Prochy68 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Vsadím se, že až tam násypu větší částku, tak to bude sesup jakej svět neviděl
Humanzero Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května no sešup bude....čekám mínus 10-15 možná bonus -5T. Ale nevadí přikoupím
Humanzero Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května vysvětlení, zavádím jednotku nálady, trumpeta (T), která je aplikovaná pozitivně, nebo negativně na obchodování. 1
hinkle Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Podle postu vyse byste mu meli libat lemroucha… tolik prilezitosti koupit dip, kdyz vite, ze to pujde nahoru…
Prochy68 Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Myslím, že investiční génius už vyprodal levné nákupy a potřebuje doplnit portfolio.
Petr11 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května CAR +100% vysypanej, kdyby nebylo tolik jiných příležitostí, byl by větší zisk.
Petr11 Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května ale celkem dobrej titul, doporučuji sledovat.
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) ...a po V.Klausovi na ČRo-Plus - s Benešem o ČEZ Upraveno 27. května uživatelem Jehlan
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 5 hodinami, Jehlan napsal: ...a po V.Klausovi na ČRo-Plus - s Benešem o ČEZ mám se ptát co řekl 90tkový stařešina?
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) všechno nahoru, UNH dolu SMR +105 Upraveno 27. května uživatelem Humanzero 1
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května WBD ujde vzorek UNH nepotěšil, ale dostane šanci. před 6 minutami, Humanzero napsal: všechno nahoru, UNH dolu SMR +105 1
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května před 54 minutami, Jehlan napsal: WBD ujde vzorek UNH nepotěšil, ale dostane šanci. jojo WBD hned jsem si na tebe vzpomněl UNH mám jen 0,5ks tak mě to vůbec netrápí...
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) před 16 minutami, Humanzero napsal: jojo WBD hned jsem si na tebe vzpomněl UNH mám jen 0,5ks tak mě to vůbec netrápí... Taky dnes je fajn. Upraveno 27. května uživatelem Jehlan
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) OGN Upraveno 27. května uživatelem Humanzero 1
Humanzero Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května Jinak jako vždy TSLA roste bez jediné příčiny vzdušné zámky forever 1
Jehlan Odesláno 27. května Autor Nahlásit Odesláno 27. května (upraveno) Před hodinou, Humanzero napsal: Jinak jako vždy TSLA roste bez jediné příčiny vzdušné zámky forever teď, byl jsem si pro balík, dolil jsem nádrž z kanystru, pocintal jsem se na rukou ( pravá - hodinky v pohodě ) benzínem a spolu s YSL La Nuit z té kombinace vypadla parádní věc. Takže fakt nechápu, že se někdo dobrovolně připraví o radost z tankování Kering SA- PPRUY ? názor? Upraveno 27. května uživatelem Jehlan
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se