kaktusář Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna jo, baví mě a teď jsem nasadil plážovou gumu a sedne mi naprosto dokonale. dokonce i zbytek rodiny ocenil estetickou úroveň stal jsem se plážovým člověkem ha ha.. dnes tady podezřele stoupla teplota na skoro 24 ⁰C, tak je čas jít plavat nasadil jsem žluť a za chvíli vyrážíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
kaktusář Odesláno 9. srpna Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna před 2 hodinami, kaktusář napsal: jo, baví mě a teď jsem nasadil plážovou gumu a sedne mi naprosto dokonale. dokonce i zbytek rodiny ocenil estetickou úroveň stal jsem se plážovým člověkem ha ha.. dnes tady podezřele stoupla teplota na skoro 24 ⁰C, tak je čas jít plavat nasadil jsem žluť a za chvíli vyrážíme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sedí výtečně ty plážový chlapčeTu gumu jsem sháněl dlouho a fakt to vypadá dobřeFoto na 1* 1 1
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Odesláno 9. srpna Kdyby se mi podařilo zabalit tu krabici,tak bych Ti poslal i ty oranžády a byl by jsi úplný elegán 1 2
kaktusář Odesláno 10. srpna Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
kaktusář Odesláno 10. srpna Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna před 23 hodinami, mlsoun1 napsal: Kdyby se mi podařilo zabalit tu krabici,tak bych Ti poslal i ty oranžády a byl by jsi úplný elegán každopádně ta žlutá je super, řemen k tomu padne jak ulitej 1
kaktusář Odesláno 10. srpna Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna willardy maj rozteč jen 20mm, přitom jsou mohutnějši a kvůli tomu se jakoby kinklaj na ruce. tyhle sedí jak ulité takže se mi zatím nevytvořil v mysli žal, že už je nemám. fortis i tyto dělaj zábavy spoustu, bohatě mi stačí... 1
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna A Fortis se Ti lépe nosí na natu a nebo kožce? Na tahu to bude určitě jiná šou.Tah nakonec kupuješ?
kaktusář Odesláno 10. srpna Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: A Fortis se Ti lépe nosí na natu a nebo kožce? Na tahu to bude určitě jiná šou.Tah nakonec kupuješ? ano, objednal jsem ho... tak jsem zvědav teď střídám kožku, gumu ze seiko a nato
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Odesláno 10. srpna před 11 minutami, kaktusář napsal: ano, objednal jsem ho... tak jsem zvědav teď střídám kožku, gumu ze seiko a nato Těším se na to.Ale nej se mi ty hodinky líbí na té modré hadřičce 1
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna takže dnes seikogumka nosí se to pohodlně, protože tlustá přece jen k hadříkům ta váha hodinek nejni top Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna a ochladilo se, takže si člověk připadá jako víc na severu, než je a je to dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna na těch seikostěžejkách to drží velmi pevně
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna běžné stěžejky do těch obřích děr nejdou. originální jsem urval obě dvě první den, co jsem ty hodinky měl - strhl jsem oba závity
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Před hodinou, kaktusář napsal: a ochladilo se, takže si člověk připadá jako víc na severu, než je a je to dobrý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Perfektní počasí 1
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna Právě teď, kaktusář napsal: běžné stěžejky do těch obřích děr nejdou. originální jsem urval obě dvě první den, co jsem ty hodinky měl - strhl jsem oba závity apropo jsem strhl závity i na limes - hned první den, ha ha. takže jsem pak objednával od iklera nové a nedávám je tam, protože jednak hrozí strhnutí a jednak poškrábání nožek od šroubováku, jak s tím smýkám. jelikož měním pásky a řemínky každý den, tak pro mě šroubovací stěžejky nejsou
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna jinak ty fortis sedí na ruce o něco líp než limes, méně se kinklají, ale jsou vysoké a těžké, čili se nenosí úplně dobře - každopádně líp než limes jakmile k nim dám kovotah, tak přdpokládám, že budou vážit tak štrt kila, ha ha takže ho spíš budu mít proto, že mám rád hodinky zkompletované, ale myslím, že to nosit kvůli váze nebudu. jinak se mi to esteticky určitě bude velmi líbit... a to bude mít za následek, že ho tam budu čsto cpát. pak po dvou hodinách ho sundám naštvanej, jak mě to řeže do ruky. a tak to bude cyklovat každý den, jako u limes, až budu naštvanej a nakonec ty hodinky vyhodím - kvůli váze a nepohodlnosti... to je moje proroctví
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna seikostežjky drží pevně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
kaktusář Odesláno 11. srpna Autor Nahlásit Odesláno 11. srpna každopádně prvně mi v onyxu řekli, že jedna orig. stěžejka stojí 1500kč a kovotah 15tis. pak mi volali asi za týden, že se spletli, že stěžejka stojí 350kč a kovotah 11tis. tak jsem si hnedle objednal stěžejky 4ks do foroty a těším se, až to vše budu mít a hodinky budou jako nové čili tento stav vnímám jako provizorní - a jsem moc rád, že ty seikostěžejky drží velmi pevně, tahám to všude a často a usilovně už asi 14dní a nebyl s tím dosud jedinej problém
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se