mlsoun1 Odesláno 7. června Autor Nahlásit Odesláno 7. června Jsou perfektní za ty prachyVím,není to žádná vysoká hodinařina,ani ta vyšší.Jsou to jen obyčejné Seiko,ale jsou prostě šik.Moc se mi líbí ty ručky a indexy a jejich lesk ze všech stran
mlsoun1 Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června No vidíš jak Ti seknouA ten jejich tikot,to je nádhera 1
mlsoun1 Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června Musím ji dát i k soběSebechvála smrdí,ale tato se mi povedla.Ač do Víta nemám 1 1
Vit Odesláno 8. června Nahlásit Odesláno 8. června (upraveno) před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Musím ji dát i k soběSebechvála smrdí,ale tato se mi povedla.Ač do Víta nemám Vy přeháníte pane inspektore ... Moc hezká fotka (ostatně jako i ostatní). Jediné co bych mírně upravil (pouze subjektiní názor) je kompozice (je u většiny Tvých fotek stejná). Upraveno 8. června uživatelem Vit
mlsoun1 Odesláno 8. června Autor Nahlásit Odesláno 8. června před 2 hodinami, Vit napsal: Vy přeháníte pane inspektore ... Moc hezká fotka (ostatně jako i ostatní). Jediné co bych mírně upravil (pouze subjektiní názor) je kompozice (je u většiny Tvých fotek stejná). Dcerka říká,že jsem houskový knedlíkTož co bych měl dělat?
Vit Odesláno 9. června Nahlásit Odesláno 9. června před 10 hodinami, mlsoun1 napsal: Dcerka říká,že jsem houskový knedlíkTož co bych měl dělat? Vyfotit je třeba na pařezu, v trávě, na ruce, ale se zajímavým pozadím. 1
mlsoun1 Odesláno 9. června Autor Nahlásit Odesláno 9. června Tak to mám s SAWC,dobře mistřeBudu se snažit,ju? 1
bohus76 Odesláno 11. června Nahlásit Odesláno 11. června V 9. 6. 2025 v 9:20, mlsoun1 napsal: Tak to mám s SAWC,dobře mistřeBudu se snažit,ju? Jestli mu je vrátím Auuu, A ty orloje co fotil Vít leda tak na nohu
Vit Odesláno 12. června Nahlásit Odesláno 12. června V 11. 6. 2025 v 8:39, bohus76 napsal: Jestli mu je vrátím Auuu, Opatrně, má je rád, já ti potom nebudu nosit pomeranče do nemocnice nebo kvítka na hrob ... : o ) V 11. 6. 2025 v 8:39, bohus76 napsal: A ty orloje co fotil Vít leda tak na nohu Ano, je to divočina:
mlsoun1 Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června @bohus76na Tebe bych měl speciální trest.Příští týden Ti ho vysvětlím
mlsoun1 Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června V 11. 6. 2025 v 7:45, Vit napsal: Každý by je chtěl, i ti s malými tlapkami: Ta fotka je luxusní a pejsek jak vidno je rovněž spokojený
mlsoun1 Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června před 4 hodinami, Vit napsal: Opatrně, má je rád, já ti potom nebudu nosit pomeranče do nemocnice nebo kvítka na hrob ... : o ) Ano, je to divočina: Takto to vypadá divněSly junior
mlsoun1 Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června Tož jsem se vrátil o den dříve a vždy se jdu aklimatizovat do lesa….zatím fádní postoj,respektive stejné fota.Ale neměl jsem náladu na focení jiných kompozic.Ale to samozřejmě příjde
mlsoun1 Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června Defakto jsem s nimi doopravdy velmi spokojený.Jak zde psal jeden kolega,stačí hodinky odložit,posléze se k nim vrátit a radost je zase zpět….
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se