Přejít na obsah

ORIENT STAR Classic Moonphase Open Heart

Doporučené příspěvky

Chtěl bych požádat o radu odborníků. Zvažuji koupi těchto hodinek https://www.hodinky-koscom.cz/orient-star-classic-moonphase-open-heart-automatic-re-ay0103l

Šli byste do nich za tuto cenu? Máte nějaké alternativy? Na co bych si měl dát pozor? 

Pokud ano, chtěl bych vyměnit ocelový řemen za černý, kožený. Co si o tom myslíte?

Díky za odpovědi. 

Upraveno uživatelem paharganj
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Orient star není vyloženě nic špatného a určitě to budou docela hezké hodinky . Nicméně za 50000,- ? To už musí člověk být hodně velký fanda Orientu :D . Za tuto cenu seženeš krásné Omega de ville z druhé ruky, nebo možná  Tudor ranger, nové Oris , Hanhart atd . Jsi nový člen tak bych ti doporučil prohlédnout prodejní sekci ;) . 

Odkaz ke komentáři

Hlavně si to pořádně rozmysli. Orient Star mám hodně rád a jsou to podle mě většinou nedoceněný hodinky. Super kvalita za výbornou cenu. Tyhle konkrétní se mi teda nelíbí a i ta cena mi přijde hrozná. Ale to není vůbec podstatný.
Hlavně si ujasni, co tě na nich zaujalo:

Značka Orient Star je ti blízká?
Chceš moonphase?

Líbí se ti open heart?

Je tu pěkné vlákno, jak vybrat ty správné hodinky. Doporučuji si ho pročíst a hlavně si to dobře rozmyslet.

Možná třeba zkusit podle odpovědí na první otázky nejdřív zvolit nějaké jiné Orienstar nebo něco jiného s moonphase případně s openheart za měnší peníz a pak uvidíš.

Odkaz ke komentáři

V 16. 11. 2024 v 14:59, Harwey napsal:

Tak to je hodně zajímavej tip!! Za ty prachy pecka na zkoušku ;) a vůbec teda nevypadaj zle..

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...