martinek27 Odesláno 27. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2015 V Mladych Bukach dneska 13 stupnu Hmm.. Závidím... Tady to vypadlo, že začne každou chvíli sněžit. Tak přece jenom jsme výš než Špindl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) V Mariánkách se o víkendu hraje Czech Handigolf Championship a musím říct, že je to zážitek. Šel jsem s nima pár jamek a všichni mají můj obrovský respekt! Pán co je na fotkách hrál na čtvrté jamce 6 s trojpatem a na pětce bogie s tím, že nedal 1,5 m do paru. Hráli standardně ze žlutých odpališť. Bavili jsme se o vozíku, má ho zapůjčení od GC Pyšely a stojí 15 000?. Až na hluboké bunkery se dostane všude. Jak sám řekl, zbytek je jak u ostatních - blbě se nasměruje, špatně švihne a nebo špatně přečte put... Odkaz na výsledky: http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=463237952 Upraveno 4. října 2015 uživatelem martinek27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 (upraveno) Boze, ja jsem cetl ze to je mistrostvi CR a popletl jsem handycapy ... Kloubok dolu pred nima! V Mariánkách se o víkendu hraje Czech Handigolf Championship a musím říct, že je to zážitek. Šel jsem s nima pár jamek a všichni mají můj obrovský respekt! Pán co je na fotkách hrál na čtvrté jamce 6 s trojpatem a na pětce bogie s tím, že nedal 1,5 m do paru. Hráli standardně ze žlutých odpališť. Bavili jsme se o vozíku, má ho zapůjčení od GC Pyšely a stojí 15 000?. Až na hluboké bunkery se dostane všude. Jak sám řekl, zbytek je jak u ostatních - blbě se nasměruje, špatně švihne a nebo špatně přečte put... Odkaz na výsledky: http://www.cgf.cz/TournResults.aspx?IDTournament=463237952 Upraveno 4. října 2015 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 V Mariánkách se o víkendu hraje Czech Handigolf Championship ............ Za me veliky respekt, clovek si porad na neco stezuje....a zatim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Dneska turnaj v Mladych Bukach, vyslo perfektne pocasi Kdyz jeste neprijde zima tak mozna jeste jeden turnaj letos pridam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Krása. Úplně cítím ten svěží podzim ve vzduchu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2015 Fr.l. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Fr.l.Už jim tam do rostla tráva? Po těch vedrech jí tam moc nebylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 27. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2015 Už jim tam do rostla tráva? Po těch vedrech jí tam moc nebylo...Bylo tam minimum mist bez travy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 14. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2015 Tak dneska jsem uzavrel letosni golfovou sesonu na Nove Americe. Po hre byla husa, takze vse jak ma byt. Jinak pocasi pripravilo vsechno od slunce, bezvetri, vichrice, dest, kroupy az po mraz. Vysledek stal za houby, ale zazitek k nezaplaceni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Golfu zdar. Zatiaľ len začiatočník na DRIVER RANGi a PAR3 ke ale na jar plánujem urobiť skúšky.Ja to mám najbližšie sem : http://oldlakegolf.com/index.php/english-version/golf-club--course-information# min. 2x do týždňa Viem Vám doporučiť, príjemné prostredie, super green, pekný hotel, dobrá kuchyňa, super ludia ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 konec brezna a nic? sezona zacala uz pred par tydny minuly tyden jsem byl na devitce v Hodkovickach, rad bych skocil tento nebo v prubehu pristiho budto zase Hodkovicky, Stirin (ale tam je ted prej podmaceno) nebo Benatky ci BlackBridge. Nekdo flexibilni kdo by se pridal?, koukam na teetime a vypada to celkem pristupne na vsech frontachale zase ne profiky , obnovil jsem cinnost po 15ti letech, takze hcp54 ale sezona turnaju teprve zacina, tak to snad zklepu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 (upraveno) Je to sice svým způsobem prodej, ale hodím to zatím sem, mezi golfisty. Mám členství v Beřovicích a dům, co jsem tam měl, jsem prodal. Takže to členství dávám k dispozici místním golfistům za nějakou lidovou cenu, kdyby měl někdo zájem. Ani jsem se nedíval, kolik tam dneska to členství stojí, mám ho už přes deset let. Upraveno 30. března 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Dneska prvni letosni turnaj v Mladych Bukach. Pocasi super, moje vykony uz ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Sice zo stvrtku, ale vsak z toho sa nestriela Berovice, styri rocne obdobia, dazd, krupy, vietor, slnko ... proste komplet.Fairway skvele, asi jedny z najlepsich, co som v Cechach hral, greeny momentalne z opacneho spektra. A aj napriek zivlom krasnych 33 stejblov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dnešní Ostravice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Super. Už se těším, až mě tam provedeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 2. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2016 Takový malý tip, pro pražské milovníky minigolfu. V obchodním domě Van Graaf na Václaváku je minisoutěž o poukazy na 300 a 500 Kč. Jde o to dát 4 jednoduché dráhy na 9 nebo 12 úderů (já zvládl těch 9 a odnesl si to pětikilo) celkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kriznik Odesláno 6. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2016 nema nekdo chut na hru? 8.5 v 8:20 mam flight na Lisnici, tri mista11.5 (not yet time) Hodkovicky, tri mista13.5 9am BlackBridge, dve mista ve flightu kdyby jo, soukromku pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicename Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2016 Ako vybrat spravne golfove vybavenie pre zaciatocnika? Mate nejaku radu vzhladom na to ze nemam absolutne skusenost isiel by som asi do jazdenych palic.. dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se