Jump to content

ORIENT STAR Classic Moonphase Open Heart

paharganj

Recommended Posts

Chtěl bych požádat o radu odborníků. Zvažuji koupi těchto hodinek https://www.hodinky-koscom.cz/orient-star-classic-moonphase-open-heart-automatic-re-ay0103l

Šli byste do nich za tuto cenu? Máte nějaké alternativy? Na co bych si měl dát pozor? 

Pokud ano, chtěl bych vyměnit ocelový řemen za černý, kožený. Co si o tom myslíte?

Díky za odpovědi. 

Edited by paharganj

Orient star není vyloženě nic špatného a určitě to budou docela hezké hodinky . Nicméně za 50000,- ? To už musí člověk být hodně velký fanda Orientu :D . Za tuto cenu seženeš krásné Omega de ville z druhé ruky, nebo možná  Tudor ranger, nové Oris , Hanhart atd . Jsi nový člen tak bych ti doporučil prohlédnout prodejní sekci ;) . 

Hlavně si to pořádně rozmysli. Orient Star mám hodně rád a jsou to podle mě většinou nedoceněný hodinky. Super kvalita za výbornou cenu. Tyhle konkrétní se mi teda nelíbí a i ta cena mi přijde hrozná. Ale to není vůbec podstatný.
Hlavně si ujasni, co tě na nich zaujalo:

Značka Orient Star je ti blízká?
Chceš moonphase?

Líbí se ti open heart?

Je tu pěkné vlákno, jak vybrat ty správné hodinky. Doporučuji si ho pročíst a hlavně si to dobře rozmyslet.

Možná třeba zkusit podle odpovědí na první otázky nejdřív zvolit nějaké jiné Orienstar nebo něco jiného s moonphase případně s openheart za měnší peníz a pak uvidíš.

• 3 weeks later...