pravda, ale o ty mi primárně nejde. Ale uvidim, až najdu čas, podívám se do té banky. Zatím si s tim jen tak hraju a uvidím, jak moc mne to chytne. Každopádně díky.
ragu Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května No nejde ale zhoršuje ti to výkonnost portfolia. Plus místo srazkove daně, kde nic neřešíš, tohle budeš dávat do přiznání. Na český akcie je lepší Fio. Fyzicky na pobočce jsem myslím nidky nebyl. Akorát ten interface je strasnej a nezměnil se už pár dekad.
Humanzero Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května před 6 minutami, ragu napsal: No nejde ale zhoršuje ti to výkonnost portfolia. Plus místo srazkove daně, kde nic neřešíš, tohle budeš dávat do přiznání. Na český akcie je lepší Fio. Fyzicky na pobočce jsem myslím nidky nebyl. Akorát ten interface je strasnej a nezměnil se už pár dekad. asi to je lety, ale já si na ten oldschool vzhled zvyknul a nic mě tam neruší je to prostě účelný 1
Humanzero Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května tak FTNT dokoupeno 94,10 a už to leze pěkně nahoru
Prochy68 Odesláno 8. května Nahlásit Odesláno 8. května Tak po návratu z výletu zjišťuju, že je vlastně obchodní den . Grpn 33%, krásná práce. 1
Vladino125 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Pravda, ale o ty mi primárně nejde. Ale uvidim, až najdu čas, podívám se do té banky. Zatím si s tim jen tak hraju a uvidím, jak moc mne to chytne. Každopádně díky. Ja som to nedavno zalozil FIO komplet online (ucet + dodatocne aj investicny ucet). Taktiez vizia ze je to predsa len banka, no popravde ked som vidiel a skusal nieco ze ich e-broker tak som to po hodine vzdal…tam je to podla mna dost o tom ze potrebujes coto ukazat.
Petr11 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května před 21 hodinami, Prochy68 napsal: Tak po návratu z výletu zjišťuju, že je vlastně obchodní den . Grpn 33%, krásná práce. jo ten je hustej, ja předčasně vysypal, nakupka 9,5 a 9,9. nejradši bych zase nastoupil
Jehlan Odesláno 9. května Autor Nahlásit Odesláno 9. května před 1 minutou, Petr11 napsal: jo ten je hustej, ja předčasně vysypal, nakupka 9,5 a 9,9. nejradši bych zase nastoupil njn....GRPN, ANGI, SKX..... erste 1671,- vysypáno brzy.
Petr11 Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května erste drzim, a ta tesla je fakt nesmrtelna tu si snad budu muset koupit ze zisku z ni :-D. 1
Petr4271 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Zdravím, doporučí mi někdo slušný dluhopis 3-5 let ? Díky
Jehlan Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Patria 11:54hod. Spojené státy a Čína se dohodly na výrazném snížení dodatečných cel a na 90 dnů přeruší výběr většiny z nich. Po víkendovém jednání v Ženevě to dnes oznámil americký ministr financí Scott Bessent Rally
Ajaj Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Jo jo, celý portfolio dne už 3,44% nahoru. tak čekám, jak začnou amíci odpoledne odstřelovat zisky 1
Jehlan Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května (upraveno) před 16 minutami, Ajaj napsal: Jo jo, celý portfolio dne už 3,44% nahoru. tak čekám, jak začnou amíci odpoledne odstřelovat zisky Přes 8% a na zahradě mě posral pták a to je vždy dobré znamení. Upraveno 12. května uživatelem Jehlan 1
Prochy68 Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května Budu si muset najit nejaky hodne velky hejno ptaku a to by bylo abych se trochu nezahojil 2
Jehlan Odesláno 12. května Autor Nahlásit Odesláno 12. května Budou klesat zlatokopové, a 90dní uteče jako voda. Kdy by mohli mít dno ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se