Locque Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Nu tak dobra, bylo to 16,67% alias 1/6 z toho uz se da i vyvodit na kolik jamek spajdy hral Kdy zas vyrazime na chronoflajt? Já myslel, žes nějakou jamku hrál dvakrát (nebo nějakou vynechal). Vyrazíme, vyrazíme, ale v pondělí nastupuju do nový práce a nemám vůbec šajn, jak budu mít volno. A to se týká i našeho turnaje :-/
spiderer Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Tak jakmile se neco dozvis, dej echo a nejak to sladime Hezkych dnu vybizejicich ke hre uz zas tolik nebude
Slim_brno Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Dneska jsem asi poprvé v životě měl tee-time na 7 ráno, ale je to opravdu zážitek. Prázdné hřiště, rosa na greenech, vycházející slunce... Kdybych nebyl tak línej vstávat, chodil bych takhle častěji. Všem doporučuju
spiderer Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 Jj ranni teatime ma neco do sebe, je to idylka, na druhou stranu kombinace prazdnych ferveji, absence plne obsazeneho flightu, ktery strezi drahu leticiho micku atp dokaze trosku narusit rosou potazena trava spolecne s ostrym nizko posazenym slunickem proti smeru hry, kdy je prakticky nemozne sledovat to kde se zrovna nachazi jakykoliv micek - neni nad to ztratit micek uprostred toho vseho lesku kdesi na ferveji, ktery se objevi az kdyz uz je dohrano a jde se kolem, akorat o dve jamky dale
Slim_brno Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Odesláno 12. září 2011 To je fakt, ale bylo to naštěstí na mém domovském hřišti, které znám jako svoje boty a navíc jsem mlád a obdařen skvělým zrakem, tudíž má začátečnická spotřeba čtyř krabiček míčů na hřiště se v poslední době smrskla na jeden až dva kousky
bedja Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Ja jsem tri tejdny nemel hole v ruce já už třetí měsíc...od bouračky.. můj HCP se propadne na 120..
bedja Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 To je fakt, ale bylo to naštěstí na mém domovském hřišti, které znám jako svoje boty a navíc jsem mlád a obdařen skvělým zrakem, tudíž má začátečnická spotřeba čtyř krabiček míčů na hřiště se v poslední době smrskla na jeden až dva kousky ..aháá..tak to jsem pokaždé nacházel ty tvoje míčky... )) mám jich plný bag..
Slim_brno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 ..aháá..tak to jsem pokaždé nacházel ty tvoje míčky... )) mám jich plný bag.. Tos to nemohl napsat do SZ? Musíš to tu ventilovat přede všema? Teď abych zapíchl hole k rajčatům a styděl se...
bedja Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 (upraveno) Tos to nemohl napsat do SZ? Musíš to tu ventilovat přede všema? Teď abych zapíchl hole k rajčatům a styděl se... :D:D ..promiň.. ..mě to připomnělo první hru na GKA Brno.. ..potratil jsem tam tři míčky..ale asi osm jich našel.. Upraveno 13. září 2011 uživatelem bedja
Locque Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Tos to nemohl napsat do SZ? Musíš to tu ventilovat přede všema? Teď abych zapíchl hole k rajčatům a styděl se... Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ...
Slim_brno Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ... Počkej, to se dělá jak? To jsem ještě neviděl
bedja Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ...
Locque Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Odesláno 13. září 2011 Buď v klidu... já loni v zimě potratil míček na simulátoru - to je teprve vrchol :-D ... Hrál jsem lobkou tak, že zaletěl někde nahoře za plátno. Za ním byl nějakej bordel (krabice, kabely atd...). Je to umění, ale fakt jsme ho nenašli... Je fakt, že jsem tam taky nehledal dlouho, protože hrabat se v tom bordelu nějakej extra zážitek nebyl... Ale sranda to byla, to se málokomu podaří :-)
tmoris Odesláno 19. září 2011 Nahlásit Odesláno 19. září 2011 Dneska jsem narazil na zajimavou slevovou akci GOLF ŠTIŘÍN - 18 jamek, oběd, sauna a vířivka, letos i příští rok za 590 Kč. Je to kousek od Prahy. Byli by zajemci, ze bychom par voucheru objednali?
Jeremy Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Tak to drobet oživíme :-)Už jste letos byli? Jak to šlo?Já v Bystřici (Mnich) a zejtra Boleslav. A nešlo to :-D (A zejtra asi zase nepude, ale bude mě to bavit.)
utrejch Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Dobre, na prvnim turnaji jsem zlepsil o sest a zahral 47 stablu. Pak jsem zjistil a: pocitalo se to brutto, takze jsem skoncil dvacatej b: mam neaktivni handycap. Kazdopadne hra je na vysoke urovni ;-)
Hasňa Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 (upraveno) Handicap. Co to znamena, ze se to pocitalo brutto? Edit: Aha, jako hralo se na rany bez upravy na hcp? Kolik jsi mel ran? Upraveno 17. května 2013 uživatelem Hasňa
utrejch Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Byla to kvalifikace do nejakeho celostatniho kola jen pro informaci. A pocitalo se to tak, ze se pocitaly body jen do bogey. Postupovalo prvnich patnact a me to uteklo o dva body
Hasňa Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 Takze to bylo na body? Tak ted uz jsem uplne zmateny. Co to je to brutto?
utrejch Odesláno 17. května 2013 Nahlásit Odesláno 17. května 2013 (upraveno) Pocitaji se stablefordy, ale dostanes je jenom kdyz zahrajes vysledek lepsi nebo roven bogey. Nikdy jsem o takovem bodovani predtim neslysel. Proto vznikly i tzv. stableford "brutto" body. Brutto body se udělují pouze za jamky zahrané na bogey a lepší. Ale nejde o bogey vůči osobnímu PARu na jamce, ale vůči PARu jamky. Systém stableford "brutto" bodování je následující: počet ran na jamce stableford "brutto" body Albatros 5 Eagle 4 Birdie 3 Par 2 Bogey 1 Double bogey a horší 0 Upraveno 17. května 2013 uživatelem utrejch
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se