jiriku23 Odesláno 21. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2024 Ahoj, rád bych nějaký názor nasměrování. Koukám po automatech (ty stále nemám). Mám docela jasnou představu co chci a co ne, třeba někdo nasměruje správným směrem. Velikost do 44MM, tloušťka do 13MM, tah, nechci datum a nechci skeleton. Safír s AR i bez AR Průhled na strojek super ale to bych oželel. Cena 18-20K (nemusí být ve fólii) Líbí se Hamilton Murph 42MM A Navy Scuba od Hamiltonu hlavně teda strojek s rezervou 80hodin. Děkuji za každou radu případné info. Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra_v Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 AVIATOR AIRACOBRA 43 HERITAGE V.3.39.0.341.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 (upraveno) Jsem docela zvědavý, co se tu objeví. Po no date hodinkách už nějakou dobu koukám a je to až nečekaně složité a navíc v tomto rozpočtu. Nejčastěji na zajímavé kousky narazim u nějakého microbrandu. Naposledy mě zaujal Wolbrook: https://wolbrook.com/en-fr/products/outrider-automatic-no-date-watch-blue Jinak jedny bílé Hamilton Khaki Navy Scuba jsou zde v inzerci a navíc v top stavu. Upraveno 22. prosince 2024 uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 11 hodinami, petr4612 napsal: Jsem docela zvědavý, co se tu objeví. Po no date hodinkách už nějakou dobu koukám a je to až nečekaně složité a navíc v tomto rozpočtu. Nejčastěji na zajímavé kousky narazim u nějakého microbrandu. Naposledy mě zaujal Wolbrook: https://wolbrook.com/en-fr/products/outrider-automatic-no-date-watch-blue Jinak jedny bílé Hamilton Khaki Navy Scuba jsou zde v inzerci a navíc v top stavu. Ano je to přesně jak píšeš samotného mě to zarazilo a nečekal jsem jak to bude BEZ data složité v podstatě velká většina je field nebo aviator když se vyřadí i ten skeleton . Chápu že jde i o rozpočet ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Přidám návrh na jedny bezdatumovky: Citizen Tsuyosa Automatic Small Seconds NK5010-51L Splňují všechny zadané parametry. Průměr 40mm, výška 11,7mm, safírové sklo, automatický strojek 8322 s rezervou nátahu 60 hodin, průhled na strojek, který je dokonce hezky zdobený. S cenovkou necelých 10 000 Kč u AD se určitě vejdou i do rozpočtu. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Před hodinou, dragys27 napsal: Přidám návrh na jedny bezdatumovky: Citizen Tsuyosa Automatic Small Seconds NK5010-51L Splňují všechny zadané parametry. Průměr 40mm, výška 11,7mm, safírové sklo, automatický strojek 8322 s rezervou nátahu 60 hodin, průhled na strojek, který je dokonce hezky zdobený. S cenovkou necelých 10 000 Kč u AD se určitě vejdou i do rozpočtu. jo to je vkusné i ta korunka super, zajímavé jen si říkám jaká tam bude kvalita za 8K ale povedené, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 @jiriku23 Podle mého názoru není potřeba se u značky Citizen bát o kvalitu. Ale je to samozřejmě věc osobního vkusu a také jak moc je člověk náročný. Doporučuji si je v hodinářství prohlédnout naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 23. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 5 minutami, dragys27 napsal: @jiriku23 Podle mého názoru není potřeba se u značky Citizen bát o kvalitu. Ale je to samozřejmě věc osobního vkusu a také jak moc je člověk náročný. Doporučuji si je v hodinářství prohlédnout naživo. Jasně chápu a tohle chci určitě vidět na “živáka”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 26. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 V 22. 12. 2024 v 22:13, petr4612 napsal: Jsem docela zvědavý, co se tu objeví. Po no date hodinkách už nějakou dobu koukám a je to až nečekaně složité a navíc v tomto rozpočtu. Nejčastěji na zajímavé kousky narazim u nějakého microbrandu. Naposledy mě zaujal Wolbrook: https://wolbrook.com/en-fr/products/outrider-automatic-no-date-watch-blue Jinak jedny bílé Hamilton Khaki Navy Scuba jsou zde v inzerci a navíc v top stavu. Teď jsem projel značku z odkazu a musím uznat dva modely to jako zaujalo hodně, zpracování co jsem zde na fóru četl hodně dobré. Dokonce mají i mecaquartz a miyotu 9 řadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geralt Odesláno 29. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2024 (upraveno) Squale 1521 Militaire perfektní pouzdro, WR500 v kompaktních rozměrech, průměr cca 41.5-42mm, výška 12.5mm, neskutečně pohodlné na nošení.. velmi slušná lumi, žádné datum - co víc si přát edit: tah samozřejmě lze, já radši kůži nebo gumu Upraveno 29. prosince 2024 uživatelem geralt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Co něco od Smiths? https://www.timefactors.com/collections/smiths Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Smiths můžu doporučit, mám je chvíli, ale za ty peníze paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 29. 12. 2024 v 22:29, geralt napsal: Squale 1521 Militaire perfektní pouzdro, WR500 v kompaktních rozměrech, průměr cca 41.5-42mm, výška 12.5mm, neskutečně pohodlné na nošení.. velmi slušná lumi, žádné datum - co víc si přát edit: tah samozřejmě lze, já radši kůži nebo gumu To je mimo cenovku ale i tak díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V 30. 12. 2024 v 10:33, Chronopetr napsal: Co něco od Smiths? https://www.timefactors.com/collections/smiths Kouknu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Murph je podla mna najlepsia volba. Mat rovnake kriteria ako ty urcite by som ich bral… seriozna znacka, su slusne spracovane a naozaj dobre vyzeraju. Ako alternativa ma napadaju trebars klasicke pilotky od Laco. Opat, seriozna znacka, klasicky dizajn, dobre spracovanie, hlavne vzhladom na cenu… https://www.laco.de/de/uhren/fliegeruhr-basis/fliegeruhr-augsburg-42mm-automatik-lederband Dalsia moznost by bola Stowa Flieger Verus… https://www.stowa.de/flieger-verus-40-automatik-basis-ohne-logo-ohne-datum-fliegerband-ohne-nieten Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 12 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Murph je podla mna najlepsia volba. Mat rovnake kriteria ako ty urcite by som ich bral… seriozna znacka, su slusne spracovane a naozaj dobre vyzeraju. Ako alternativa ma napadaju trebars klasicke pilotky od Laco. Opat, seriozna znacka, klasicky dizajn, dobre spracovanie, hlavne vzhladom na cenu… https://www.laco.de/de/uhren/fliegeruhr-basis/fliegeruhr-augsburg-42mm-automatik-lederband Dalsia moznost by bola Stowa Flieger Verus… https://www.stowa.de/flieger-verus-40-automatik-basis-ohne-logo-ohne-datum-fliegerband-ohne-nieten jj Laco to vím. Tam je fajn, že se dají “nakonfigurovat” jak člověk potřebuje, nevím jak kvalita ale měl jsem Štajny a tam to bylo v pohodě v rámci cenovky samozřejmě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Kvalita u Laco je uplne v pohode a primerana cene. Podla mna znesu aj zrovnanie s Hamilton. Tym myslim celkove spracovanie. Dovod preco su zakladne Laco modely „lacne“ je ze maju v sebe japonsky Miyota strojcek. Za mna je to Ok… jednoduche, odskusane, spolahlive. Pred par mesiacmi som kupoval 40 kuskov ako firemne darceky a zatial sa mi nikto nestazoval ze by bol problem… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna Z druhé ruky pokud je čas čekat na příležitost pod 20k. Podobný styl jako Murphy mě napadají Nivada Super Antartic Nebo Hanhart Preventor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 2 hodinami, Dawdler napsal: Z druhé ruky pokud je čas čekat na příležitost pod 20k. Podobný styl jako Murphy mě napadají Nivada Super Antartic Nebo Hanhart Preventor Děkuji za tip ale hledám hodinky na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dawdler Odesláno 1. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna před 42 minutami, jiriku23 napsal: Děkuji za tip ale hledám hodinky na tahu. Oboje se dělají na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se