Přejít na obsah

Dressy s Tritiem

Doporučené příspěvky

před 7 hodinami, Andy The Rooster napsal:

no právě, ty jsou všechny gigantický :D

Tak ještě o půl milimetru menší a zkusit na ruce, jestli by to nešlo... 

https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-eternity-nm2080d-s1j-bk

Stylem se blíží těm expům a mají zvýšenou odolnost proti nárazu, ale zase je tam velmi malá voděodolnost... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 18 hodinami, Andy The Rooster napsal:

Marathon jsem taky našel, a tyhle jediné mi přišly "ucházející", ale nejsou tak úplně oblekové, nebo společenské. Chápeš, ne? :)

Tak jedině vybírat u Ballu ten oblekovky s tritiem umí. Marathon jsou jasně vojenské hodinky, ale možná kdyby se hodili na pěknou kůži ??? Nicméně jakou máš představu budgetu ? Ty Bally už něco stojej a u této značky první majitel většinou dost tratí.

Odkaz ke komentáři

V 2. 12. 2024 v 5:55, gathis napsal:

Tak ještě o půl milimetru menší a zkusit na ruce, jestli by to nešlo... 

https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-eternity-nm2080d-s1j-bk

Stylem se blíží těm expům a mají zvýšenou odolnost proti nárazu, ale zase je tam velmi malá voděodolnost... 

A taky už nepoužívají T100, ale méně svítící T25 :D 

Odkaz ke komentáři

V 2. 12. 2024 v 16:47, Jackie Treehorn napsal:

Tak jedině vybírat u Ballu ten oblekovky s tritiem umí. Marathon jsou jasně vojenské hodinky, ale možná kdyby se hodili na pěknou kůži ??? Nicméně jakou máš představu budgetu ? Ty Bally už něco stojej a u této značky první majitel většinou dost tratí.

Nechci investici, ale něco, z čeho budu mít radost. Cenou bych chtěl být kolem těch 60 - 80k, to je strop. Ball mi ve finále přijde jako jediná možnost, ale trochu jsem doufal, že tu někdo vytáhne nějaký no name brand a oslní mě :D 

Odkaz ke komentáři

Tak jestli to máš nastavený takhle, tak to by se možná dalo uvažovat i o nějaký customizaci. Rozpočet je myslím více než slušnej a hodinky by pak dělaly o to větší radost. Pocit že ses na jejich vytváření podílel a že nikdo jiný druhé takové nemá. 😉 Minimálně si myslím že úplně nejmenší problém by bylo přehodit ručičky, které by se měly dát sehnat jako náhradní díl.

Odkaz ke komentáři

Tak dobře. Sinn 556. Sice žádné tritium a podobne kraviny, ale zato jednickove Expy za zlomek ceny. Strojek pouze Sellita, samozřejmě žádný Rolex, ale Sinn má úchvatná pouzdra.. cena na tahu 35t. 

Upraveno uživatelem Postal80
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...