yaro Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Řekl bych že signalizují která číslice v pořadí určení času právě svítí. ...jo to by být mohlo, snad jen ten jejich jas bych trochu ubral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladmat Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Přesně tak.Je to postavené podle těchto stránek.http://www.electronixandmore.com/projects/vfdclock/index.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 To Tikal... a co začít třeba skromě? třeba jednolampovkou... Já neumím být skromný ,už mám něco ve výhledu,protože nemám elektrovzdělání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tak tohle je to co by se mi líbilo viz http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&t=957761&mid=0&nmt=Not+quite+a+watch%2C+Nixie+Tube+Clock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 ... náramkové digitronovky, tak to zírám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Tak tohle je to co by se mi líbilo viz http://www.pistonheads.com/gassing/topic.asp?h=0&t=957761&mid=0&nmt=Not+quite+a+watch%2C+Nixie+Tube+Clock Nosil je Steve Wozniak, fakt paráda :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 14. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2014 Cena je ovšem taky úžasná... ($575 včetně pošťáka) Fascinuje mě výdrž baterie - při 50 "juknutích" denně 5-6 měsíců... Tak, chlapi, kdo do toho půjde jako první? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jsou naprosto dokonalé a Steve má vkus, klidně bych do nich skočil,ale už vidím to celní řízení...... Jinak je jich víc : https://www.google.cz/search?q=nixie+watch&client=firefox-a&hs=URl&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VAwkU8eDBYnBhAeE64HYAw&ved=0CCoQsAQ&biw=1920&bih=875 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jsou naprosto dokonalé a Steve má vkus, klidně bych do nich skočil,ale už vidím to celní řízení...... Jinak je jich víc : https://www.google.cz/search?q=nixie+watch&client=firefox-a&hs=URl&rls=org.mozilla:cs:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=VAwkU8eDBYnBhAeE64HYAw&ved=0CCoQsAQ&biw=1920&bih=875 Je ich vela, kazdopadne original boli doma robene stvormiestne v plexi krabicke. Chalan mal niekde cely navod, nechce sa mi to ale hladat. Par sikulkov sa od neho inspirovalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Mám těžké svrbění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Je ich vela, kazdopadne original boli doma robene stvormiestne v plexi krabicke. Chalan mal niekde cely navod, nechce sa mi to ale hladat. Par sikulkov sa od neho inspirovalo. Ty jsem taky na netu potkal, to byla opravdová brutalita... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Jeětě fotka v 3D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 To už je moc velký hardcore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelikan73 Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 Nema to chybu:D:DKdoví jestli ten kryt je safirový a jakou mají voděodolnost:D:D:D Odesláno z mého GT-I8530 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2014 (upraveno) Ty jsem taky na netu potkal, to byla opravdová brutalita... To ešte stále nie je ono. Boli s ruskými IN-17, niečo podobné ako na obrázku, alebo možno tie na obrázku, akurát som sa pomýlil v počte digitronov (už to je dávno): edit: a je aj model na meshi . Use a big magnet to set the time Upraveno 15. března 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vE13Lius Odesláno 23. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2014 (upraveno) Pánové, mohli byste sem prosím dát nějaké odkazy, odkud je možné stavebnici hodin objednat? Díval jsem se, že digitronky se nechají sehnat i na Aukru, ale nějaký šikovný modul k sestavení, jsem zatím nenašel. Rád bych to totiž vyzkoušel. Také jsem se díval, že se nechá s digitronky pracovat pomocí Arduina, nemáte s tím někdo zkušenost? Upraveno 23. března 2014 uživatelem Vencalekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Pročti vlákno od začátku, informace jsou uvedeny...Ve zkratce - v ČR snad jedině toto - asi nejlevnější verze na pokusničení (digitrony z aukra či nějakého měřáku, deska z Tipy a součástky GES a GM).Jinak musíš do zahraničí, osvědčená varianta je PVElectronic, dále např Nocrotec a mnoho dalších, dle přání a kapsy každého soudruha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Parádní analogy... pravda, trochu moc do hloubky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 Takže další možnosti nákupu těchto hraček:Ask Jan FirstCathode cornerKosboNixiekitsNixiekitworldResonant InstrumentsTayloredgeSphereTubehobby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 24. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2014 ... a ještě třeba:NixieclockNixieclock.euRamseyTubeclock...no a pak už je potřeba jen prasátko odpovídající velikosti k rozbytí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se