Xampik Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Zdravim, chystám se do Prahy, kde bych kolem Václaváku našel nějaký obchod s hodinkama ? Nebo někde jinde ... nenašel jsem žádný seznam Nejsem potenciální kupec, ale rád bych si alespoň za sklem prohlídnul IWC, Omega apod. Díky
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Xampik napsal: Zdravim, chystám se do Prahy, kde bych kolem Václaváku našel nějaký obchod s hodinkama ? Nebo někde jinde ... nenašel jsem žádný seznam Nejsem potenciální kupec, ale rád bych si alespoň za sklem prohlídnul IWC, Omega apod. Díky stačí obejit náměstí kolem dokola a pak zajít do pařižské a štěpánské ulice = je to výlet na celý den
911 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Xampik napsal: Zdravim, chystám se do Prahy, kde bych kolem Václaváku našel nějaký obchod s hodinkama ? Nebo někde jinde ... nenašel jsem žádný seznam Nejsem potenciální kupec, ale rád bych si alespoň za sklem prohlídnul IWC, Omega apod. Díky kdyz se nahore postavis vedle kone, tak po par metrech po prave strane mas Details. pak pujdes dal dolu a vlevo je ulice stepanska. tam je Bechyne. kdyz pak dojdes uplne dolu na musetk (konec vaclavaku) a das se doleva (ulice na prikopech) tak po 100m je Dusak, tam si prijdes na sve. kdyz se pak podivas do mapy a dostanes se do Parizske ulice (je to asi5min) tak tam je Carollinum a LBS. vic v Praze navstivit nemusis, odneses si kila katalogu a doma se muzes ... kochat.
Toci Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Pro jistotu vezmi nějaký casch, protože na té procházce co Ti poradil YPO, tak určitě něco vybereš.
911 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 buroucek napsal: Místo doleva má být doprava! jj, sorry. dole se das doprava. staci si na mape najit adresy obchodu Dusak Bechyne LBS Carolinum a mas vejlej. je to vse u sebe
Pekos Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 (upraveno) Akorát že Dušák je vpravo Ještě pod tramvajema na levé straně je Altman. Tak tu pravou a levou ruku jsi opravil dřív Upraveno 11. února 2009 uživatelem Pekos
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 vaše rady jsou na houby říkám obejít kolem dokola a mít oči otevřené --- je toho tam daleko víc jen koukat + ta štěpánská a pařížská a když nebudeš línej tak jsi pěšky za 10minut i v Koscomu a můžeš to vzit přes mega ruskou poljot prodejnu výlet na celý den a těžkou bezesnou noc - he he
Xampik Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 (upraveno) http://www.mycompanion.cz/cs/catalog/hodinky-sperky/hodinky tady jsem našel seznam Díky všem za odpovědi Upraveno 11. února 2009 uživatelem Xampik
PhoeniX Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 A jak budeš u Dušáka, tak kolmo na Příkopy je ulice Pánská, tam jsou JHB Starožitnosti. Mají tam moc pěkný kapesní hodinky a hodinky z druhé ruky. Patek Philippe, Glashutte a tak...
Návštěvník Snow Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Přidám další tip, když se postavíš ke koni, budeš se dívat dolů, přejdeš na pravý chodník, půjdeš pořád vpravo a úplně na konci je pasáž, tam najdeš druhou prodejnu Details.
Patrik Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 PhoeniX napsal: A jak budeš u Dušáka, tak kolmo na Příkopy je ulice Pánská, tam jsou JHB Starožitnosti. Mají tam moc pěkný kapesní hodinky a hodinky z druhé ruky. Patek Philippe, Glashutte a tak... A naproti Dušákovi je Halada, tam taky něco málo mají. Sice jsou spíš na šperky, ale jestli už půjdeš k tomu Dušákovi, tak je to jenom přes ulici. Z ostatních obchodů se hodně rozmohl Koscom (Na Poříčí, mezi stanicí metra Florenc a Náměstí Republiky) a z takových zastrčených býval dobrý Evrom v Michelské ulici (kousek od stanice metra Budějovická). Ovšem co ho opustil pan Mikuškovic (dělá nyní u Dušáka na Pankráci) tak nevím jak to tam teď vypadá.
martin1 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 YPO? napsal: stačí obejit náměstí kolem dokola a pak zajít do pařižské a štěpánské ulice = je to výlet na celý den tour de watch
farářskej Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 řešení: vezmi s sebou YPA a lolohha, ti se vyznají
New X-Bob Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 A co letecké hodinky v pasáži Alfa???
Adam99 Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 A ještě po cestě z Náměstí republiky ke Koscomu je po pravé straně v ulici Na Poříčí prodejna Top hodinky
lolohh Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 farářskej napsal: řešení: vezmi s sebou YPA a lolohha, ti se vyznají Já bohužel nemůžu. Nemám co na sebe. Jenom ještě zmíním, že na Flóře, tedy 3 (4?) stanice metrem z Václaváku je Watch de Lux (Breitling, TH) a dole je nevímjméno (Fortis, Oris).
Návštěvník YPO? Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 já taky nemůžu, ale jeden kámoš z práce říkal, že by klidně jel
Patrik Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 lolohh napsal: Já bohužel nemůžu. Nemám co na sebe. Jenom ještě zmíním, že na Flóře, tedy 3 (4?) stanice metrem z Václaváku je Watch de Lux (Breitling, TH) a dole je nevímjméno (Fortis, Oris). Dole je Planeo (=Fast)
Cidlo1 Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Patrik napsal: Dole je Planeo (=Fast) Relativně blízko je ještě obch. dům KOTVA (pobočka DETAILS) hlavně Nautilus, Hamiltony, Roamer a hodinář, který má mimo jiné JUNKERS a někdy i slušný výběr řemínků. V Jungmanově ulici Cígler (Zeno, Viktorinox). A kdysi bývalo slušné hodinářství i v Mikulandské ul., ale tam už jsem dlouho nebyl, tak je to bez záruky.
spiderer Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 lolohh napsal: Já bohužel nemůžu. Nemám co na sebe. Jenom ještě zmíním, že na Flóře, tedy 3 (4?) stanice metrem z Václaváku je Watch de Lux (Breitling, TH) a dole je nevímjméno (Fortis, Oris). + jeste na Flore jsou Klenoty Aurum a tam maji Omegy.. Je to vicemene naproti WDL
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se