obchodnik-o3 Odesláno středa v 19:32 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:32 ivan , do peciva opatrne, s tym sa nezartuje ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno středa v 20:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:00 před 26 minutami, obchodnik-o3 napsal: ivan , do peciva opatrne, s tym sa nezartuje ... Netuším koľko toho použila, ale oba koláče boli vynikajúce . Čím ten nápoj v žiadnom prípade nechcem dehonestovat. Na bezny pohárik je fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno sobota v 10:52 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:52 Dotaz na rumové odborníky. Dostal jsem dárek z Dominikánské republiky. Láhev, naplněná sušenými dřívky a bylinkami. Má se to zalít rumem a vínem a medem. Máte s tím někdo zkušenosti a vyzkoušený postup na výrobu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno sobota v 19:34 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 19:34 …to mě tedy zaujalo Návod k použití: 1. Naplň láhev libovolným druhem alkoholu a nech 1-2 týdny zrát. Poté tekutinu slij (nepij ji!) a láhev naplň v poměru 70 % rumu, 5 % medu a 25 % vína. Rum lze nahradit whisky, vodkou, koňakem nebo vínem. Kořeny a koření pro Mamajuanu lze dále používat až 2 roky, průměrná doba zrání je 1-2 týdny, aby se dosáhlo optimální chuti. Zní to bláznivě, ale je to ze stránek distributora https://puntacana.shopping/catalog/alcohol/mamajuana/mamakhuana_dlya_nastaivaniya/33000/ A dej @VS vědět, jestli jsi měl morál ten první macerát fakt vylít… Good luck! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno neděle v 09:00 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 09:00 Ta první várka já mazání na klouby a bradavice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno neděle v 16:44 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 16:44 V 4. 1. 2025 v 11:52, VS napsal: Dotaz na rumové odborníky. Dostal jsem dárek z Dominikánské republiky. Láhev, naplněná sušenými dřívky a bylinkami. Má se to zalít rumem a vínem a medem. Máte s tím někdo zkušenosti a vyzkoušený postup na výrobu? Jo je to dobrý, čím lepší suroviny pouzijes, tím lepší je výsledný produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se