Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny,

před několika měsíci jsem dospěl k rozhodnutí, že sbírka hodinek je něco, čím si budu léčit počínající krizi středního věku :D… Co se prvních hodinek týče, tak mám celkem jasnou představu, ale narazil jsem u výběru boxu, kam je uskladním. Má představa je, aby to byl box na 6 (může být i víc) hodinek s průhledným víkem, a zároveň aby měl ještě jeden šuplík navíc, kam bych uskladnil příslušenství na drobné opravy (pinzety, hadříky, svěráček atp.). Existuje něco podobného? Zatím jsem nic podobného nenašel.

Předem díky.

jt

Odesláno
před 6 minutami, Spongebob napsal:

Já koupil manželce tu první variantu s 12ti hodinkama dole..

Nahoře má naušnice, v prostřed náramky a řemínky..

Na pohodku.

https://a.aliexpress.com/_EzynlEk

Pro mě asi trochu overkill, ale rozhodně splní, co bych od toho potřeboval… díky za tip :)

Odesláno

V tom samém odkazu můžeš zvolit i variantu 6. Vypadá slušně, stojí pár peněz, a  asi splní to, co chceš. Je potřeba kliknout (nelogicky) na FARBE.

• Dát hlas 1
  • po měsících...
Odesláno

Zdravím, momentálně řeším stejný problém, tj. kam s nimi. Pouzdra na 3 kusy se mi zdají malá, pak se nabízí na 6 jako ideální velikost pro mou sbírku. Odkaz z ledna už funkční není, jinak jsem koukal na různé boxy, skončil u koženého Wolfu na 8 kusů, ale ta cena...a recenze zde taky (asi) nejsou, tak nvm jestli s ním má někdo zkušenost, nebo jít do levnější varianty.

Odesláno
Před hodinou, Ynlive napsal:

Zdravím, momentálně řeším stejný problém, tj. kam s nimi. Pouzdra na 3 kusy se mi zdají malá, pak se nabízí na 6 jako ideální velikost pro mou sbírku. Odkaz z ledna už funkční není, jinak jsem koukal na různé boxy, skončil u koženého Wolfu na 8 kusů, ale ta cena...a recenze zde taky (asi) nejsou, tak nvm jestli s ním má někdo zkušenost, nebo jít do levnější varianty.

Zkus ten box na 6 , který tu nabízel @Harwey 6 kusů je ideální stav ! Nevím jestli už ho neprodal! Je sice bez šuplíčku , ale nevadí. Mám stejný a nářadí mám jinde . 

• Like 1
Odesláno
před 6 minutami, Jocker napsal:

Já taky dlouho vybíral a pak jsem dospěl k závěru, že to nutně potřebuju.IMG_3452.thumb.jpeg.0987b19171385ab9be994515aa23465e.jpeg

Box krásnej …. Sbírka úžasná , ale ….. bylo by tam místo i pro jinou značku? Nebo na smíchání máš jinej box? Ale sbírka suuuuupper ! 

Odesláno

Tak dcera to po narozeninách spočítala a potřebuje box na 8 ks, to je magor 🙄😁. Prosím o nějaký ověřený/vyzkoušený tip, asi nic hoch. Ty z Lídlu mám a popravdě nic moc to nevydrží - rozlepilo se víko, ale řešitelné.... jo a nemají/nenašel jsem je. Díky za odkaz/doporučení 😉.

Odesláno

Teď jsou nějaký v prodejním vlákně ….

před 17 minutami, Ynlive napsal:

Já teď pokoukávám po této strance, boxy nevypadají nejhůře, jsou v různých velikostech, ale odzkoušeno to nemám. Box na 6 hodinek

Co ty co jsou v prodejním vlákně

Odesláno

Mě ty z inzerce taky nějak neoslovily. Zatím mi fakt stačí i rozměrově box na 6, větší budu řešit až to bude aktuální 😀

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...