Moty Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/butik/staromestske-namesti/ Včera jsem se stavoval u Bechyněho podívat se na Pelagos GMT, sice je tam nemají, ale řekli, že budou zřejmě 14.12. otevírat Tudor boutique na Staromáku
paya01 Odesláno 6. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2024 To je paráda. Hned vedle je boutique Omegy, takže pěkná koncentrace super strojoven.
gathis Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2024 (upraveno) Nevím zda to patří sem, ale včera jsem se stavěl v Carollinu a chtěl se podívat na Rangery. Neměli je na prodejně, ale zrovna měl na ruce prodejce své soukromé a nechal mě je vyzkoušet. Velmi příjemná návštěva a velký respekt k tomu, že mi je půjčil. Edit: kdyžtak to prosím smažte, už vidím, že jsem netrefil vlákno. Díky Upraveno 8. prosince 2024 uživatelem gathis
Johanes Odesláno 10. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2024 @gathis koukám,že reklamy na obchvatu zabraly Taky jsem do nich chtěl jít,ale jsem opravdu na suchu
botswan Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března Včera jsem se tam byl podívat a za mě paráda! Vyzkoušel pár hodinek a výborně pokecal s mladým prodavačem...no a ještě mi k tomu natočili pivčo Prý jsou jediný Tudor butik na světe co tohle má (po schválení ve Švajcu :-)). 3
sam.svi Odesláno 18. března Nahlásit Odesláno 18. března Taky mě posledně lákal, že má čerstvě naraženo, tak jestli si nedám. Byl jsem tam už asi dvakrát a celkově super zkušenost. O hodinkách toho prodejci vědí hodně a výběr je tam samozřejmě širší než kdekoliv jinde, takže za návštěvu to stojí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se