Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim,

chystám se do Prahy, kde bych kolem Václaváku našel nějaký obchod s hodinkama ? Nebo někde jinde ... nenašel jsem žádný seznam :worried_anim:

Nejsem potenciální kupec, ale rád bych si alespoň za sklem prohlídnul IWC, Omega apod. :whistling:

Díky

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Xampik napsal:
Zdravim,

chystám se do Prahy, kde bych kolem Václaváku našel nějaký obchod s hodinkama ? Nebo někde jinde ... nenašel jsem žádný seznam :worried_anim:

Nejsem potenciální kupec, ale rád bych si alespoň za sklem prohlídnul IWC, Omega apod. :whistling:

Díky

stačí obejit náměstí kolem dokola a pak zajít do pařižské a štěpánské ulice = je to výlet na celý den :D

Odesláno
  Xampik napsal:
Zdravim,

Díky

kdyz se nahore postavis vedle kone, tak po par metrech po prave strane mas Details. pak pujdes dal dolu a vlevo je ulice stepanska. tam je Bechyne. kdyz pak dojdes uplne dolu na musetk (konec vaclavaku) a das se doleva (ulice na prikopech) tak po 100m je Dusak, tam si prijdes na sve. kdyz se pak podivas do mapy a dostanes se do Parizske ulice (je to asi5min) tak tam je Carollinum a LBS. vic v Praze navstivit nemusis, odneses si kila katalogu a doma se muzes ... kochat. :)

Odesláno
  buroucek napsal:
Místo doleva má být doprava!

jj, sorry. dole se das doprava.

staci si na mape najit adresy obchodu

Dusak

Bechyne

LBS

Carolinum a mas vejlej. je to vse u sebe

Odesláno (upraveno)

Akorát že Dušák je vpravo :rolleyes: Ještě pod tramvajema na levé straně je Altman. Tak tu pravou a levou ruku jsi opravil dřív :D

Upraveno uživatelem Pekos
Návštěvník YPO?
Odesláno

vaše rady jsou na houby říkám obejít kolem dokola a mít oči otevřené --- je toho tam daleko víc jen koukat :D + ta štěpánská a pařížská a když nebudeš línej tak jsi pěšky za 10minut i v Koscomu a můžeš to vzit přes mega ruskou poljot prodejnu :lol2:

výlet na celý den a těžkou bezesnou noc - he he

Odesláno

A jak budeš u Dušáka, tak kolmo na Příkopy je ulice Pánská, tam jsou JHB Starožitnosti. Mají tam moc pěkný kapesní hodinky a hodinky z druhé ruky. Patek Philippe, Glashutte a tak... :)

Návštěvník Snow
Odesláno

Přidám další tip, když se postavíš ke koni, budeš se dívat dolů, přejdeš na pravý chodník, půjdeš pořád vpravo a úplně na konci je pasáž, tam najdeš druhou prodejnu Details.

Odesláno
  PhoeniX napsal:
A jak budeš u Dušáka, tak kolmo na Příkopy je ulice Pánská, tam jsou JHB Starožitnosti. Mají tam moc pěkný kapesní hodinky a hodinky z druhé ruky. Patek Philippe, Glashutte a tak... :)

A naproti Dušákovi je Halada, tam taky něco málo mají. Sice jsou spíš na šperky, ale jestli už půjdeš k tomu Dušákovi, tak je to jenom přes ulici.

Z ostatních obchodů se hodně rozmohl Koscom (Na Poříčí, mezi stanicí metra Florenc a Náměstí Republiky) a z takových zastrčených býval dobrý Evrom v Michelské ulici (kousek od stanice metra Budějovická). Ovšem co ho opustil pan Mikuškovic (dělá nyní u Dušáka na Pankráci) tak nevím jak to tam teď vypadá.

Odesláno
  farářskej napsal:
řešení: vezmi s sebou YPA a lolohha, ti se vyznají :D

Já bohužel nemůžu. Nemám co na sebe.

Jenom ještě zmíním, že na Flóře, tedy 3 (4?) stanice metrem z Václaváku je Watch de Lux (Breitling, TH) a dole je nevímjméno (Fortis, Oris).

Odesláno
  lolohh napsal:

Jenom ještě zmíním, že na Flóře, tedy 3 (4?) stanice metrem z Václaváku je Watch de Lux (Breitling, TH) a dole je nevímjméno (Fortis, Oris).

Dole je Planeo (=Fast)

Odesláno
  Patrik napsal:
Dole je Planeo (=Fast)

Relativně blízko je ještě obch. dům KOTVA (pobočka DETAILS) hlavně Nautilus, Hamiltony, Roamer a hodinář,

který má mimo jiné JUNKERS a někdy i slušný výběr řemínků. V Jungmanově ulici Cígler (Zeno, Viktorinox).

A kdysi bývalo slušné hodinářství i v Mikulandské ul., ale tam už jsem dlouho nebyl, tak je to bez záruky.

Odesláno
  lolohh napsal:

+ jeste na Flore jsou Klenoty Aurum a tam maji Omegy.. ;) Je to vicemene naproti WDL

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...