Peerl Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ahoj všichni, mám prosbu, potřeboval bych poradit jestli nevíte o někom kdo kompletně renovuje ciferníčky u hodinek? Předem díky za radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Zkus se mrknout třeba SEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Zkus se mrknout třeba SEM Zdravim No, ted jsem trochu znejistel. Poslat cifernik svycarskych hodinek na renovaci Polakovi, inu... Mozna jsem plny predsudku, ale mam z toho zvlastni pocit... Muzu poprosit nejake dalsi informace - co jsi u nich nechaval restaurovat, s jakym vysledkem, za kolik...? Dosud jsem dostal pozitivni reference od hodinaru (konkretne p. Wildt ze Smichova a p. Broz z pasaze Alfa) jen na jakousi nemeckou firmu se slovy "firem to dela spousta, ale jenom tahle dobre"... A ted doporuceni na Polaka - zkratka jsem poranu ve schize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Zdravim No, ted jsem trochu znejistel. Poslat cifernik svycarskych hodinek na renovaci Polakovi, inu... Mozna jsem plny predsudku, ale mam z toho zvlastni pocit... Muzu poprosit nejake dalsi informace - co jsi u nich nechaval restaurovat, s jakym vysledkem, za kolik...? Dosud jsem dostal pozitivni reference od hodinaru (konkretne p. Wildt ze Smichova a p. Broz z pasaze Alfa) jen na jakousi nemeckou firmu se slovy "firem to dela spousta, ale jenom tahle dobre"... A ted doporuceni na Polaka - zkratka jsem poranu ve schize... Bylo to probíráno zde na fóru, tak ti poradím zde oblíbené : použij tlačítko vpravo nahoře Hledání. Jsem zvědavý, jak by se Ti líbilo číst na zahraničním fóru, že Češi neumí nic jiného než krást. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Bylo to probíráno zde na fóru, tak ti poradím zde oblíbené : použij tlačítko vpravo nahoře Hledání. Jsem zvědavý, jak by se Ti líbilo číst na zahraničním fóru, že Češi neumí nic jiného než krást. K tematu: Diky, prohledam. Od tematu: Jednak by me ten Tebou zminovany vyrok zvlast nepobouril, protoze by na tom kus pravdy byl, a jednak se necitim byt patriotem, takze places sice krasne, ale nejen na spatnem hrobe, ale dost mozna na uplne jinem hrbitove... Navrch jsem rozhodne nerekl nic podobneho tomu, co se mi tu snazis vlozit do ust, cimz Tvuj vyrok prave spadl do skatulky "pokus o demagogickou argumentaci". A to vsechno jen proto, ze jsem se odvazil zeptat, jestli s nimi mas osobni zkusenost, prip. jakou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Když pohledáš, najdeš tu myslím i pozitivní reference na tu Poznaň. Ale pokud se ti to nelíbí, zkus třeba tohle: http://www.taktik.wz.cz/ Taky se to tu probíralo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Když pohledáš, najdeš tu myslím i pozitivní reference na tu Poznaň. Ale pokud se ti to nelíbí, zkus třeba tohle: http://www.taktik.wz.cz/ Taky se to tu probíralo.. Hledam, hledam... Zda se, ze jsem Polaka podcenil. Kazdopadne projdu i ten Tvuj tip... Zacinam se dostavat zpatky do presvedceni, ze by si nektere me vintage ciferniky takovouhle rekonstrukci zaslouzily... Jen mi dosud nedoslo, co ze je na tom tak komplikovaneho, ze od toho davaji vsichni ruce pryc... A vida - razem mam dva tipy na potencialni sikovne ruce... Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smarter Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 To je nahodicka. Zrovna jsem dneska rano o polacich jako hodinarich meditoval Inu, tezko rict zadnou zkusenost nemam, natoz s konkretni firmou. Ale polak Antoni Patek zalozil pred mnoha lety takovou malou firmicku - Patek Philippe, mozna jsi o nich uz slysel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 (upraveno) K tematu: Diky, prohledam. Od tematu: Jednak by me ten Tebou zminovany vyrok zvlast nepobouril, protoze by na tom kus pravdy byl, a jednak se necitim byt patriotem, takze places sice krasne, ale nejen na spatnem hrobe, ale dost mozna na uplne jinem hrbitove... Navrch jsem rozhodne nerekl nic podobneho tomu, co se mi tu snazis vlozit do ust, cimz Tvuj vyrok prave spadl do skatulky "pokus o demagogickou argumentaci". A to vsechno jen proto, ze jsem se odvazil zeptat, jestli s nimi mas osobni zkusenost, prip. jakou... Ne, osobní zkušenost s nimi nemám, nepotřeboval jsem renovovat ciferník, jen jsem chtěl na základě pozitivní zkušenosti jiných tazateli poradit. Snad Ti tato odpověď nebude připadat demagogická. Než tady rozvíjet teorie kdo je lepší, jestli Polák, nebo Němec, možná by nám všem pomohlo, kdyby si tady dal kontakt na tu Německou firmu (jestli ji máš) a Peerl i my ostatní bychom si mohli svobodně vybrat. Upraveno 16. února 2009 uživatelem Adam99 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Ad Patek > Musim se priznat, ze kdyz jsem se pred nejakou dobou dozvedel o puvodu pana zakladatele, docela ve mne hrklo. Ne snad, ze bych proto nepovazoval ty hodinky za kvalitni, ale prijde mi to zkratka zvlastni. Abych predesel dalsim diskusim na tema "a jak by se Ti libilo, kdyby nekdo tvrdil, ze Cesi umi jen krast", dam priklad, ktery by muj postoj prezentoval prilehaveji. Je to asi jako kdybych se na zahranicnim foru o kave docetl, ze v Cechach se pripravuje vyborne espresso. Mel bych s tou informaci zasadni problem - ne proto, ze bych existenci spravne pripraveneho espressa v Cechach zpochybnoval, ale zkratka proto, ze empirie vy smyslu mnozstvi negativnich zkusenosti a temer zanedbatelneho zlomku zkusenosti pozitivnich by mi velela pristupovat k teto informaci velmi obezretne a snazit se ji overit drive, nez si od ceskeho baristy objednam dozivotni zasobu ristretta Ad nemecti renovatori > Bohuzel ted ten kontakt nemuzu nikde najit, ale urcite ho sem jeste dnes, nejpozdeji zitra, hodim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Tak jak jsem slibil, cinim. Tuto firmu mi doporucil na tomto foru jiz take v dobrem zminovany hodinar p. Wildt ze Smichova. Jak jsem kontakt obdrzel, tak predavam dal (mne se na web teto firmy dostat nepodarilo, ale je mozne, ze jde o chvilkovy vypadek - netusim). Richard Bethge Karlstrasse 9-13 D-75228 Ispringen Tel: 0049 (0) 7231-891 82 web: www.bethge-uhren.de e-mail: info@bethge-uhren.de Bohuzel se stavim do rady tech, kteri doporucuji doporucovane, ale osobni zkusenost nemam. Porad tak nejak doufam, ze sem nekdo prijde a rozsekne to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shorty.boy Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 Předpokládám, že ty poláky asi ještě nikdo nezkoušel, že? Zajímalo by mě jaká je zhruba cena celkové renovace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2009 web: www.bethge-uhren.de Funguje http://www.bethge-soehne.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se