Humanzero Odesláno pátek v 18:38 Nahlásit Odesláno pátek v 18:38 před 4 hodinami, Jehlan napsal: $PYPL - nakoupeno GOOGL+PYPL?
Prochy68 Odesláno sobota v 16:50 Nahlásit Odesláno sobota v 16:50 To mi řekněte, co živí ten optimismus?
Jehlan Odesláno sobota v 17:10 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 17:10 před 22 hodinami, Humanzero napsal: GOOGL+PYPL? GOOGL docela vysoko, ale PYPL mi přijde podhodnocený - PayPal Holdings není jen PayPal a co teprve jejich impakt na svět kryptoměn. 1
Prochy68 Odesláno sobota v 17:19 Nahlásit Odesláno sobota v 17:19 Já to myslel obecně ne tyhla dva tituly 1
Jehlan Odesláno sobota v 17:19 Autor Nahlásit Odesláno sobota v 17:19 před 20 minutami, Prochy68 napsal: To mi řekněte, co živí ten optimismus? přechod od práce lidí k práci AI ? ( teď naposledy mě pobavilo ) 1
Humanzero Odesláno sobota v 21:02 Nahlásit Odesláno sobota v 21:02 před 3 hodinami, Jehlan napsal: GOOGL docela vysoko, ale PYPL mi přijde podhodnocený - PayPal Holdings není jen PayPal a co teprve jejich impakt na svět kryptoměn. Já myslel ohlášenou spolupráci… jit do spolku s Googlem je skoro záruka výdělku. Mám nakoupeno za 60,56. Myslím, že po posledních výsledcích nebyl důvod k výprodeji… 1
Jehlan Odesláno včera v 00:07 Autor Nahlásit Odesláno včera v 00:07 jo ta spolupráce ... PYPL spolupracuje s Visa Mastercard, Meta, Apple JP Morgan, něco v Indii i Číně... pak to krypto - peněženka PayPal se dá použít k nákupu/prodeji/používání kryptoměn 450 mil uživatelů a s Googl AI agentem to poroste. Jak budou agenti AI pomáhat spotřebitelům s nakupováním? | SEO Consult
Humanzero Odesláno včera v 10:29 Nahlásit Odesláno včera v 10:29 Tak zatím žádný zářijový propad není tak si ho Donald vyrobí. Směr Afghánistán nabito
Jeronimo Odesláno včera v 14:59 Nahlásit Odesláno včera v 14:59 před 4 hodinami, Prochy68 napsal: Já i Donald potřebujeme nakoupit Já taky, jinak tu Teslu jsme tada prokaučovali
Prochy68 Odesláno včera v 15:02 Nahlásit Odesláno včera v 15:02 před 2 minutami, Jeronimo napsal: Já taky, jinak tu Teslu jsme tada prokaučovali No kdo mohl tušit, že ten autista toho vezme za miliardu 2
wawrik Odesláno před 40 minutami Nahlásit Odesláno před 40 minutami Čo sa vlastne – okrem toho Muskovho nákupu – okolo nej deje, že stále stúpa? Posledný zvyšok som chcel predávať na 450 alebo ATH, ale stále to je strmé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se