Andy The Rooster Odesláno 28. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2024 Zdravíčko, Hledám dost specifické hodinky. Chci něco na styl Rolex Explorer - takové každodenní hodinky, které něco vydrží, COSC, a s tritiovým osvětlením T100. Líbily by se mi ve stříbrném pouzdře - nejlépe 36mm. Každý tip je oceněný, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 (upraveno) Ball Engineer Marvellight - barev plno, včetně fancy různobarevné lumi Edit: aha, tak jenom 40 mm nebo 43 mm Upraveno 29. listopadu 2024 uživatelem paya01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Marathonky už jedny mám a teď vážně uvažuji nad těmito. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy The Rooster Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 V 29. 11. 2024 v 9:46, paya01 napsal: Ball Engineer Marvellight - barev plno, včetně fancy různobarevné lumi Edit: aha, tak jenom 40 mm nebo 43 mm no právě, ty jsou všechny gigantický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy The Rooster Odesláno 1. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2024 V 29. 11. 2024 v 18:30, Jackie Treehorn napsal: Marathonky už jedny mám a teď vážně uvažuji nad těmito. Marathon jsem taky našel, a tyhle jediné mi přišly "ucházející", ale nejsou tak úplně oblekové, nebo společenské. Chápeš, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathis Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 před 7 hodinami, Andy The Rooster napsal: no právě, ty jsou všechny gigantický Tak ještě o půl milimetru menší a zkusit na ruce, jestli by to nešlo... https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-eternity-nm2080d-s1j-bk Stylem se blíží těm expům a mají zvýšenou odolnost proti nárazu, ale zase je tam velmi malá voděodolnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2024 před 18 hodinami, Andy The Rooster napsal: Marathon jsem taky našel, a tyhle jediné mi přišly "ucházející", ale nejsou tak úplně oblekové, nebo společenské. Chápeš, ne? Tak jedině vybírat u Ballu ten oblekovky s tritiem umí. Marathon jsou jasně vojenské hodinky, ale možná kdyby se hodili na pěknou kůži ??? Nicméně jakou máš představu budgetu ? Ty Bally už něco stojej a u této značky první majitel většinou dost tratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy The Rooster Odesláno 3. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 V 2. 12. 2024 v 5:55, gathis napsal: Tak ještě o půl milimetru menší a zkusit na ruce, jestli by to nešlo... https://www.helveti.cz/ball-trainmaster-eternity-nm2080d-s1j-bk Stylem se blíží těm expům a mají zvýšenou odolnost proti nárazu, ale zase je tam velmi malá voděodolnost... A taky už nepoužívají T100, ale méně svítící T25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andy The Rooster Odesláno 3. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 V 2. 12. 2024 v 16:47, Jackie Treehorn napsal: Tak jedině vybírat u Ballu ten oblekovky s tritiem umí. Marathon jsou jasně vojenské hodinky, ale možná kdyby se hodili na pěknou kůži ??? Nicméně jakou máš představu budgetu ? Ty Bally už něco stojej a u této značky první majitel většinou dost tratí. Nechci investici, ale něco, z čeho budu mít radost. Cenou bych chtěl být kolem těch 60 - 80k, to je strop. Ball mi ve finále přijde jako jediná možnost, ale trochu jsem doufal, že tu někdo vytáhne nějaký no name brand a oslní mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 4. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2024 Tak jestli to máš nastavený takhle, tak to by se možná dalo uvažovat i o nějaký customizaci. Rozpočet je myslím více než slušnej a hodinky by pak dělaly o to větší radost. Pocit že ses na jejich vytváření podílel a že nikdo jiný druhé takové nemá. Minimálně si myslím že úplně nejmenší problém by bylo přehodit ručičky, které by se měly dát sehnat jako náhradní díl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 (upraveno) Tak dobře. Sinn 556. Sice žádné tritium a podobne kraviny, ale zato jednickove Expy za zlomek ceny. Strojek pouze Sellita, samozřejmě žádný Rolex, ale Sinn má úchvatná pouzdra.. cena na tahu 35t. Upraveno 7. prosince 2024 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Marathon v ručním nátahu mám, myslím si, že jsou universální. Záleží na řemínku. Jinak si myslím, že by mohlo splňovat Vaše požadavky NM2098C-L6J-BE Ball Fireman Victory Men's Watch https://watchard.com/ball-fireman-victory-nm2098c-l6j-be-men-s-watch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2024 Uf, to je ale strasna kombinacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 Ball Marvelight 36 mm: https://shop.ballwatch.ch/en/NL9616C-S1C?model=NL9616C-S1C-BK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paya01 Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 před 4 minutami, Chronopetr napsal: Ball Marvelight 36 mm: https://shop.ballwatch.ch/en/NL9616C-S1C?model=NL9616C-S1C-BK Tak ty jsou top. Navic s Rainbow trubicemi super kombinace decentních a ulítlejch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se