Přejít na obsah

golf

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V Mariánkách se o víkendu hraje Czech Handigolf Championship a musím říct, že je to zážitek. Šel jsem s nima pár jamek a všichni mají můj obrovský respekt! Pán co je na fotkách hrál na čtvrté jamce 6 s trojpatem a na pětce bogie s tím, že nedal 1,5 m do paru. Hráli standardně ze žlutých odpališť. Bavili jsme se o vozíku, má ho zapůjčení od GC Pyšely a stojí 15 000?. Až na hluboké bunkery se dostane všude. Jak sám řekl, zbytek je jak u ostatních - blbě se nasměruje, špatně švihne a nebo špatně přečte put... :)

Odkaz na výsledky: http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=463237952

post-13599-0-76458600-1443958317_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem martinek27
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Boze, ja jsem cetl ze to je mistrostvi CR a popletl jsem handycapy ...

Kloubok dolu pred nima!

V Mariánkách se o víkendu hraje Czech Handigolf Championship a musím říct, že je to zážitek. Šel jsem s nima pár jamek a všichni mají můj obrovský respekt! Pán co je na fotkách hrál na čtvrté jamce 6 s trojpatem a na pětce bogie s tím, že nedal 1,5 m do paru. Hráli standardně ze žlutých odpališť. Bavili jsme se o vozíku, má ho zapůjčení od GC Pyšely a stojí 15 000?. Až na hluboké bunkery se dostane všude. Jak sám řekl, zbytek je jak u ostatních - blbě se nasměruje, špatně švihne a nebo špatně přečte put... :)

Odkaz na výsledky: http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=463237952

Upraveno uživatelem utrejch
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Golfu zdar. Zatiaľ len začiatočník na DRIVER RANGi a PAR3 ke ale na jar plánujem urobiť skúšky.

Ja to mám najbližšie sem :

http://oldlakegolf.com/index.php/english-version/golf-club--course-information#

min. 2x do týždňa

Viem Vám doporučiť, príjemné prostredie, super green, pekný hotel, dobrá kuchyňa, super ludia ...

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

konec brezna a nic? sezona zacala uz pred par tydny ;)

minuly tyden jsem byl na devitce v Hodkovickach, rad bych skocil tento nebo v prubehu pristiho budto zase Hodkovicky, Stirin (ale tam je ted prej podmaceno) nebo Benatky ci BlackBridge.

Nekdo flexibilni kdo by se pridal?, koukam na teetime a vypada to celkem pristupne na vsech frontach

ale zase ne profiky :P , obnovil jsem cinnost po 15ti letech, takze hcp54 ale sezona turnaju teprve zacina, tak to snad zklepu ;)

Odkaz ke komentáři

Je to sice svým způsobem prodej, ale hodím to zatím sem, mezi golfisty. Mám členství v Beřovicích a dům, co jsem tam měl, jsem prodal. Takže to členství dávám k dispozici místním golfistům za nějakou lidovou cenu, kdyby měl někdo zájem. Ani jsem se nedíval, kolik tam dneska to členství stojí, mám ho už přes deset let.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Sice zo stvrtku, ale vsak z toho sa nestriela :)

Berovice, styri rocne obdobia, dazd, krupy, vietor, slnko ... proste komplet.

Fairway skvele, asi jedny z najlepsich, co som v Cechach hral, greeny momentalne z opacneho spektra. A aj napriek zivlom krasnych 33 stejblov.

post-2492-0-13146700-1462049513_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takový malý tip, pro pražské milovníky minigolfu. V obchodním domě Van Graaf na Václaváku je minisoutěž o poukazy na 300 a 500 Kč. Jde o to dát 4 jednoduché dráhy na 9 nebo 12 úderů (já zvládl těch 9 a odnesl si to pětikilo) celkem.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...