Přejít na obsah

Kultovní unisex do 100?

Doporučené příspěvky

Podle mě by prošly i moony. Nevím jestli jsi někdy viděl seriál Castle, ale tam policajtka, kterou hrála Stana Katic (mimochodem fakt kočka) měla právě moony po tátovi a bylo to sexy :-). Jsou sice větší, ale zase dost nízké a na holce to pro mě působí fajn. Podobně jako daytony. Navíc moony jsou podle mě ideální na zkoušení různých řemenů, strapů a dají se z nich udělat "úplně jiné hodinky" s pomocí různých barevných strapů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

DJ, Cartier je jasná volba  ,ale co třeba  Omega de ville ? … dají se sehnat za pár kaček a jsou to fajn hodinky . Určitě bych se vyhnul pokusům jako Gs a Tudor , hodinkově nepolíbený člověk tohle neocení , navíc udržovat gs je komplikované když jsou nové , servisovat to 15-20 let chce už opravdu velkého fanouška . 

Odkaz ke komentáři

Ačkoliv částečně souhlasím s tím, co už tu bylo napsáno (tedy že o ně třeba vůbec nebude stát), respektuju Tvé zadání -- předpokládám, že víš, co děláš -- a dovoluju si navrhnout extrémně sofistikované unisex hodinky, u kterých musí chlap opravdu mít koule, aby je nosil, ale odměnou je špičková značka i ikonický gentovský design, který bude skvělý i za 100 let: Omega Constellation Double Eagle 35 mm.

75de2463-c84e-44a6-973b-44a64db7c591-2980223341.jpg

Odkaz ke komentáři

Osciluju furt mezi Cartierem a DJ, vlastně jsem furt na začátku:-D protože u Cartieru se mi nechce smířit s quartzem, pro mechaniku bych musel budgetem bliz k DJ a pak uz vlastne nema smysl nic moc vymýšlet... ja chtel cartier zkusit, ale zas se bojim, ze mi nesednou, DJ je proste univerzalnejsi volba. No ale DJ mi asi zatím úplně neprojdou doma. Nechám to ještě uležet a vidim to možná na variantu brod, koupím bazarové DJ někdy v budoucnu se správným rokem výroby.

Jak jsem psal, jestli o ně bude nebo nebude stat, to už je na ní, já budu mít na 20 let fajn hodinky 🙂

Upraveno uživatelem Maro
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...