Přejít na obsah

golf

Doporučené příspěvky

tiez mam rad pestrost :)

pri ofiko HCP 45 (ale citim sa tak na 38 aspon)

zeleny Callaway bag a v nom:

stary set MacGregor MC501 ale pouzivam z neho uz len SW a PW

zeleza 6+7 Mizuno MP-57 a 6 TM Burner XD (supluje 5:) a na Albatrosse jamka c.7 je idealna)

lob wedge Callaway x tour 60*9

driver TM Burner 2008 (10,5)

hybrid TM Burner Rescue 3 (19)

puttre Nike Ignite 004 s polymerom a TM Rossa Maranello s titanalom

lopticky .. recyklujem, co najdem v rafe :)

a napriek "supr" vybaveniu som kratky :( driver za 180 neleti ... teda ak nahodou leti rovno

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

tiez mam rad pestrost :)

pri ofiko HCP 45 (ale citim sa tak na 38 aspon)

zeleny Callaway bag a v nom:

stary set MacGregor MC501 ale pouzivam z neho uz len SW a PW

zeleza 6+7 Mizuno MP-57 a 6 TM Burner XD (supluje 5:) a na Albatrosse jamka c.7 je idealna)

lob wedge Callaway x tour 60*9

driver TM Burner 2008 (10,5)

hybrid TM Burner Rescue 3 (19)

puttre Nike Ignite 004 s polymerom a TM Rossa Maranello s titanalom

lopticky .. recyklujem, co najdem v rafe :)

a napriek "supr" vybaveniu som kratky :( driver za 180 neleti ... teda ak nahodou leti rovno

45 a mp-57? :) no kdyz je trefujes, tak proc ne ...
Odkaz ke komentáři

TomasP - to je sakra rozmanita vybava :D

jj, Kej-dzej je moj vzor :)

45 a mp-57? :) no kdyz je trefujes, tak proc ne ...

jj, na prekvapenie vcelku triafam a ked porovnam tie sestky Miz. a TM, tak mp mi sedi o chlp viac, aj ked je kratsia (ono ten burner je fyzicky dlhsi a loft ma pomaly jak patka od mizuna) a ked mi sadne pekne na sweetspot, tak ten pocit, ten pocit ... :)

ale ako som pisal 45 je preto, lebo nechodim na turnaje :(

Odkaz ke komentáři

železa Callaway X22

dřeva TaylorMade Burner

zbytek holí taktéž od TaylorMade

HPC54, chodím hrát spíš abych pokecal než abych snižoval (resp. žádné turnaje ani hcp dny), ale letos to chci trošku vylepšit, protože to číslo je děsivý.

Ad železa X22 ... přiznám se, že mi nějak nesedly. Mám z nich divnej feeling (až moc tvrdý) oproti wedgce od TM, která je pocitově úplně někde jinde.

Odkaz ke komentáři

spiderer: Koupil jsem nedavno stejny vozik, jako mas ty, v cerne a je to parada. Do tedka jsem vzdy nosil, ale vuzek je fajnova vec. Paradoxne me ted porad boli leve rameno ale to s tim asi nesouvisi.

Ted jsem byl par dni v Cesku, tak jsem si poprve zahral novou druhou devitku v Ropici a poprve taky Beroun. Ten je fajn, ani neni tak tezky. V obou pripadech neco kolem kila, ale hral jsem ta hriste poprve, takze jsem palil pres horizonty na slepo. Berovice jsem sice nehral poprve, ale porad se mi tam libilo. Doma je doma.

Na Prikopech jsem si pak koupil cerne Ecco Biom a je to jak rukavice z kozinky. Bomba. Nejlepsi boty, co jsem mel na noze. Dneska jdi zase zryt norske ferveje. Vypada to na dest, takze zase vse v normalu.

Odkaz ke komentáři

Ctění chronomagoři, s radostí Vám oznamuji, že dnes v 9:00 na Líšnici dal svůj první odpal čtyřčlenný čistě chronomagorický flajt. Udatní členové (v abecedním pořadí) Bert,Dorostenka, Locque a Spiderer se v průběhu dalších dvou hodin více či méně úspěšně pasovali s nástrahami tohoto pro ostatní velmi lehkého hřiště. Protože se na Chronomag nesmí psát sprostě, shrnu společné komentáře předvedených výkonů v jeden jediný: Dnes je hezky... protože to bylo doopravdy fajn, dohodli jsme se, že v druhé polovině září, taktéž na Líšnici, a z časových důvodů také jen na 9 jamek, dáme první Chronomag turnaj. Více v samostatném vlákně, které na sebe nenechá dlouho čekat.

Odkaz ke komentáři

42 ran na devitce? nerikals ze mas hcp kolem 30? nebo jsi zadrzoval a ted to snizil na +-12? :)

34,5 - ale vetsinou hraju lip :) Potrebuju jeste cca na 2-3 turnaje a pak budu snad nekde okolo tech 25 a tam se stridave s uspechy i neuspechy asi chvilku zdrzim :D Navic tech 42 byla vyjimka, druhy nejlepsi vysledek mam 44 a potom vetsinou 46-55 :)

Hasna - jj je vynikajici, taky mam cernej a nedam na nej dopustit

Bert - hlasim se:

1 - spiderer

2 - Bert

3 - Verunka

4 - Locque

5 -

BERTŮV EDIT: No jo, Spajdy zase nepochopil, že na přihlášky bude separátní vlákno, takže sem se nepište. Vlákno už je založeno.

Odkaz ke komentáři

Včera jsem hrál na Štiříně, božský klid takhle večer bez víkendových davů. Hra nic moc, jediná pozitivní věc na tom je, že vzhledem k množstvi míčů, které skončily ve vodě, mám pádný argument proč potřebuju diversky :)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes dal na 9:40 tee time v Hostivari, s prekonanim odporu a udesne unavy jsem vstal abych tam lehce pred devatou byl, trosku potrenoval a hura na start. Prvni jamku jsem stihnul obejit celou, na dvojce jsem si odpalil na krasny vyhled na green.. A pak to zaclo! Prvni kapky, bourka a slejvak jako prase, tak jsem si ten vyborne odpaleny mic sebral a mazal jsem do klubovny. Festnik par kapek v silnem protivetru sice zastavil, ale i tak jsem byl zmoklej jako prase. Misto golfu jsem v Green Housu posnidal a vyrazil do prace.. A je mi jasny, ze zbytek dne, kdy budu v praci bude nadherne, ach jo :) musel jsem si vylit srdce.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si dnes dal na 9:40 tee time v Hostivari, s prekonanim odporu a udesne unavy jsem vstal abych tam lehce pred devatou byl, trosku potrenoval a hura na start. Prvni jamku jsem stihnul obejit celou, na dvojce jsem si odpalil na krasny vyhled na green.. A pak to zaclo! Prvni kapky, bourka a slejvak jako prase, tak jsem si ten vyborne odpaleny mic sebral a mazal jsem do klubovny. Festnik par kapek v silnem protivetru sice zastavil, ale i tak jsem byl zmoklej jako prase. Misto golfu jsem v Green Housu posnidal a vyrazil do prace.. A je mi jasny, ze zbytek dne, kdy budu v praci bude nadherne, ach jo :) musel jsem si vylit srdce.

A to jsi nepoužil svůj multifunkční držák na deštník? No jo, Tys ho měl plnej vajglů ještě z Líšnice... :smoke:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...