Hasňa Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 (upraveno) Decka, Ping, nebo Mizuno? Nemuzu se rozhodnout. K obema firmam mam pozitivni vztah, obe delaji dobry fitting, obe maji dobre zeleza i dreva a i ty ostatni serepeticky. Rad bych si udelal cely bag z jedne znacky. Do ted jsem mel kovane, ale nejsem forged fanatik, navic na mistnich hristich kovane rychle starnou. Neni to tu zadny TPC Sawgrass, vsude samy kamen. Lite hlavy tady vydrzi dele. Spise inklinuji k tomu nedrit se zbytecne, takze bych asi sel do trochu vetsiho offsetu a mozna dokonce do nejakeho super stiff grafitu, uvidime, co na to rekne fitting masina. Ted mam DG S300 shafty a temer nulovy offset. Laka me zkusit neco jineho. Pekne pohodicka, grafit, GI CB hlavy, offset a uzivat si pohody. Tak nevim. Ukazovat okoli nejake nalestene ziletky a honit si triko nemusim, ale abych neudelal nejakou blbost. Upraveno 27. dubna 2010 uživatelem Hasňa
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Decka, Ping, nebo Mizuno? Nemuzu se rozhodnout. K obema firmam mam pozitivni vztah, obe delaji dobry fitting, obe maji dobre zeleza i dreva a i ty ostatni serepeticky. Rad bych si udelal cely bag z jedne znacky. Do ted jsem mel kovane, ale nejsem forged fanatik, navic na mistnich hristich kovane rychle starnou. Neni to tu zadny TPC Sawgrass, vsude samy kamen. Lite hlavy tady vydrzi dele. Spise inklinuji k tomu nedrit se zbytecne, takze bych asi sel do trochu vetsiho offsetu a mozna dokonce do nejakeho super stiff grafitu, uvidime, co na to rekne fitting masina. Ted mam DG S300 shafty a temer nulovy offset. Laka me zkusit neco jineho. Pekne pohodicka, grafit, GI CB hlavy, offset a uzivat si pohody. Tak nevim. Ukazovat okoli nejake nalestene ziletky a honit si triko nemusim, ale abych neudelal nejakou blbost. HCP?
Hasňa Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Nekde mezi 15 a 20. Nehraju turnaje, takze nesleduju vyvoj. Ofiko mam 22,8, ale uz jsem ctyri roky nehral na HCP. Krouzim kolem G15, i15, MX200, MX300. Na fittingu mi urcite vyjde ocelovy shaft, jsem silny, rychly a dlouhy, ale nosim na zadech, takze me laka grafit. Taky z toho duvodu, ze jsem ho jeste nemel, takze me laka nepoznane. Do Ceslic na fitting pojedu 20. cervna. Ale zkazil se jim nFlight od Pingu, tak doufam, ze to do te doby opravi. Mizuno stroj jim ale jede.
Bert Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Nekde mezi 15 a 20. Nehraju turnaje, takze nesleduju vyvoj. Ofiko mam 22,8, ale uz jsem ctyri roky nehral na HCP. Krouzim kolem G15, i15, MX200, MX300. Na fittingu mi urcite vyjde ocelovy shaft, jsem silny, rychly a dlouhy, ale nosim na zadech, takze me laka grafit. Taky z toho duvodu, ze jsem ho jeste nemel, takze me laka nepoznane. Do Ceslic na fitting pojedu 20. cervna. Ale zkazil se jim nFlight od Pingu, tak doufam, ze to do te doby opravi. Mizuno stroj jim ale jede. Ja na grafit přešel, a zase jsem z něj rychle utekl. Vysvětlím, HCP pod dvacet, pak 5 let pauza, mimo registraci CGF, a následně urputný pocit, že jsem krátký. Na grafitu (regular) dlouhé rány, pocitově bez práce, ale přesnost nic moc. Teď mám fotrovské X18 a jsem spokojenej jak želvička. Píšeš o sobě, že: ....... sem silny, rychly a dlouhy....... tak proboha zůstaň na oceli :-). Na kterém hřišti u nás potřebuješ být tak dlouhý? Bla bla bla, každá dobrá rána musí být po zásluze potrestána :-) Ja na grafit přešel, a zase jsem z něj rychle utekl. Vysvětlím, HCP pod dvacet, pak 5 let pauza, mimo registraci CGF, a následně urputný pocit, že jsem krátký. Na grafitu (regular) dlouhé rány, pocitově bez práce, ale přesnost nic moc. Teď mám fotrovské X18 a jsem spokojenej jak želvička. Píšeš o sobě, že: ....... sem silny, rychly a dlouhy....... tak proboha zůstaň na oceli :-). Na kterém hřišti u nás potřebuješ být tak dlouhý? Bla bla bla, každá dobrá rána musí být po zásluze potrestána :-) Jo, a jestli jsi i mladý, tak jdi do nějakých žiletek. Aspoň tě to bude nutit trénovat......
Hasňa Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Je mi 34, zadnych 16, takze na totalni ziletky to nevidim. Nemam cas ani chut drit. Chtel bych se casem pohybovat mezi HCP 10 a 15. Kolo mam taky fullaka, ne proto, ze bych jezdil sjezdy, ale protoze na sotoline je to vetsi pohoda. Proc nejit s dobou a nevyuzit technickeho pokroku. Kluci v PGA uz k tomu taky pomalu dorustaji. KJ Choi a dalsi tri manici uz brousi tzv. game improvement zeleza G15 a je jim jedno, ze to ma sirokou horni hranu a neni to kavana hul. Hlavne ze to funguje a skor karte je jedno cim jsi ten par dal. Sedmickou hraju kolem 145, kdyz to sedne tak 150 a na trojparu 160 mirne z kopce jsem ted hral sestkou pin high. Porad je to o dvacet yardu min, nez pro. Jak rikam, grafit me ani tak netahne kvuli delce ale kvuli touze poznat nepoznane a kvuli te vahove pohode v bagu, nemam kocarek, a unave na poslednich trech jamkach. Jak jsem psal, chtel bych si pohovet s G15 na grafitu a nakonec mi na stroji vyjde urcite na i15, nebo MX300 na oceli. Ale jestli to tak bude, tak kupuju kocar, nejaky skladny a levny ClickGear, nebo neco takoveho. Jsem liny si to hazet na obe ramena a na sestnactce mam ztuhla ramena a hraju do kedluben a ne na feruej.
Bert Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2010 Je mi 34, zadnych 16, takze na totalni ziletky to nevidim. Nemam cas ani chut drit. Chtel bych se casem pohybovat mezi HCP 10 a 15. Kolo mam taky fullaka, ne proto, ze bych jezdil sjezdy, ale protoze na sotoline je to vetsi pohoda. Proc nejit s dobou a nevyuzit technickeho pokroku. Kluci v PGA uz k tomu taky pomalu dorustaji. KJ Choi a dalsi tri manici uz brousi tzv. game improvement zeleza G15 a je jim jedno, ze to ma sirokou horni hranu a neni to kavana hul. Hlavne ze to funguje a skor karte je jedno cim jsi ten par dal. Sedmickou hraju kolem 145, kdyz to sedne tak 150 a na trojparu 160 mirne z kopce jsem ted hral sestkou pin high. Porad je to o dvacet yardu min, nez pro. Jak rikam, grafit me ani tak netahne kvuli delce ale kvuli touze poznat nepoznane a kvuli te vahove pohode v bagu, nemam kocarek, a unave na poslednich trech jamkach. Jak jsem psal, chtel bych si pohovet s G15 na grafitu a nakonec mi na stroji vyjde urcite na i15, nebo MX300 na oceli. Ale jestli to tak bude, tak kupuju kocar, nejaky skladny a levny ClickGear, nebo neco takoveho. Jsem liny si to hazet na obe ramena a na sestnactce mam ztuhla ramena a hraju do kedluben a ne na feruej. Koukám, že máš jasno. Zase Ti v tom budu dělat bordel .... :-) Už jsem za 12 let pohřbil dva lehký levný skladný vozíky..... Jdi do něčeho, co Ti bude dělat při vožení radost. Končím s teorií, odpoledne jdu na driving :-)
Hasňa Odesláno 29. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2010 Ne ne, to je dobre, jen delej bordel. Proto se tu ptam, zby mi nekdo rozmluvil ty voloviny, co jsem si vsugeroval. Jaky mas vozik ted. Asi to bude aktualni, vzhledem k tomu, ze na fittingu mi grafit urcite rozmluvi. Ohledne kocar jsem taky koupil drahy a kvalitni, tak proc ne vozik, ze ano.
Bert Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ne ne, to je dobre, jen delej bordel. Proto se tu ptam, zby mi nekdo rozmluvil ty voloviny, co jsem si vsugeroval. Jaky mas vozik ted. Asi to bude aktualni, vzhledem k tomu, ze na fittingu mi grafit urcite rozmluvi. Ohledne kocar jsem taky koupil drahy a kvalitni, tak proc ne vozik, ze ano. Starší dvoukolo od Mizuna. HAsňo, nakazil jsi mne a včera jsem byl na fittingu. Cíl: najít něco, co mi uleví. Výsledek: doporuční MPčka 68, stiff .... Tak do toho fakt nejdu :-) Sry, edit: samozřejmě stiff ocel Upraveno 25. května 2010 uživatelem Bert
Hasňa Odesláno 25. května 2010 Nahlásit Odesláno 25. května 2010 (upraveno) Ja byl na Ping fittingu v patek. Sice jen staticky, bez compu, ale delal to starsi amik, co dela cely zivot golfoveho pro a mel tam docela vyber a zdalo se, ze ma i dobre oko. No a skoncil jsem u zelez Ping i15 stiff ocel a o jeden stupen stronger loft, i15 stiff grafit hybrid a G15 stiff TFC grafit driver. A do toho asi i pujdu. Hodne jsem chtel zeleza na grafitu pro jeho vahu v bagu na zadech, ale protoze to bylo lehci, tak mi ruce porad predbihaly telo. Mam moc velkou vahu, silu a hybnost na grafit. Takze nezbyde, nez zase jit do oceli. Ted nezbyva, nez je v Anglii objednat a pak si pro ne ke kamosovi zaletet. Jsou tam o tretinu levnejsi. V Cesku stoji stejne jako tady. Tedy hodne. A vzhledem k te oceli me asi nemine vozik. Koukam spise po trojkolce. Mizuna super, ale do mp68 bych asi taky nesel. Asi mas perfektni konzistenci svihu, ze ti doporucili nejvyssi ziletky. Ja bychg se asi pohyboval nekde kolem MX300. Kde jsi byl, v Pruhonicich? Merili ti i swing DNA tim mericem na shaftu? Ja bych tam na to mel jit koncem cervna. Upraveno 25. května 2010 uživatelem Hasňa
spiderer Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2011 Ozivim stare tema, kdo z Prahy by si sel nekdy zahrat? HCP 34,5, hra velmi promenliva - mezi 45-60 ran/9 jamek..
Locque Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 (upraveno) Ozivim stare tema, kdo z Prahy by si sel nekdy zahrat? HCP 34,5, hra velmi promenliva - mezi 45-60 ran/9 jamek.. Příští tejden mám dost volna, tak bychom to někam mohli nacpat... Hra neproměnlivá, stále na h.vno... :-) Upraveno 8. srpna 2011 uživatelem Locque
tmoris Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 nedavno jsem snizil na 34, ale stale je to slabotka, takze bych asi dobre zapadnul do flightu
spiderer Odesláno 8. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2011 Příští tejden mám dost volna, tak bychom to někam mohli nacpat... Hra neproměnlivá, stále na h.vno... :-) OK, zkusim vymyslet kdy by to mohlo projit a treba to zvladnem, co takhle treba Praha Hostivar? Je to celkem blizko, znam to tam = nebudu delat moc velkou ostudu nedavno jsem snizil na 34, ale stale je to slabotka, takze bych asi dobre zapadnul do flightu 34 zni rozumne, to bysme si mohli zahrat celkem slusne kdyz to nebudem vylozene kur*it Ja se chystam jeste zkusit trosku poladit snizeni ve stredu, tak doufam, ze to nejak dopadne..
spiderer Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Chlapi, cim vlastne hrajete, co mate v bagu? Jen tak pro inspiraci
utrejch Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 (upraveno) Ja jsem taky cesrtvy 34, ale ted me cekaji dva turnaje za sebou a mojim cilem je se dostat pod tricet ... obstarozni john letters zeleza, lobku titleist, driver taylormade burner superfast a guerin rife black aussie patr ... a srixon dreva ... ale misto petky mam hybrida od cobry - baffler ... mam rad rozmanitost az se dostanu pod 25, tak si koupim nejaka zeleza od mizuno .. Upraveno 9. srpna 2011 uživatelem utrejch
spiderer Odesláno 9. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2011 Jsme na tom podobne - behem srpna chci taky pod 30 a do konce sezony se dostat na neco okolo 25, coz by podle trenera melo byt realny (kdyz se nebudu vztekat) Ja mam od letoska zeleza 4-SW Wilson Staff Ci9 a jsem max. spokojenej, lobku jsem ted minuly tyden kupoval GC15 od Clevelandu a je vyborna, patr mam Taylor Made Itsy Bitsy spider (na tripaty ideal) a dreva + driver nepouzivam protoze s nima stejne neumim - drevo 5 nejaky noname, kterym mam vzdalenost, ale smerove to proste nesedi, nejakej Ben Sayers hybrid a driver Adamsgolf Insight Bull 5000, ale je to podobny jak u ty petky dreva. Vetsinu dlouhych ran 150-200m musim odehrat 4-6 zelezem, kde to obcas leti slusne i smerove. Kazdopadne citim, ze pod 25 se bez drev uz nedostanu Az se to konecne naucim hrat tak si koupim novy hole, ale zatim nevim jaky
Locque Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 (upraveno) Chlapi, cim vlastne hrajete, co mate v bagu? Jen tak pro inspiraci Železa 3 - SW Callaway X 22, driver Callaway Diablo Edge, lobka 54st. Masters (dostal jsem od kamaráda v hospodě :-), putter La Jolla. Poslední dobou jsem nějakej krátkej. A putterem dlouhej ;-) Upraveno 10. srpna 2011 uživatelem Locque
Bert Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Chlapi, cim vlastne hrajete, co mate v bagu? Jen tak pro inspiraci železa - Callaway X 18 4-9 wedges - Titleist Vokey design - 52,56,60 putter - Odyssey Driver, dřevo 3, hybrid - vše Snake Eyes na Proforce XTD tvrdost plus jedna a protože mám dlouhý prsty, tak gripy jsou plus jedna, a protože se potím, tak ty nejhrubší :-) a protože jsem línej jak prase a bolí mne rameno, tak vozím tuhle nádheru v elektro Motocaddy - lion :-)
spiderer Odesláno 10. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2011 Železa 3 - SW Callaway X 22, driver Callaway Diablo Edge, lobka 54st. Masters (dostal jsem od kamaráda v hospodě :-), putter La Jolla. Poslední dobou jsem nějakej krátkej. A putterem dlouhej ;-) X22 jsem chtel letos kupovat misto Ci9, ale nikde je nemeli za rozumny penize pro levaky a tak vyhraly Ci9 z UK. Ja mel cca dva mesice lobku od Dunlopu za 4 kila 64° abych zjistil jestli ji budu potrebovat a zjistil jsem ze jo, tak jsem vzal 64° GC15 Black Pearl a je to pecka, jedna z mala holi, kterou to temer nek*rvim železa - Callaway X 18 4-9wedges - Titleist Vokey design - 52,56,60putter - OdysseyDriver, dřevo 3, hybrid - vše Snake Eyes na Proforce XTD tvrdost plus jednaa protože mám dlouhý prsty, tak gripy jsou plus jedna, a protože se potím, tak ty nejhrubší :-)a protože jsem línej jak prase a bolí mne rameno, tak vozím tuhle nádheru v elektro Motocaddy - lion :-) Ty lenochu! Ja jsem si minuly tyden opozdene jako darek za HCP pod 36 koupil klasiku ClicGear 3.0 - ale porad to musim tahat sam, kazdopadne oproti tomu zakladnimu dvojkolaku co jsem mel predtim je to pohodicka a drzak na destnik uz jsem vyuzil naplno kdyz jsem o vikendu pri 4 kolech po 9 jamkach 2x chytil slusnej slejvak
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se