Vit Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
maruška Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února 100% jsi profesionální fotograf.Ty Tvé fota a to nejenom zde u pana Mlsouna jsou luxusní a mám takový dojem,že jsou i v letošním kalendářiMoc Ti za ně děkuji 1
Vit Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února před 3 hodinami, maruška napsal: 100% jsi profesionální fotograf.Ty Tvé fota a to nejenom zde u pana Mlsouna jsou luxusní a mám takový dojem,že jsou i v letošním kalendářiMoc Ti za ně děkuji Přeháníš, ale i tak mě to těší. Zároveň velmi oceňuji, že i přes dost specifickou nekomerční distribuci si kalendář našel cestu k Tobě a navíc tak podrobně vnímáš fotky.
maruška Odesláno 21. února Nahlásit Odesláno 21. února Určitě nepřeháním.Ty fotky jsou doopravdy perfektní.Samozřejmě je tu více kolegů, kteří mají krásné fotečky, ale ty jsi jediný King. Kalendář jsem dostala dárkem od kamaráda a kolegy učitele a zdobí mi stůl v kanceláři a kolegyně Fyzikářka má kalendář motorek, tak se doplňujeme v techniceDetaily hodinek se mi moc líbí.Nejvíce mne berou hodinky od pana hodináře skeletonizace,Benzingera a neposledně i Armina Stroma.Jsem i příznivkyně hodinek Schaumburg(hlavně skeletonizace),dočetla jsem se že pan Benzinger na vývoji spolupracoval.Jenže už jsem tuto informaci nikde nenašla.Dále mne úplně uchvátily jejich detailní produktové fota jsou prostě boží.
Vit Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 15 hodinami, maruška napsal: Určitě nepřeháním.Ty fotky jsou doopravdy perfektní.Samozřejmě je tu více kolegů, kteří mají krásné fotečky, ale ty jsi jediný King. Kalendář jsem dostala dárkem od kamaráda a kolegy učitele a zdobí mi stůl v kanceláři a kolegyně Fyzikářka má kalendář motorek, tak se doplňujeme v techniceDetaily hodinek se mi moc líbí.Nejvíce mne berou hodinky od pana hodináře skeletonizace,Benzingera a neposledně i Armina Stroma.Jsem i příznivkyně hodinek Schaumburg(hlavně skeletonizace),dočetla jsem se že pan Benzinger na vývoji spolupracoval.Jenže už jsem tuto informaci nikde nenašla.Dále mne úplně uchvátily jejich detailní produktové fota jsou prostě boží. Tomu říkám vytříbený vkus (tím myslím zejména obdiv ke skeletonizaci, i když oblibu mých fotek pokládám za známku dobrého vkusu taky : o ) ). Osobně mám skeletonizaci velmi rád, ale zjistil jsem, že na mě to funguje hlavně u velkých fotek, kde to člověk vidí na monitoru tak 10x zvětšené. Naživo už to ve mně tak velké emoce neprobouzí. Ale možná se k pořízení nějakých časem odhodlám. 1
Jeronimo Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března (upraveno) Mlsounův SAWEC z vnitřní perspektivy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. března uživatelem Jeronimo 3 1
bohus76 Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Marcel se na ně ptal,bude rád,díky Jarku za report. 1
maruška Odesláno 9. března Nahlásit Odesláno 9. března Toto je superObdivuji hodinářskou práci.Všechny ty maličké šroubečky,ozubené kolečka.Vůbec si nedovedu představit,že bych takovou práci dělala.Tiše závidím Už se těším na ten sraz až pana mlsouna poznám.Hlavně se tedy těším na ty jeho krásné hodinky,když tedy budu upřímná. 1
bohus76 Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března Jedna fotka od Marcela Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Zdar chlapci,máte to tu pěkný @Vitperfektní Víte,na důchodek můžeš fotit profesionálně @Jeronimoděkuji pane hodináři,prostě super.Nemúžu se dočkat @bohus76díky za vše ty můj holoubku 1 1
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Colty po osmé,vlastně jedenácté?Toť otázkaAle černá verze je nej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 15. března Autor Nahlásit Odesláno 15. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6
Hector_24 Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Koukam, ze Colty jsou konecne zpatky?
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března KonečněUž jsem se nemohl dočkat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 25 minutami, mlsoun1 napsal: KonečněUž jsem se nemohl dočkat Co vybaluješ? Předpokládám, že ne ty Brejtle. XEMEX?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se