Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně výběru outdoorových hodinek. Brouzdám tady forem (a nejen forem) už dlouho, a zatím mě nic nezaujalo, tak to zkusím konkrétně.

Požadavky: analogové, quartz, ocelové (titanové, prostě odolné) pouzdro, WR min 10 atm, přehledný ciferník(jednoduchý), datumovka, žádné nebo minimum funkcí navíc, otočná luneta. Hlavní funkce ODOLNOST

Pro inspiraci něco na tenhle způsob: http://www.highlife.cz/uzi-hodinky-vojensk...i-tritium-v1673 ale, nějak to není ono. Cena nerozhoduje, ale preferoval bych nižší cenovou kategorii, neboť s nimi bude nešetrně zacházeno.

Děkuji za případné návrhy, no a pokud doplníte vlastní nebo zprostředkovanou zkušenost, budu jedině rád :-)

Odesláno
Traser, je o nich tu hodně vláken...........

Tam se nespleteš.

Jojo, děkuju, na Trasery jsem koukal, je to jedna z možností. Ty co se mi líbí jsou ale většinou jen WR 3 atm. Nebo pak chronograf a ten mi nevyhovuje. Přesto zatím zůstává jednou z možností.

Dík

Odesláno
to jsou G-Shocky co maji raficky, rucicky.

casio-g-shock-giez-wave-ceptor-gs-1100d-1a.jpg

druhu, barev, tvaru je mraky.

taky dík, ale ty jsou úplně mimo, komplikovaný( např. chronograf - viz výše), bez lunety, na můj požadavek trochu star-trek

ale dík za názor

Odesláno

Řešil jsem ted podobnej problém.. Přišly mi hodinky Smith and Wesson Tactical..vlastně vobšleh luminoxů, je to stejná úrověn jako ony Uzi a podobně.. (nevím zda je Traser vobšleh Luminoxů taky nebo už košer army výrobce) SW se projevily jako šunty, reklamoval jsem a nyní mi poštou putují Traser Super Sport z obchodu Chronoshop kde jsou v unikátním výprodeji za 3400..Takže ..šel bych do těch .(use Google , jsem lemra líná)

nebo opravdu Casio G shock. Byly mi doporučovány ze všech stran ale nepřenesl jsem se přes Star Trek design.Pravdou je že všechny Casia co jsem odrovnal fungujou doteď v šupleti pouze tak porůznu bez místa kam chytit řemen nebo s rozfláknutým sklíčkem ale šlapou.Ale nebyly to G shocky..

Abys věděl co v mém podání znamenají outdoorové hodinky tak věz že to co já těm chudinkám dělám by přivedlo drtivou většinu zdejších chronomilovníků do Bohnic nebo by je to donutilo spáchat obřadní sebevraždu..

Odesláno
Abys věděl co v mém podání znamenají outdoorové hodinky tak věz že to co já těm chudinkám dělám by přivedlo drtivou většinu zdejších chronomilovníků do Bohnic nebo by je to donutilo spáchat obřadní sebevraždu..

Myslíš???? :lol2:

4morepower - jo,sorry....lunetu na G-čkách nenajdeš.....ale taky nevěřím,že najdeš odolnější hodinky....:)

Ještě bych Ti doporučil nějaké Luminoxy,jedny má bratr(je voják z povolání),nosí je jen a pouze v práci......je hodně akční....a nemůže si je vynachválit.Ovšem cenově jsou trochu výše.....

Odesláno (upraveno)
Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně výběru outdoorových hodinek. Brouzdám tady forem (a nejen forem) už dlouho, a zatím mě nic nezaujalo, tak to zkusím konkrétně.

Požadavky: analogové, quartz, ocelové (titanové, prostě odolné) pouzdro, WR min 10 atm, přehledný ciferník(jednoduchý), datumovka, žádné nebo minimum funkcí navíc, otočná luneta. Hlavní funkce ODOLNOST

Pro inspiraci něco na tenhle způsob: http://www.highlife.cz/uzi-hodinky-vojensk...i-tritium-v1673 ale, nějak to není ono. Cena nerozhoduje, ale preferoval bych nižší cenovou kategorii, neboť s nimi bude nešetrně zacházeno.

Děkuji za případné návrhy, no a pokud doplníte vlastní nebo zprostředkovanou zkušenost, budu jedině rád :-)

Žádné hodinky s mechanickými součástmi nebudou tak odolné jako digitálky - co se odolnosti vůči přetížení (náraz) týče.

No, abych si přihřál svojí polívčičku (můj bývalý zaměstnavatel), tak

S1-141-11-121.JPGS1-141-11-222.jpgS1-161-12-121.jpg

Vodotěsnost 200m, šroubovací korunka, sklíčko je zapuštěné pod úroveň pouzdra (menší šance na poškrábání), ETA strojek

Upraveno uživatelem Patrik
Odesláno

Dík za odpovědi, vše to projdu.

Je jasný, že digi vydrží víc než klasické uspořádání:-) ale G-shock ne ani ručičkové, jsou prostě na mě moc kosmický.

Nej mi zatím připadají ty TRASER super sport, navíc ta cena je víc než přívětivá. Jsou skutečně tak odolný jak se tváří?

CAT vypadají taky dobře, vyrábějí se i s lunetou, vím o nich. Jestli hodinky vydrží to co jejich boty, tak to klobouk dolů.

TIMEXy - máte s nimi někdo osobní zkušenost (alespoň s podobným modelem)? (jen ta kapka na datumovce....)

dik

Odesláno
Tissot T-Touch Expert

Funkcii maju nespocetne,ale vsetky sa pri outdoorovych aktivitach zidu.

Zajímavé, odrazuje mě ovládání dotykem sklíčka. Taky mi připadají méně přehledné.

Ale děkuji :-)

PS: funkce jako kompas, výškoměr, teploměr apod jsou k prdu. Fajn lákadlo pro turisty....

Odesláno

Apropo

2Elvis: pokud je SaW (zmíněná kopie luminox) šunt a píšeš, žes je reklamoval, co byla vada?

Je-li to stejná kategorie jak ty UZI, tak to asi nebudou taky žádnej zázrak, viď?

Odesláno

Já se tedy v hodinkách vyznám jen o málo víc než vůbec, ale s těmi funkcemi k prdu nesouhlas - takový barometr na se ti během plavby na nějaké kocábce může dost hodit, když vidíš jak to padá dolu a na palubě pár nováčků... právě čas šupem ke břehu :rolleyes:

Zajímavé, odrazuje mě ovládání dotykem sklíčka. Taky mi připadají méně přehledné.

Ale děkuji :-)

PS: funkce jako kompas, výškoměr, teploměr apod jsou k prdu. Fajn lákadlo pro turisty....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...