Přejít na obsah

116264 Oyster vs Super Jubilee

Marcel

Doporučené příspěvky

Mám DJ36 na oysteru. 

Mezi jubilee a oystrem jsem se tehdy rozhodoval asi měsíc. Nakonec mi ke fluted lunetě seděl víc oyster. 

Jubilee s fluted lunetou je na mě takový moc famfárový. Skoro by se chtělo říct pro holky. 

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Téma, které nepřestává bavit :) jen je škoda, že většinout se názory redukují na prosté "když DJ, tak jubilee, protože to k tomu patří". S čímž osobně nesouhlasím, protože vizuálně mi ocelový jubilee tah připadá tak nějak nevyvážený (a také nelícuje s nožkama). Líbí se mi ale na two-tone variantě a zajímalo by mě, jak je na tom jubilee se zachytáváním bordelu ve spárách - ideálně porovnání s oysterem, pokud někdo vlastní obojí. Resp. jak často je potřeba ten který tah čistit kartáčkem.

Odkaz ke komentáři

Ďakujem všetkým veľmi pekne za odpovede :) Všetko sú to veci, nad ktorými som sa už tiež zamýšľal. Zo začiatku som zastával rovnako názor, že k fluted jedine jubilee. Avšak čím dlhšie sa na túto problematiku pozerám, tak viac a viac inklinujem práve k oyster presne ako spomenul @John_Lenon

Skúšal som ich na jubilee a prišlo mi, že to bude chcieť hrozne veľa čistenia. Na druhej strane oyster mi vadí leštený stred ale zasa sa to hodí ku komplet polished case.
Ďalej mi prišla rolex korunka na spone na super jubilee náchylná na zachytávanie sa (mám rád svetre :D )

Takže na daily nosenie mi sedí zatiaľ k tomuto konkrétnemu modelu oyster.

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...