milomac Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 před 12 hodinami, paro napsal: Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji Sent from my iPhone using Tapatalk Nepovažuji se za odborníka, jen co jsem osobně zkusil a tak nějak mně z těch sladkých zachutnalo. Můj první byl Corsario Reserve cask, někde se dá pořídit i od 650,- Kč, je to ovšem rumový drink. Asi si ho po delší době zase objednám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď upíjím zmiňovaný Legendario, rumový likér, vystihuje ho ten popisek, ale víc mně chutnal Piquero modrý i Rojo, ten je o něco dražší. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak asi nej je fakt A.H. Riise rum, pak Millonario nebo Bumbu. Jsou teď sem tam v akcích.
TomasK Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 A.H Riise za mě fakt top, zrovna o víkendu jsme u souseda degustovali Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
TomasK Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 A zrovna ten Royal Danish Navy je výbornej a do tisícovky se dá v pohodě pořídit. 1
Harwey Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 za mna odporucam piquero, ci uz modry alebo cerveny
financ Odesláno 11. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2025 Tohle měli v akci v místním konzumu. Večer ochutnáme Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vir Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 S adventním rumovým kalendářem jsem ve skluzu. Tak tedy 13 a k tomu Pink Floyd na kotoučích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
FantasticFabio Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 8 hodinami, Vir napsal: S adventním rumovým kalendářem jsem ve skluzu. Tak tedy 13 a k tomu Pink Floyd na kotoučích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ta hi-fi sestava je okouzlující ….vůbec netuším co to je za značku , ale designově je to pecka ….. to je něco staršího ? To spodní je rádio nebo cd ? Jinak ten rumo- kalendař je taky super 1
Vir Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Od shora....Akai, Pioneer, Pioneer, Universum (neni zapojen...je to krám) a dole Pioneer CD. Vše sedmdesáta až osmdesátá léta. 1 1
FantasticFabio Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 4 minutami, Vir napsal: Od shora....Akai, Pioneer, Pioneer, Universum (neni zapojen...je to krám) a dole Pioneer CD. Vše sedmdesáta až osmdesátá léta. Klobouk dolů! Krásný !!! 1
polifka Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Přeji příjemný Silvestr, do roku 2026 vykročte správnou nohou a nezapomeňte na správnou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
KurtCz Odesláno 7. března Nahlásit Odesláno 7. března Dnes jenom lehce polechtat jazycek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
milomac Odesláno 13. března Nahlásit Odesláno 13. března (upraveno) Tak na tu páteční třináctku za poslechu Vladimíra Mišíka Jednou tě potkám ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. března uživatelem milomac 1
Hector_24 Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března Tak jsem dneska zkusil poprvé tohle. Je tam rozhodně hodně cítit ananas, možná to spíš bude pro manželku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
jpteo Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna K fotbalu Suveren Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
KurtCz Odesláno 9. května Nahlásit Odesláno 9. května Poštěstilo se mi být dnes slaměným vdovcem. Takže rum, pivo, kafe a PC. Nechť hry započnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3
jpteo Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Dneska 16yo Shibbo a dream kombo. Bomba sudovka s 56%alc, fantastický suchý dřevo a kokos. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se