ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 V příručce nic nepíšou? Příručka je na přiloženém CD, je v angličtině, má 147 stran a nerozuměl bych ji ani kdyby byla v češtině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Zdar - mám tu samou Motorolu (UPC) a k ní připojený router Netgear WGR614 = pokud si pamatuju tak instalace byla celkem snadná a v češtině - snad jediný co se nastavovalo bylo heslo pro wifi (mám to asi dva roky a stále to funguje) Heslo jsem taky zvládl, pak už na mě vyskakujou ty pitomý okna a ať tam něco nacvakám a nebo se to snažím přeskočit, tak mám smůlu a nepřipojí se to... Určitě to bude kravina, ale já jsem it lama totale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Zkus dopsat MAC adresu do toho okna a pak teprve tlačítko Klonuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Zkus dopsat MAC adresu do toho okna a pak teprve tlačítko Klonuj. Entschuldigen Sie bitte - was ist das "MAC adresu"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Příručka je na přiloženém CD, je v angličtině, má 147 stran a nerozuměl bych ji ani kdyby byla v češtině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 MAC adresa nebo Fyzická Adresa je v následujícím tvaru - 00-11-09-95-26-FE.Přidávám návod pro zjištění.MAC.doc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Přápadně tady: wiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 horhe: Tam je akorát napsáno "vložte instalační CD a postupujte dle instrukcí..." JohDoeX: Díky, jdu to zkusit. All: Nevyplňuju ani to "Host jméno", bo nevim co to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 All: Nevyplňuju ani to "Host jméno", bo nevim co to je... Klidně nechat prázdné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Objevilo se mi následující okno, jdu to zkusit, za 10 min back... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ještě připomenu, že se musí klonovat MAC adresa toho počítače, který byl připojen při zprovozňování připojení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ještě připomenu, že se musí klonovat MAC adresa toho počítače, který byl připojen při zprovozňování připojení. Tomu moc nerozumím, ale hlavní je, že teď už mě to nepustí ani přes to heslo - píše, ať zkontroluji připojení. Já se z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Pokud se bude klonovat adresa jiného počítače, tak to nebude fungovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Tomu moc nerozumím, ale hlavní je, že teď už mě to nepustí ani přes to heslo - píše, ať zkontroluji připojení. Já se z toho Hele, když ten wifi router vypojíš a napojíš, jak to bylo předtím (z motoroly do compu), tak by to mělo fungovat normálně, ten wifi router zresetovat do továrního nastavení a začít znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Pokud se bude klonovat adresa jiného počítače, tak to nebude fungovat. Zkoušel jsem to z toho samého PC. Jdu ten router vyresetovat a když se to nepovede tak vyhodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Tak nic - prostě se nedostanu přes heslo. Pořád mi to píše, ať zkontroluji připojení. Zkouším pořádně zasunout konektory, jiné zdířky, staré heslo, nové heslo - a nic. Resetování má být po podržení tlačítka reset a rozblikání se kontrolky "Power" - po deseti minutách už mě bolel prst a vzdal jsem to... Kurňa to mne štve! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 velký písmena, malý písmena -- čísla - mezery - píšeš to správně ? Ano... Netváří se to chybově kvůli heslu, ale že to nemá připojení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Ricous: Zkoušels ten modem na pár minut vypnout, jak Ti radil Ki?iSan-? ? Před léty jsem to stejný řešil u UPC taky. Po pár hodinách jsem byl ochoten přiznat, že jsem hňup, zavolal na tech. podporu UPC a toto bylo první, co mi tehdy poradili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 Kluci všem díky, ale vážně to nešlape.. Mám podezření na kabel mezi routerem a Motorolou... Zkusím to vyměnit a dám vědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2011 (upraveno) Propojení si jednoduše vyzkoušíš příkazem ping + adresa modemu nebo routeru. Podle Tvého výpisuping 89.103.203.1 Tím vyzkoušíš propojení PC a routeru. Upraveno 1. dubna 2011 uživatelem JohnDoeX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se