Přejít na obsah

Komu smrdí rum, tomu smrdí práce.


Conrad

Doporučené příspěvky

před 26 minutami, obchodnik-o3 napsal:

ivan , do peciva opatrne, s tym sa nezartuje ...

Netuším koľko toho použila, ale oba koláče boli vynikajúce . Čím ten nápoj v žiadnom prípade nechcem dehonestovat. Na bezny pohárik je fajn.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

…to mě tedy zaujalo 😎

Návod k použití: 1. Naplň láhev libovolným druhem alkoholu a nech 1-2 týdny zrát. Poté tekutinu slij (nepij ji!) a láhev naplň v poměru 70 % rumu, 5 % medu a 25 % vína. Rum lze nahradit whisky, vodkou, koňakem nebo vínem. Kořeny a koření pro Mamajuanu lze dále používat až 2 roky, průměrná doba zrání je 1-2 týdny, aby se dosáhlo optimální chuti.

Zní to bláznivě, ale je to ze stránek distributora 😎 https://puntacana.shopping/catalog/alcohol/mamajuana/mamakhuana_dlya_nastaivaniya/33000/

A dej @VS vědět, jestli jsi měl morál ten první macerát fakt vylít…🤪

Good luck!🤞🍀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 4. 1. 2025 v 11:52, VS napsal:

Dotaz na rumové odborníky. Dostal jsem dárek z Dominikánské republiky. Láhev, naplněná sušenými dřívky a bylinkami. Má se to zalít rumem a vínem a medem. Máte s tím někdo zkušenosti a vyzkoušený postup na výrobu?

image.png.da528a30f90c9a39f0ba1ebadc8bcba4.png

Jo je to dobrý, čím lepší suroviny pouzijes, tím lepší je výsledný produkt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...