paharganj Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 (upraveno) Chtěl bych požádat o radu odborníků. Zvažuji koupi těchto hodinek https://www.hodinky-koscom.cz/orient-star-classic-moonphase-open-heart-automatic-re-ay0103l Šli byste do nich za tuto cenu? Máte nějaké alternativy? Na co bych si měl dát pozor? Pokud ano, chtěl bych vyměnit ocelový řemen za černý, kožený. Co si o tom myslíte? Díky za odpovědi. Upraveno 16. listopadu 2024 uživatelem paharganj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Ne, a s open-heart tím spíše. Vyzkoušej si open-heart na nějakých levných hodinkách (a uvidíš jak rychle Tě ne/omrzí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 16. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2024 Skus toto pozriet https://ocarat.com/montre-drake-dual-time-automatic-white-gold-es-8291-33-thomas-earnshaw-109591.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 Orient star není vyloženě nic špatného a určitě to budou docela hezké hodinky . Nicméně za 50000,- ? To už musí člověk být hodně velký fanda Orientu . Za tuto cenu seženeš krásné Omega de ville z druhé ruky, nebo možná Tudor ranger, nové Oris , Hanhart atd . Jsi nový člen tak bych ti doporučil prohlédnout prodejní sekci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 Hlavně si to pořádně rozmysli. Orient Star mám hodně rád a jsou to podle mě většinou nedoceněný hodinky. Super kvalita za výbornou cenu. Tyhle konkrétní se mi teda nelíbí a i ta cena mi přijde hrozná. Ale to není vůbec podstatný. Hlavně si ujasni, co tě na nich zaujalo: Značka Orient Star je ti blízká? Chceš moonphase? Líbí se ti open heart? Je tu pěkné vlákno, jak vybrat ty správné hodinky. Doporučuji si ho pročíst a hlavně si to dobře rozmyslet. Možná třeba zkusit podle odpovědí na první otázky nejdřív zvolit nějaké jiné Orienstar nebo něco jiného s moonphase případně s openheart za měnší peníz a pak uvidíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 V 16. 11. 2024 v 14:59, Harwey napsal: Skus toto pozriet https://ocarat.com/montre-drake-dual-time-automatic-white-gold-es-8291-33-thomas-earnshaw-109591.html Tak to je hodně zajímavej tip!! Za ty prachy pecka na zkoušku a vůbec teda nevypadaj zle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2024 Akorat je to teda dost necitelne a preplacane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se