jovani Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 ktoru laserku vybrat pod stromek pre otca, dochodcu?HP LaserJet Pro CP1025nw alebo SAMSUNG SL-C430W?nemam absulutne ani potuchy, podla coho sa rozhodnut, a ked vidim ceny nahr. tonerov ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Kup něco s wifi, ať nemusí tahat kabely. Taky se hodí, když to umí oboustranný tisk automaticky. Toner neřeš, vydrží hodně (alespoň co mám zkušenost od HP). A kolik toho důchodce může tisknout? Pokud si teda netiskne třeba knížky (což je teda cenově nesmysl, ale někdo to stejně dělá). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 obidve maju wifi, ale iba jednostrannu tlac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 Úplně jsem přehlédl, že jsou obě barevné. Opravdu to důchodce na doma potřebuje? Jen to prodražuje samotné zařízení i tisk. Zkus upřesnit, jaké by mělo být využití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2016 uplne normalne, vidi clanok na nete a stranku si vytlaci a ulozi do "sanonu", kedykolvek sa k tlacenej forme vrati a nemusi otvarat notas ... Canon Pixma chyba B200 nejde ziadno odstranit, takze atramentovu zavrhujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 (upraveno) Jednoho takového zasloužilého archivního "experta" co si úplně všechny(!) maily a WWW stránky před přečtením tiskne a následně zakládá do šanonů máme v práci - někdy v 80. letech se totiž dočetl, že koukat do obrazovky je prý zdraví škodlivé a od té doby "nemůže jinak". Jestli v takových zhovadilostech (namísto vysvětlení jak v roce 2016 fungují záložky) hodláš tatíka podporovat nákupem nové tiskárny, jsi bez pardonu stejný trouba PS: Jinak ten Samsung má reálné tiskové náklady v barvě zhruba jako inkjet - takže zde vlastně bude vhodnější... Upraveno 20. listopadu 2016 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Kluci PC vládnoucí potřebuju radu.Vyměnil sem konečně starý Visty za Desítky a musel sem se hrabat v BIOSu aby se to z flešky nainstalovalo a teď se mi neukazuje druhej disk... Moh sem něco zkonit v tom BIOSu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Stiskni na klavesnici okno+X zaroven a tam ti vyjede nabidka. Mam to v AJ, tak tam mam Disk Management. Tam bys ten disk mel videt, klikni na nej pravym mysitkem a vyber si z nabidky, co potrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Stiskni na klavesnici okno+X zaroven a tam ti vyjede nabidka. Mam to v AJ, tak tam mam Disk Management. Tam bys ten disk mel videt, klikni na nej pravym mysitkem a vyber si z nabidky, co potrebujes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Dekuju, pomohlo mi to... Disk neměl přiřazený písmeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 synci nemohu se z PC (W10) dlouhodobě přihlásit do mejlu .... píše to tuhle věc z iPadu se přihlásím bez problému costím ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 2Ypo: Tvé Okenice se rozhodly používat jiný/nabořený DNS server, než ten který (správně) používá iPad. Pokud máš v podrobnostech TCP/IP v nastavení sítě u DNS "automatický výběr", zkus tam na chvíli šoupnout googlovský 8.8.8.8 a uvidíš... a jestli tam naopak máš nějaké číslo napevno, zkus to dát na automatiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) AhojtePotrebujem poradiť. Chcem na 1TB harddisk stiahnuť film o veľkosti 4,2 GB a vypisuje mi, že nie je dostatok miesta na cieľovom médiu, pričom ten harddisk je skoro prázdny:( Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) FAT32 ? Jinak nevím. Edit: Teda jestli vůbec je možný ho mít na 1TB. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 (upraveno) Já nemluvit jazykem tvýho kmene:)Len dodám, že mám windows10 a HDD je Samsung M3 portable 1TB, ktorý som kupoval asi pred pol rokom, tak neviem, či to mám nejako komprimovať, alebo neviem čo. Upraveno 25. listopadu 2016 uživatelem robo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 AhojtePotrebujem poradiť. Chcem na 1TB harddisk stiahnuť film o veľkosti 4,2 GB a vypisuje mi, že nie je dostatok miesta na cieľovom médiu, pričom ten harddisk je skoro prázdny:( Špatný sytém souborů, doporučuji přeformátovat na NTFS. V průzkumníku klikni na disk, vlastnosti a koukni na systém souborů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Asi to každý ví, ale pro jistotu. Formátováním se disk vymaže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Já nemluvit jazykem tvýho kmene:)Len dodám, že mám windows10 a HDD je Samsung M3 portable 1TB, ktorý som kupoval asi pred pol rokom, tak neviem, či to mám nejako komprimovať, alebo neviem čo. Tento počítač - pravým tlačítkem myši klikni na ten disk - dej vlastnosti - a podívej se, co je napsáno u "Systém souborů". Pokud je tam "FAT32", tak tento systém souborů standardně neumožňuje velikost souborů větší než 4 GB.Pokud máš tento disk systémový - tj. na tomto disku nainstalovaný systém, programy a uložená data, tak s formátováním opatrně viz příspěvek nade mnou od VS - formátováním bys o vše přišel. Pokud si chceš nahrát na disk soubor větší než 4 GB bude potřeba mít na disku systém souborů NTFS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Máte pravdu je tam FAT32 a ako to zmením na NTFS? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Je to len externý HDD a v podstate nič na ňom dôležite nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se