bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Ty ručky je opravdu třeba mít masivní - mrkněte třeba na B-Uhr Automatik http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#16 na kterých jsou dva typy. Masivní ručky na obrázku vlevo jsou přehlednější, tedy pro tenhle typ hodinek lepší.
B.F.G. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Já bych měl jeden kompromisní návrh. Necháme udělat ručky velké a těm kterým se to nebude líbit je ubrousím na požadovanou velikost. Ta ručka není jen delší, je i širší. Ad 2. Limitka, která ani není limitka je o stejným ho... jako "individualizovaná" limitka. Ve finále jsou to stejně jen reklamní hodinky pro Oniona ne? Už to, jak jste všichni zavrhli nápis Chronomag, to mi přijde opravdu fuj. Peace.
Friedrich Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Ty ručky je opravdu třeba mít masivní - mrkněte třeba na B-Uhr Automatik http://www.steinhartwatches.de/index.php?i...mp;Sel_ID=18#16 na kterých jsou dva typy. Masivní ručky na obrázku vlevo jsou přehlednější, tedy pro tenhle typ hodinek lepší. Jj, to je vel.47 s "naší" mohutnou ručkou do půlky indexů . . . . .
Luk Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Ta ručka není jen delší, je i širší. Podle mého měření mají šířku stejnou. Edit: I když na té měřené zvětšenině to může zkreslovat.
Gorg Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Ta ručka není jen delší, je i širší. Ad 2. Limitka, která ani není limitka je o stejným ho... jako "individualizovaná" limitka. Ve finále jsou to stejně jen reklamní hodinky pro Oniona ne? Už to, jak jste všichni zavrhli nápis Chronomag, to mi přijde opravdu fuj. Peace. Nebyl bych tak rejpavej...myslim, ze si to Onion nezaslouzi... Ten napis by ty hodinky neskutecne deklasoval...cas by mi dal za pravdu... ...plivat kolem sebe mi taky prijde nemistne, neni k tomu zadny duvod...
B.F.G. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Nebyl bych tak rejpavej...myslim, ze si to Onion nezaslouzi... Ten napis by ty hodinky neskutecne deklasoval...cas by mi dal za pravdu... ...plivat kolem sebe mi taky prijde nemistne, neni k tomu zadny duvod... Asi jsi to špatně přečet. Pokus se o to ještě jednou. Nemyslím si, že bych rejpal víc než ostatní. Pořád zapomínáte, že je to diskuze, a ne moderovaný pořad. Na mě prostě tahle limitka takový dojem udělala. A Já bych na dýnku rozhodně nápis Chronomag přežil. Jestli ty hodinky chce pak někdo za 50k prodat tak sorry, to by možná fakt zkazilo kšeft.
bandicoot Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 To už tu jeden zkoušel podsouvat nám, co jsme nápis nechtěli, že to máme na kšeft. Jestli se daj steinharty prodat za 50 kilo, tak jsem jich měl vzít víc... Jsem netušil, že už samotná "vzácnost" těch hodinek je 5x zdraží. V reálu bude naše limitka trhu tak strašně u pr*ele, že je ocení max. na osmičku v NOS stavu. Se nedivim, že když jsou tu samý bejci odborníci na růst cen, že jsou mraky trhů a hlavně ten realitní tak neeopodstatněně napumplý. Asi napíšu Güntherovi, ať dělá jen limitky do padesáti kusů, že je může dávat za 1300 Eur a šábnu se s ním o ty tučný zisky.
Gorg Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 To už tu jeden zkoušel podsouvat nám, co jsme nápis nechtěli, že to máme na kšeft. Jestli se daj steinharty prodat za 50 kilo, tak jsem jich měl vzít víc... Jsem netušil, že už samotná "vzácnost" těch hodinek je 5x zdraží. V reálu bude naše limitka trhu tak strašně u pr*ele, že je ocení max. na osmičku v NOS stavu. Se nedivim, že když jsou tu samý bejci odborníci na růst cen, že jsou mraky trhů a hlavně ten realitní tak neeopodstatněně napumplý. Asi napíšu Güntherovi, ať dělá jen limitky do padesáti kusů, že je může dávat za 1300 Eur a šábnu se s ním o ty tučný zisky. Jo :lol2:
Milan S. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Já si nemůžu pomoct - podle některých "meč", podle mě to tam sedí. MĚ sedí pořadí C A B tak bych navrhl hlasovat a okamžitě to poslat vyrobit
Friedrich Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 ''Ten jeden'' tady stále je a bude. Nikomu nic nepodsouval, pokud předchozí zamítavé názory k nápisu Chronomag na dýnku hovořily o negativním vlivu na cenu hodinek z této limitky, tak věz že to myslel a myslí vážně. Zbytek už záleží na každém majiteli a jeho současných nebo budoucích úmyslech. A nevracej se v besedě.
Milan S. Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 MĚ sedí pořadí C A B tak bych navrhl hlasovat a okamžitě to poslat vyrobit JO a pokud bych měl teď sednout do letadla a táhnout na Stalingrad si vezmu ty Céčka
B.F.G. Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 To už tu jeden zkoušel podsouvat nám, co jsme nápis nechtěli, že to máme na kšeft. Jestli se daj steinharty prodat za 50 kilo, tak jsem jich měl vzít víc... Jsem netušil, že už samotná "vzácnost" těch hodinek je 5x zdraží. V reálu bude naše limitka trhu tak strašně u pr*ele, že je ocení max. na osmičku v NOS stavu. Se nedivim, že když jsou tu samý bejci odborníci na růst cen, že jsou mraky trhů a hlavně ten realitní tak neeopodstatněně napumplý. Asi napíšu Güntherovi, ať dělá jen limitky do padesáti kusů, že je může dávat za 1300 Eur a šábnu se s ním o ty tučný zisky. Koukám že jsi silně natvrdlý, tvá reakce jen potvrzuje to co jsem napsal. Evidentně jsi nepochopil ani jeden význam, který to má. A tak, aspoň jsi šťastný člověk, ne?
Onisan Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Tak barvu jsme už pořešili u konce vlákna "minutová ručička" .... černá a ) že by dnes byl zájem o původně uvažovanou schwarzeblau jsem nezaznamenal a za b ) je problém se o této barvě dmluvit a to z čistě technického hlediska.. Co použitý font? Bude i ten použit z varianty C, (neboli druhy steinhartí návrh) tak jak byly varianty označeny ve lákně "minutová ručička"? Vteřinovka: nezaznamenal jsem špatné reakce na vteřinovku z druhého steinhartího návrhu. Naopak, jak tady někdo poznamenal, že to "protizávaží vlastně běhá po úhlové kružnici a že je to pěkné.... Tak to mohu jen dosvědčit Ten postřeh je správný... Mám to na Longines Lindbergh a je to jeden z nejhezčíh detailů co na těch hodinkách je Jinak to "protizávaží" bude jaké? nerezové?
Hugo14 Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Dal bych vteřinovku bílou (nebo s luminiscenčním nánosem) a protizávaží leštěný kov.
Friedrich Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Co použitý font? Bude i ten použit z varianty C, (neboli druhy steinhartí návrh) tak jak byly varianty označeny ve lákně "minutová ručička"? Tak nějak mám pocit, že druhý návrh od Steinhartu byla varianta A, nikoliv C. Ta s tou hezčí minutovkou.
Frantik Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Cerny cifernik, font varianta C. Vterinovka take varianta C s vyraznym protizavazim, ktere beha po kruznici.
Onisan Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 za mně souhlas... jen se znovu zeptám na povrchovou úpravu protizávaží? Jak navrhuje Hugo, dal bych protizávaží také leštný kov a zbytek luminiscenční barva...
Frantik Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 za mně souhlas... jen se znovu zeptám na povrchovou úpravu protizávaží? Jak navrhuje Hugo, dal bych protizávaží také leštný kov a zbytek luminiscenční barva... Jo, to je ok
Onisan Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 Tak šup, šup... vyjádřete se i ostatní...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.