paharganj Posted November 16, 2024 Report Share Posted November 16, 2024 (edited) Chtěl bych požádat o radu odborníků. Zvažuji koupi těchto hodinek https://www.hodinky-koscom.cz/orient-star-classic-moonphase-open-heart-automatic-re-ay0103l Šli byste do nich za tuto cenu? Máte nějaké alternativy? Na co bych si měl dát pozor? Pokud ano, chtěl bych vyměnit ocelový řemen za černý, kožený. Co si o tom myslíte? Díky za odpovědi. Edited November 16, 2024 by paharganj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted November 16, 2024 Report Share Posted November 16, 2024 Ne, a s open-heart tím spíše. Vyzkoušej si open-heart na nějakých levných hodinkách (a uvidíš jak rychle Tě ne/omrzí). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 16, 2024 Report Share Posted November 16, 2024 Skus toto pozriet https://ocarat.com/montre-drake-dual-time-automatic-white-gold-es-8291-33-thomas-earnshaw-109591.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
VlastaMikel Posted November 18, 2024 Report Share Posted November 18, 2024 Orient star není vyloženě nic špatného a určitě to budou docela hezké hodinky . Nicméně za 50000,- ? To už musí člověk být hodně velký fanda Orientu . Za tuto cenu seženeš krásné Omega de ville z druhé ruky, nebo možná Tudor ranger, nové Oris , Hanhart atd . Jsi nový člen tak bych ti doporučil prohlédnout prodejní sekci . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommasini Posted November 18, 2024 Report Share Posted November 18, 2024 Hlavně si to pořádně rozmysli. Orient Star mám hodně rád a jsou to podle mě většinou nedoceněný hodinky. Super kvalita za výbornou cenu. Tyhle konkrétní se mi teda nelíbí a i ta cena mi přijde hrozná. Ale to není vůbec podstatný. Hlavně si ujasni, co tě na nich zaujalo: Značka Orient Star je ti blízká? Chceš moonphase? Líbí se ti open heart? Je tu pěkné vlákno, jak vybrat ty správné hodinky. Doporučuji si ho pročíst a hlavně si to dobře rozmyslet. Možná třeba zkusit podle odpovědí na první otázky nejdřív zvolit nějaké jiné Orienstar nebo něco jiného s moonphase případně s openheart za měnší peníz a pak uvidíš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spongebob Posted November 18, 2024 Report Share Posted November 18, 2024 V 16. 11. 2024 v 14:59, Harwey napsal: Skus toto pozriet https://ocarat.com/montre-drake-dual-time-automatic-white-gold-es-8291-33-thomas-earnshaw-109591.html Tak to je hodně zajímavej tip!! Za ty prachy pecka na zkoušku a vůbec teda nevypadaj zle.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecenator Posted December 6, 2024 Report Share Posted December 6, 2024 Akorat je to teda dost necitelne a preplacane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts