Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nu tak dobra, bylo to 16,67% alias 1/6 :D z toho uz se da i vyvodit na kolik jamek spajdy hral :lol:

Kdy zas vyrazime na chronoflajt? :)

Já myslel, žes nějakou jamku hrál dvakrát (nebo nějakou vynechal). Vyrazíme, vyrazíme, ale v pondělí nastupuju do nový práce a nemám vůbec šajn, jak budu mít volno. A to se týká i našeho turnaje :-/

• Odpovědi 302
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska jsem asi poprvé v životě měl tee-time na 7 ráno, ale je to opravdu zážitek. Prázdné hřiště, rosa na greenech, vycházející slunce... Kdybych nebyl tak línej vstávat, chodil bych takhle častěji. Všem doporučuju Posted Image

Odesláno

Jj ranni teatime ma neco do sebe, je to idylka, na druhou stranu kombinace prazdnych ferveji, absence plne obsazeneho flightu, ktery strezi drahu leticiho micku atp dokaze trosku narusit rosou potazena trava spolecne s ostrym nizko posazenym slunickem proti smeru hry, kdy je prakticky nemozne sledovat to kde se zrovna nachazi jakykoliv micek - neni nad to ztratit micek uprostred toho vseho lesku kdesi na ferveji, ktery se objevi az kdyz uz je dohrano a jde se kolem, akorat o dve jamky dale :)

Odesláno

To je fakt, ale bylo to naštěstí na mém domovském hřišti, které znám jako svoje boty a navíc jsem mlád a obdařen skvělým zrakem, tudíž má začátečnická spotřeba čtyř krabiček míčů na hřiště se v poslední době smrskla na jeden až dva kousky Posted Image

Odesláno

To je fakt, ale bylo to naštěstí na mém domovském hřišti, které znám jako svoje boty a navíc jsem mlád a obdařen skvělým zrakem, tudíž má začátečnická spotřeba čtyř krabiček míčů na hřiště se v poslední době smrskla na jeden až dva kousky :D

..aháá..tak to jsem pokaždé nacházel ty tvoje míčky... :))) mám jich plný bag.. :D

Odesláno

..aháá..tak to jsem pokaždé nacházel ty tvoje míčky... :))) mám jich plný bag.. :D

Tos to nemohl napsat do SZ? Musíš to tu ventilovat přede všema? Teď abych zapíchl hole k rajčatům a styděl se...

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Odesláno (upraveno)

Tos to nemohl napsat do SZ? Musíš to tu ventilovat přede všema? Teď abych zapíchl hole k rajčatům a styděl se...

:D:D:D

:D :D :D ..promiň.. :D :D :D

..mě to připomnělo první hru na GKA Brno..

..potratil jsem tam tři míčky..ale asi osm jich našel..:D

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno

Posted ImagePosted ImagePosted Image

Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ...

Odesláno

Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ...

Hrál jsem lobkou tak, že zaletěl někde nahoře za plátno. Za ním byl nějakej bordel (krabice, kabely atd...). Je to umění, ale fakt jsme ho nenašli... Je fakt, že jsem tam taky nehledal dlouho, protože hrabat se v tom bordelu nějakej extra zážitek nebyl...

Ale sranda to byla, to se málokomu podaří :-)

• Po roku...
Odesláno

Tak to drobet oživíme :-)

Už jste letos byli? Jak to šlo?

Já v Bystřici (Mnich) a zejtra Boleslav. A nešlo to :-D (A zejtra asi zase nepude, ale bude mě to bavit.)

Odesláno

Dobre, na prvnim turnaji jsem zlepsil o sest a zahral 47 stablu. Pak jsem zjistil a: pocitalo se to brutto, takze jsem skoncil dvacatej b: mam neaktivni handycap.

Kazdopadne hra je na vysoke urovni ;-)

Odesláno (upraveno)

Pocitaji se stablefordy, ale dostanes je jenom kdyz zahrajes vysledek lepsi nebo roven bogey.  Nikdy jsem o takovem bodovani predtim neslysel.

Proto vznikly i tzv. stableford "brutto" body. Brutto body se udělují pouze za jamky zahrané na bogey a lepší. Ale nejde o bogey vůči osobnímu PARu na jamce, ale vůči PARu jamky. Systém stableford "brutto" bodování je následující:

počet ran na jamce stableford "brutto" body Albatros 5 Eagle 4 Birdie 3 Par 2 Bogey 1 Double bogey a horší 0 Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...