Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 12 hodinami, paro napsal:

Odborníci zdejší, jaký byste mi doporučili rum v cenové hladině 500-800 (1t max), trochu sladší, do začátku? Děkuji

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nepovažuji se za odborníka, jen co jsem osobně zkusil a tak nějak mně z těch sladkých zachutnalo. Můj první byl Corsario Reserve cask, někde se dá pořídit i od 650,- Kč, je to ovšem rumový drink. Asi si ho po delší době zase objednám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Teď upíjím zmiňovaný Legendario, rumový likér, vystihuje ho ten popisek, ale víc mně chutnal Piquero modrý i Rojo, ten je o něco dražší.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Jinak asi nej je fakt A.H. Riise rum, pak Millonario nebo Bumbu. Jsou teď sem tam v akcích.

• po 3 týdnech...
Odesláno
před 8 hodinami, Vir napsal:

S adventním rumovým kalendářem jsem ve skluzu. Tak tedy 13 a k tomu Pink Floyd na kotoučích 🎶🔊🎵😉

Ta hi-fi sestava je okouzlující ….vůbec netuším co to je za značku , ale designově je to pecka ….. to je něco staršího ?  To spodní je rádio nebo cd ?  Jinak ten rumo- kalendař je taky super ✌️

• Díky 1
Odesláno
před 4 minutami, Vir napsal:

Od shora....Akai, Pioneer, Pioneer, Universum (neni zapojen...je to krám) a dole Pioneer CD. Vše  sedmdesáta až osmdesátá léta.

Klobouk dolů! Krásný !!!

• Díky 1
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...